Sæby - Velvære på toppen af Danmark

Forkæl dig selv, ægtefællen eller tag veninden med på et dejligt weekend ophold på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness i Sæby. Foruden lækker mad, afslapning og velvære i skønne omgivelser byder opholdet også på en udflugt til Skagen og Grenen. Der vil på denne tur også være mulighed for at deltage i øvelser i vand, instrueret af Fysioterapeut Connie Wissing Larsen fra aftensskolen GOK - Sundhed i bevægelse. 

Afgange

Afrejse: 
04/05/2018
Hjemkomst: 
06/05/2018
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.295
Forespørg

Highlights

 • Lækkert spa-ophold
 • Skagen & Grenen
 • Mulighed for instruktion af øvelser i vand
 • Udendørs saltvandspool 

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling (sydligste punkt Skive) går turen nordpå til Sæby, hvor vi ved ankomsten til hotellet sidst på formiddagen starter dagen med en lækker spa-brunch. Herefter vil der være tid på egen hånd. Man kan gå en tur ved stranden, som ligger blot 5-10 minutters gang fra hotellet eller man kan gå en tur i Sæby by, som har en charmerende bykerne med både købmandsidyl, strandpromenade, museer og restauranter. Hen på eftermiddagen kan vi tjekke ind på vores værelser og benytte os af hotellets mange faciliteter. Der er gratis adgang til spa-området, som består af sauna, fitnessrum, spabad (36 gr.), indendørs swimmingpool (30 gr.) og opvarmet udendørs saltvandspool, med en skøn udsigt over Kattegat. Der vil også være mulighed for at deltage i øvelser i vandet, instrueret af Fysioterapeut, Connie Wissing Larsen, fra aftensskolen GOK - Sundhed i bevægelse.

Der er desuden mulighed for at bestille massage og skønhedsbehandlinger i hotellets wellness klinik (dette bestilles hjemmefra - ring og hør nærmere). Om aftenen serveres der en lækker 2-retters middag på hotellet.

2. dag: Dagen byder på en tur til Skagen. Her besøger vi blandt andet Den Tilsandede Kirke og Skagen By, hvor der vil være tid på egen hånd. Vi slutter af ved Grenen, hvor man kan gå eller tage Sandormen (ca. 30,-), ud til den yderste spids af Danmark, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor resten af eftermiddagen kan nydes i hotellets spa og wellness område (åbent til kl. 19.00) Her vil der igen være mulighed for at deltage i øvelser i vandet, instrueret af Connie. Om aftenen serveres der igen en 2-retters menu i hotellets restaurant.

3. dag: Efter en dejlig morgenmad på hotellet er det blevet tid til at forlade værelserne. Vi har dog stadig mulighed for at benytte os af spa og pool området og for de, som har lyst, vil der en sidste gang også være mulighed for at deltage i øvelser i vand. Der serveres frokost i hotellets restaurant, inden vi påbegynder hjemturen.

 

Her kan du se listen over mulige behandlinger Spa & Wellness

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness ***

Hyggeligt familiedrevet spa-hotel, beliggende blot 5 minutters gang fra Kattegat og tæt på naturskønne omgivelser. Der er gratis adgang til spa området, som bl.a omfatter, sauna, fitnessrum, indendørs pool og udendørs tagterrasse med pool og havudsigt. Indkvartering i lyse værelse, alle med eget bad og toilet, TV og gratis internet.  

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness ***
Frederikshavnvej 70-72
9300 Sæby
Tlf: 98461700

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
 • 1 x brunch på ankomstdagen
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • 1 x frokost inkl. 1 øl eller vand
 • Fri benyttelse af hotellets spa område (ekskl. behandlinger)
 • Mulighed for instruktion af øvelser i vand (fysioterapeut, Connie Wissing Larsen)
 • Udflugt til Skagen & Grenen
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus 

 

Tillæg eneværelse: 400,-

Anmeldelser af Sæby

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.398
Polen

Barlinek

Busrejse
6.298
Østrig

Saalbach

Busrejse
698
Danmark

Samsø

Busrejse