Østrig - Saalbach

Gå ikke glip af denne flotte og naturskønne rejse til Saalbach i Østrigs hjerte. Byen ligger i en idyllisk dal omgivet af pragtfuld natur og er et skønt ferieområde for hele familien. Her er svømmehal, svævebane og et utal af vandrestier. Østrig - når det er bedst.

Vi skal bo på Berger Sportshotel, som ligger ved gågaden i centrum af Saalbach. Hotellet er typisk østrigsk og har mange gode faciliteter såsom restaurant, bar, lounge, indendørs swimmingpool med solterrasse, og der er desuden mulighed for wellness. 

Highlights

 • Oplev Krimmler vandfaldene
 • Smuk rundtur i Tyrol
 • Se byen Zell am See.
 • Sejltur på den smukke Zeller See
 • Udflugt til bjergslugten Seisenbergklamm
 • Hyggelig tyroleraften
 • Tur på Grossglockner, den smukkeste panoramavej
 •  Joker Card med fri adgang til flere attraktioner

 

PROGRAM:

1. dag: Efter opsamling fortsætter vi gennem Jylland og videre til Tyskland med passende pauser. Vi kører til overnatningshotellet i Midttyskland, hvor vi bliver indkvarteret og får middag ved ankomsten.

2. dag: Efter morgenmaden kører vi gennem Sydtyskland, det smukke landskab i Bayern, og videre ind i Østrig til hotellet i Saalbach.

Krimmler Vandfaldet: Vi kører gennem den storeslåede alpenatur til det berømte Krimmler vandfald, en stor turistattraktion med over 400.000 besøgende hvert år. Fra parkeringspladsen i byen Krimmler spadserer man gennem skoven for at komme ind til det enorme vandfald, som styrter fra en højde af ca. 380 meter ned gennem 3 store fald - en enestående naturoplevelse. Man kan vælge at blive for foden af det sidste fald, hvor man kan høre og mærke det brusende vand, men man kan også gå op til de næste fald eller helt op til det øverste af vandfaldene. Entre ca. 6 euro. Efter nogle timer her kører vi tilbage til hotellet.

Rundtur: Vi tager på en smuk heldagstur, hvor vi kører til Zell am See og videre over Pass Thurn. Her holder vi en fotopause og nyder den flotte udsigt ned i dalen. Vi fortsætter gennem Kitzbüll til St. Johann i Tyrol og holder en pause, så vi kan nyde den fantastisk hyggelige by. Der bliver tid til at købe lidt frokost, besøge den flotte kirke eller bare gå lidt omkring og kikke på alle butikkerne. Vi kører videre gennem den utrolig smukke Leogangdal og videre tilbage til Hinterglemmdalen, hvor vi slutter i Saalbach.

Zell am See: Vi kører en tur til byen Zell am See, som ligger i det såkaldte Zeller-bækken, der forbinder Saalach- og Saalzachdalene. I bunden her ligger Zeller See, som er 4 km lang, 1 km bred og 68 m dyb. Over søen knejser det enorme bjerg Schmittenhöhe. Vi får mulighed for at sejle en flot tur på selve søen. Sejlturen varer ca. 1 time og koster ca. 16,- euro. Vi får tid til at nyde byen på egen hånd med alle de forskellige og farvestrålende butikker, restauranter, cafeer og det lille bymuseum.

Seisenbergklamm: En skøn halvdagstur til en fantastisk naturoplevelse - nemlig til en af Østrigs mange storslåede bjergslugter, hvor vandet gennem årtusinder har arbejdet sig ned i bjergmassivet. Her er anlagt gangbroer og stier over den brusende flod. Man kan gå hele vejen igennem slugten til et flot vandfald eller vende om og nyde tilbageturen gennem slugten igen. Entre ca. 9 euro.

Grossglockner: I dag skal vi på en ualmindelig skøn tur til Østrigs højeste bjerg. Vi kører igennem Saalfelden og forbi Zell am See for at komme på Glockner vejen. Den smukke panoramavej regnes for en af verdens smukkeste bjergveje, og den fører os op i en højde af 2500 meter over havet.

