Frankrig - Sancerre

Tag med på denne rejse til Frankrig og få et godt indtryk af det smukke område omkring Sancerre og Loire-floden. Få en smagsprøve på det franske køkken og de dejlige vine fra området. Besøg charmerende gamle byer, vinslotte og lad dig imponere af naturen og de storslåede bygninger samt den franske kultur. Naturskønt område med vinmarker, bjerge og floder. Skønt hotel i den gamle del af Sancerre – en typisk fransk middelalderby smukt beliggende på en bakketop. 

Afgange

Afrejse: 
29/09/2019
Hjemkomst: 
06/10/2019
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
7.698
Forespørg

Highlights

 • Spændende område af Frankrig
 • Besøg på vinslot
 • Vin- & champagnesmagning
 • Katedralen i Bourges
 • Byen Briare med den flotte ækvadukt
 • Charmerende hotel i skønne omgivelser
 • Smuk natur med vinmarker
 • Oplevelser langs Loire-floden

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland. Aftensmaden på hotellet.

2. dag: Champagnesmagning - Sancerre. I dag kører vi ind i Frankrig og vores første franske oplevelse starter i det nordfranske med et champagnebesøg. Vi besøger en champagnefabrikant og smager også på produktet. Herefter kører vi igen sydpå mod hotellet i Sancerre, hvor en sen aftensmad venter os.

3. dag: Sancerre - Tour de Fiefs – Vinsmagning: Efter en god nats søvn og morgenmaden starter vi dagen stille og roligt med en spadseretur i Sancerre’s smalle gader. Besøg i tårnet Tour de Fiefs - det eneste, der står tilbage af slottet i Sancerre (entré inkluderet). Herfra har man en enestående 360 graders udsigt over vinmarkerne langs Loire floden. Vi ser os omkring i midtbyens snoede gader. Frokost på egen hånd. Om eftermiddagen vil der blive arrangeret en vinsmagning i en lokal vinkælder med mulighed for at smage de berømte Sancerre vine.

4. dag: Cretin de Chavignol - Bourges. Sancerre området er kendt for sin lyse gedeost, Cretin de Chavignol. Vi besøger den charmerende gård La Brisauderrie. Her skal vi se de geder, der leverer mælken og høre mere om arbejdet med at fremstille osten. Besøget slutter med smagsprøver på produktionen hertil et glas Sancerre hvidvin. Efter besøget kører vi til Bourges – en fransk provinsby med ca. 65.000 indbyggere. Vi ser bl.a. den imponerende katedral, som er opført omkring år 1200 og stort set har undgået ombygninger og ødelæggelser siden. Den er derfor optaget på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Bourges var en vigtig by i middelalderen, og katedralen har to gange dannet rammen for kroningen af en fransk konge. Frokost og tid på egen hånd i byen inden vi kører tilbage til Sancerre.

5. dag: Vinslot – Saint Satur. Efter morgenmaden starter vi med et besøg på et vinslot i Menetou Salon. Vi ser slottet og de tilhørende vinmarker og smager på slottets vin. Efter besøget kører vi til Saint Satur, hvor vi vil nyde en frokost (inkluderet) på en restaurant i byen. Efter frokost kører vi en rundtur i de udstrakte vinmarker langs Loirefloden. Derfra tilbage til hotellet i Sancerre

6. dag: Briare. Dagens udflugt går til Briare, som er en vigtig havneby, hvorfra man kan sejle via floder og kanaler både til Paris og Middelhavet. Her anlagde man i 1896 verdens længste sejlbare akvædukt, knap 1 km lang tværs over Loire floden, bygget af Gustav Eiffel, manden bag Eiffeltårnet i Paris. Vi ser byen både fra bussen og til fods, inden vi har en frokostaftale (inkluderet) på en restaurant i byen. Herefter tager vi en hyggelig rundtur i byen med et lille turisttog. Dagens oplevelser rigere kører vi retur til hotellet.

7. dag: Ølsmagning i Belgien. Straks efter morgenmaden sætter vi kursen nordpå og kører til Belgien. Her skal vi besøge det lille bryggeri De Kroon i byen Neerijse, hvor vi skal smage den lokale øl. Efter besøget fortsætter vi til hotellet i Tyskland. Her er der indkvartering og straks derefter aftensmad.

8. dag: Hjemrejse. I dag går turen mod vores hjembyer. Vi kører med passende pauser til Danmark, hvor vi tager afsked med hinanden.

 

Hotel Le Clos Saint-Martin

Charmerende 3-stjernet hotel, som ligger centralt i den smukke gamle del af Sancerre.  Perfekt udgangspunkt for oplevelser i vinområdet. Der er elevator på hotellet.  Alle værelser er med aircondition, bad og toilet, tv og telefon. 

Hotel Le Clos Saint-Martin
10 Rue Saint-Martin Sancerre 18300
Tlf. : +33 (0)2 48 54 21 11

www.leclos-saintmartin.com

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 7 x hotelovernatning
 • 7 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 7 x aftensmad
 • 1 x Champagnesmagning
 • 2 x Vinsmagning
 • Entré til Tour de Fiefs
 • Gårdbesøg inkl. gedeostesmagning
 • Besøg på vinslot
 • Byrundtur med lille turisttog i Briare
 • Ølsmagning i Belgien
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.450,-

Anmeldelser af Sancerre

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

8.198
Frankrig

Normandiet & Jersey

Busrejse
5.798
Italien

Toscana

Busrejse
7.498
England

Brighton - Sydengland

Busrejse