SHU-BI-DUA - The Musical

Aalborg Kongrescenter kommer til at give genlyd af alle de kendte og elskede hits fra SHU-BI-DUA, når megasuccesen SHU-BI-DUA - The Musical fra 2015 kommer tilbage i en genopsætning til foråret 2022.
En musical som er en af Danmarkshistoriens hidtil mest solgte og bedst anmeldte musicals.

 

 

Afgange

Afrejse: 
29/04/2022
Hjemkomst: 
29/04/2022
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
1.098
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling går turen mod Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her starter vi aftenen med at nyde en dejlig 2-retters middag i restaurant AKKC By MEST, som er beliggende i forbindelse med Kongrescentret, så vi efter middagen kun har få minutters gang til koncertsalen. Her venter os en festlig aften med de kendte melodiske landeplager fra SHU-BI-DUA som flere generationer kan udenad.

 

SHU-BI-DUAs iørefaldende, melodiske landeplager og skarpe, frække og gakkede tekster danner rammen om et forrygende festligt og satirisk portræt af 80´erne og 90´ernes Danmark. Den røde tråd i forestillingen er historien om drengen Mick, der ikke er som alle andre. Vi følger ham fra barndom til ungdom og følger hans kamp for at finde lykken og sin plads i livet. Mick bliver student, får et fedt job på et reklamebureau og møder kærligheden og verdens sødeste pige… men alligevel er det som om der mangler noget.

Publikum får mulighed for at se nye navne og gengangere fra den oprindelige opsætning på scenen. I de to hovedroller som drømmeren Mick og hans udkårne Sille er der denne gang blevet gjort plads til to ny udklækkede stortalenter fra Den Danske Scenekunstskole, Thor Vestergaard & Alberte Hønnicke Kyst. Ny er også Trine Pallesen i rollen som Micks mor - en rolle hun deler med Maria Skuladottir. I de øvrige bærende roller er der gensyn med bl.a Kim Ace Nielsen som Carlos og Cecilie Alring som Molly samt Ole Boisen som far.

 

 

- INGEN - 

Opsamling

Thisted - Nykøbing - Skive

Prisen inkluderer:

  • 2-retters middag på AKKC By MEST (ekskl. drikkevarer)
  • 1 x billet til SHU-BI-DUA - The Musical (kat. A, Blok 2)
  • 4-stjernet bus

 

Showet starter kl. 20.00

Anmeldelser af SHU-BI-DUA

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Danmark

København - Cirkusrevy

Busrejse
3.998
Holland

André Rieu - Open Air

Busrejse
1.098
Danmark

Hansi Hinterseer i Aalborg

Busrejse