SPA & WELLNESS - Kolobrzeg, Polen

Mini spaferie til Polen på et skønt 5-stjernet hotel med perfekte muligheder for nogle meget behagelige og afslappende dage i skønne omgivelser. Det 5-stjernede SPA-hotel ligger i udkanten af byen Kolobrzeg i det nordlige Polen ud til Østersøen i smukke omgivelser og tæt på de smukke, brede og endeløse sandstrande. Byen er en populær ferieby både på grund af sin beliggenhed, men også for de mange faciliteter og shopping muligheder, som byen byder på.

Ønsker man at deltage i diverse aktiviteter på hotellet, eller ønsker man at bestille wellnessbehandlinger, anbefaler vi at dette gøres hjemmefra. Kontakt Hanstholm Rejser for en SPA og wellness-behandlingsliste. Priserne er meget konkurrencedygtige, og man får meget for pengene. Det er gratis at benytte svømmepool, sauna, saltgrotte, afslapningsområde, og der er morgenkåber på alle værelser til fri benyttelse. Husk badetøj.

 

Highlights

 • Ophold på lækkert 5-stjernet hotel
 • Stille og fredeligt område
 • Hotel ned til stranden
 • Udflugt til Kolobrzeg
 • Gåtur i naturskønne omgivelser
 • Professionelt SPA og wellnesscenter
 • Mange forskellige wellnessbehandlinger

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Turen går ned gennem Jylland og det nordlige Tyskland til vi når Kolobrzeg og det skønne Hotel Diune først på aftenen. Vi får aftensmad på hotellet og nyder resten af aftenen på det dejlige hotel.

2. dag: Kolobrzeg. Efter morgenmaden på hotellet er dagen til fri disposition. Har man lyst, kan man tage med bussen ind til Kolobrzeg om formiddagen, hvor vi tager en tur rundt i byen - både til fods og med bussen. Vi ser de største seværdigheder og får en kort introduktion til byen, så man evt. kan finde rundt på egen hånd, hvis man har lyst til det. Bussen kører tilbage til hotellet, hvor der er frokost, inden tiden er til afslapning, SPA, wellnessbehandlinger eller man kan gå en tur på stranden evt. ind til molen i Kolobrzeg. Aftensmad på hotellet.

3. dag: SPA. For de, som har lyst, byder formiddagen på en nordic walk på ca. 1,5 time i den omkring liggende park. Turen egner sig både for nybegyndere og øvede. Der er instruktør med, og hotellet stiller udstyr til rådighed. Efter gåturen er der frokost på hotellet. Eftermiddagen er til afslapning på hotellet, i SPA eller wellnessafdelingen eller i de smukke omgivelser. Har man lyst, kører bussen til Kolobrzeg over middag og retur igen sidst på eftermiddagen. Aftensmaden nydes i hotellets restaurant.  

4. dag: Hjemrejse. Efter nogle hyggelige dage på hotel Diune og i Kolobrzeg, starter vi hjemturen. Vi kører med passende pauser til vores hjembyer og er hjemme hen på aftenen.

 

Hotel Diune*****

Hotel Diune er et meget smukt og komfortabelt 5-stjernet hotel i klassisk elegant stil. Hotellet har en perfekt beliggenhed i et grønt område og lige ned til stranden, så der er masser af gode muligheder for at opleve en afslappende og dejlig SPA ferie ved Østersøen. SPA og wellness centeret på hotellet har 19 behandlingsrum, swimmingpool, sauna og jacuzzi. Hotellet tilbyder mange forskellige aktiviteter samt SPA behandlinger, egen restaurant og cafe. Alle værelser er moderne indrettet med eget badeværelser med toilet/bad, komfortable møbler, tv og WiFi.

Hotel Diune*****
Sułkowskiego 4 A
78-100 Kołobrzeg
Tlf.: +48 91 404 04 00

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning 
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 2 x frokost
 • 1 x nordic walk
 • 1 x sightseeing i Kolobrzeg med lokal guide
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 400,-

 

Anmeldelser af Spa & Wellness

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.998
Polen

Krakow - Zakopane

Busrejse
4.398
Polen

Barlinek

Busrejse
4.198
Polen

Zbaszyn

Busrejse