Rusland - Skt. Petersborg - med fly & båd

Helsinki - Skt. Petersborg - Tallinn

Her har du en enestående mulighed for at opleve ikke bare én, men hele 3 spændende destinationer på samme tur. En kombination af flyrejse og sejlads gør denne tur til en komfortabel måde at rejse på. Vi flyver fra Billund via Stockholm til Helsinki, som er vores første stop, hvor vi skal ud og opleve byens største seværdigheder. Fra Helsinki sejler vi videre mod turens egentlige destination, Skt. Petersborg. Byen som gennemskæres af Nevafloden og som rummer særdeles mange farverige paladser, monumenter, kirker og palæer. En fantastisk by som bare skal opleves. På hjemturen sejler vi til hovedstaden i Estland, Tallinn, hvor vi får tid til at se den velbevarede og smukke middelalderby, inden vi flyver videre via Stockholm til Billund.

Da vi opholder os under 72 timer i Rusland, er visum ikke nødvendigt på denne rejse.

 

Afgange

Afrejse: 
20/09/2019
Hjemkomst: 
24/09/2019
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
7.798
Bestil

Highlights

 • Visumfri rejse til Skt. Petersborg
 • Spring køen over, da alle entreer er bestilt hjemmefra
 • Lokal guide, som følger os hver dag
 • Behagelig rejse med krydstogtskib
 • Oplev de største attraktioner i Skt. Petersborg
 • Udforsk den russiske zars sommerbolig "Katarina Paladset"
 • Metro tur til nogle af verdens smukkeste stationer med storslået kunst og skulpturer

 

PROGRAM:

1. dag: Afrejse - Helsinki. Tidligt morgen mødes vi alle i Billund lufthavn og flyver via Stockholm til Helsinki. Her venter en lokal bus på os i lufthavnen. Vi får en byrundtur og oplever de største af byens seværdigheder bl.a. Domkirken på Senatstorvet, som har en flot udsigt over byen og havnen. Afhængig af tiden skal vi også se Klippekirken, Sibelius monumentet fra 1967 og den russisk ortodokse kirke - som er den største ortodokse kirke i Europa og meget imponerende. Først på eftermiddagen ankommer vi til skibet, hvor vi skal registreres for at komme videre til Skt. Petersborg. Vi går ombord på båden og sætter kursen mod Skt. Petersborg. Ombord får vi en dejlig aftenbuffet, hvorefter man har aftenen til at slappe af og hygge sig ombord.

2. dag: Skt. Petersborg. Vi starter dagen med en tidlig morgenbuffet, inden vi lægger til kaj i Skt. Petersborg omkring kl. 9. Umiddelbart efter forlader vi båden og går gennem paskontrollen. En lokal bus står klar til at tage os rundt i Skt. Petersborg og opleve millionbyen. Vi starter med en byrundtur, hvor vi bl.a. ser Peter og Paul Fæstningen, som ligger på en 6-kantet ø i Neva-floden. På øen ligger blandt andet et imponerende fæstningsværk, som oprindeligt var bygget som et værn mod svenskerne. Midt i fæstningen ligger Peter & Paul katedralen, hvor bl.a. Kejserinde Dagmar og flere Zarer ligger begravet. Ved Peter og Paul fæstningen skal vi også på en sejltur (entre og sejltur inkluderet).  Derefter fortsætter vi rundt i byen med bussen og ser Isaak katedralen, som er den største i Skt. Petersborg og har den tredje største kuppel i verden (entre inkluderet). Undervejs på byrundturen bliver der tid på egen hånd til at købe frokost. Sidst på eftermiddagen kører vi til hotellet, bliver indkvarteret og får aftensmad på hotellet. Aftenen kan bruges på egen hånd i den fantastiske by.

3. dag: Skt. Petersborg. Efter morgenmad på hotellet skal vi i dag ud og opleve mere af Skt. Petersborg. Vi starter med at køre til det storslåede Vinterpalads, som i dag er en af Skt. Petersborgs allerstørste seværdigheder. Et must når man besøger byen. Vinterpaladset rummer sammen med nabobygningerne et af verdens mest berømte museer med nogle af verdens fornemste kunstsamlinger (entre inkluderet). Der bliver tid på egen hånd til frokost, inden vi kører videre til den imponerende og maleriske Blodskirken med de mange løgkupler (entre inkluderet). Senere på dagen vender vi tilbage til hotellet, hvor der vil være tid på egen hånd, indtil vi skal nyde aftensmaden på hotellet.