Saalbach: Der bliver også tid til at nyde Saalbach. Byen har en hyggelig lille gågade med butikker og cafeer, et skimuseum og et historisk museum. Byen byder også på 2 svævebaner til de smukke omkringliggende bjerge. En anden mulighed er at tage en gåtur til den flotte og romantiske by Hinterglemm, som ligger i bunden af dalen, også her er der mulighed for en kabinebanetur. I det hele taget giver området gode muligheder for vandreturer i bjergene. Området tilbyder også mulighed for at tage en lille traktor op til Lindlingalm. Her kan man gå over "Golden Gate of the Alps" en stor oplevelse, og evt. nyde en jause, en Østrigsk frokost.

Joker Card: I prisen er inkluderet et Joker Card, som bl.a. giver fri benyttelse af flere kabinebaner i Saalbach og Hinterglemm, traktor turen til Lindlingalm, fri adgang til "Golden Gate of the Alps" og til Skimuseet og det Historisk museum.

Tyroleraften: Der bliver arrangeret en hyggelig aften med tyroler musik og optræden på hotellet. Pris ca. 13,- euro.

8. dag: Hjemrejse. Efter nogle dejlige oplevelser i Østrig går turen hjemover, op gennem Bayern, videre til Midttyskland hvor vi overnatter.

9. dag: Hjemkomst. Vi kører mod Danmark lige efter morgenmaden. Vi regner med at være hjemme hen på aftenen.

Rejse:
Abtenau, Østrig/span>
"God tur kan anbefales med gode udflugter og godt tilrettelæggelse af turen generelt"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


Berger's Sportshotel ***

Berger Sportshotel er 3-stjernet og ligger i centrum af Saalbach, ganske tæt ved gågaden. Hotellet er typisk østrigsk og har mange gode faciliteter såsom restaurant, bar, lounge, indendørs swimmingpool mv. Hotellet har endvidere en helt ny wellness afdeling, som tilbyder alt fra ansigtsbehandling til fodbehandling samt massage. Alle værelser har eget bad, toilet og tv.

Berger`s Sporthotel****
Dorfplatz 33
5753 Saalbach
Tlf. 0043 6541 65770
www.bergers-sporthotel.at

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Fakta om Saalbach:

Saalbach er en lille hyggelig østrigsk by beliggende i distriktet Zell am See i delstaten Salzburg. Østrig er inddelt i 9 delstater/forbundslande, som hver har parlament og regering. Delstaterne er igen inddelt i distrikter - 95 i alt. Der bor ca. 3.000 indbyggere i Saalbach-Hinterglemm

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 6 x overnatning i Saalbach
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • Fri benyttelse af hotellets swimmingpool
 • Personafgift på Grossglocknervejen
 • Hotel i idylliske omgivelser i centrum af Saalbach
 • JOKER CARD
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 750,-

Anmeldelser af Saalbach

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Kurt & Vibeke 29.07.18
Skøn tur til Saalbach sommeren 2018. God og rutineret chauffør samt hyggelig, hjælpsom og oplysende rejseleder. Skønne naturoplevelser og sjove inslag om aftenerne. Dejligt at der var en dag på egen hånd. Det har vi manglet ved andre rejseselskaber. Dejligt at der de fleste dage var lidt egentid umiddelbart før aftensmaden. 

__________________________________________________

 Kjeld 26.07.18
God tur kan anbefales med gode udflugter og godt tilrettelæggelse af turen generelt.

__________________________________________________

 Birgit 26.07.18
En fantastisk flot tur med spændende og afvekslende udflugter

__________________________________________________

 Leo 07.08.17
En meget flot tur. Kan anbefales.

__________________________________________________

 Karl Kristian 07.08.17
Super go ferie nogensinde!!!!

__________________________________________________

 Jan 19.07.17
Det er rigtigt hyggeligt at være på bustur, der var en god stemning og alle snakkede med hinanden

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.898
Østrig

Abtenau

Busrejse
5.998
Østrig

Wien

Busrejse
5.498
Østrig

St. Johann - Pongau

Busrejse