4. dag: Skt. Petersburg – Tallinn. Vi forlader hotellet med vores bagage og skal have det sidste med af Skt. Petersborg, inden vi i aften skal sejle til Tallinn. Turen i dag går lidt syd for Skt. Petersborg til byen Pusjkin og Katarina paladset - et af Ruslands smukkeste paladser omkranset af en fortryllende park. Vi får lidt tid i området til at se paladset og parken (entre inkluderet). Efter en frokostpause tager vi på en Metrotur, hvor vi ser de ældste og smukkeste metro stationer på Skt. Peterborgs første metro line "Den røde linje". De smukke stationer er en flot oplevelse, og det er som at træde ind på et museum. Kan vi nå det, bliver der lidt tid på egen hånd i byen, inden vi sidst på eftermiddagen skal tjekke ind i vores kahytter på båden med kurs mod Tallinn. Vi får middag ombord og har efterfølgende hele aftenen til at slappe af og hygge os i de dejlige omgivelser på båden.

5. dag: Tallinn - Hjemrejse. Vi spiser morgenmad ombord, inden vi anløber Tallinn om formiddagen. En lokal bus venter på os, og vi kører en tur i hvad der betegnes som værende den smukkeste og bedst bevarede middelalderby i Estland og Baltikum. Den gamle hansestad med de gamle smukke historiske huse og de brostensbelagte gader. Vi skal også se den Danske Konges Have - stedet hvor "Dannebro" faldt ned ifølge legenden. Om eftermiddagen kører vi til lufthavnen i Tallinn, hvorfra vi skal flyve til Stockholm. I Stockholm Lufthavn bliver der en god pause, så vi kan nå at købe aftensmad, inden vi flyver videre til Billund. Vi ankommer til Billund kl. 22.05.

 

Hotel Moskva

Hotel Moskva ligger ved den østlige ende af hovedgaden "Nevskij Prospekt", byens mest imponerende gade og lige ved Neva Floden. Alle værelser har aircondition, køleskab, telefon, TV, Wi-Fi og eget bad/toilet.

Hotel Moskva***
Aleksander Nevskij Plads 2
191317 Skt. Petersborg
Tlf.: +7 812 333 2444

 

Princess Anastasia

Skibet Princess Anastasia har mange faciliteter, såsom butikker, restauranter, bar og cafeer. En god og stemningsfyldt atmosfære ombord, med mulighed for at benytte sig af de mange faciliteter gør det til en dejlig måde at rejse på. Vi bor i indvendige standardkahytter - alle med eget bad og toilet.     

FLYTIDER:

20. september: Afgang Billund kl. 06.20. Ankomst Stockholm kl. 07.40. Afgang Stockholm kl. 08.45. Ankomst Helsinki kl. 10.40

24. september: Afgang Tallinn kl. 16.15. Ankomst Stockholm kl. 16.15. Afgang Stockholm kl. 20.45. Ankomst Billund kl. 22.05

 

 

Der må medbringes 23 kg bagage og 8 kg håndbagage.

Turen er visumfri, men vi skal have en kopi af alle deltagers pas.

I september er tidsforskellen 1 time frem, allerede når vi ankommer til Helsinki

 

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse Billund - Stockholm - Helsinki
 • Flyrejse Tallinn – Stockholm - Billund
 • Bagage på fly
 • Færgeoverfart Helsinki – Skt. Petersborg
 • Færgeoverfart Skt. Petersborg - Tallinn
 • 2 x overnatning på skibet
 • 2 x overnatning i Skt. Petersborg
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftenmad
 • Byrundtur i Helsinki
 • Byrundtur i Skt. Petersborg
 • Byrundtur i Tallinn
 • Entre til Peter og Paul Fæstningen
 • Entre til Isaak Katedralen
 • Entre til Blodskirken
 • Entre til Vinterpaladset/Eremitagen Kunstmuseum
 • Entre til Katarina Paladset
 • Metro tur og metrobilletter
 • Sejltur ved Peter og Paul Fæstningen
 • Lokal guide i Skt. Petersborg
 • Dansk rejseleder på hele turen

 

Tillæg eneværelse/kahyt: 1.100,-
Tillæg enekahyt udvendig: 1.400,-
Tillæg dobb.kahyt udvendig: 300,- pr. person

OBS:
Vi anbefaler hurtig tilmelding af hensyn til flybilletterne.
Vi tager forbehold for ændringer i sejlplan/flytider

 

 

 

Anmeldelser af Skt. Petersborg

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.298
Italien

Rom - fly

Flyrejse
4.698
Sverige

Stockholm & Ålandsøerne

Busrejse
6.398
Ungarn

Budapest & Balatonsøen

Busrejse