Tirpitz - Blåvand

Tag med os en tur til Blåvand og oplev det spændende temamuseum Tirpitz, som er blevet kåret af besøgende som Danmarks bedste temamuseum. Bjarke Ingels har tegnet de smukke rammer, hvor man kan opleve historier om rav, det barske vestkystliv og Anden Verdenskrig. Museet blev indviet i sommeren 2017 og rummer arkitektur og fortællinger i verdensklasse. Det nybyggede Tirpitz museum skærer sig stilfuldt gennem kystlandskabet og er forbundet med en underjordisk udstillings-tunnel til kanonbunkeren fra Anden Verdenskrig.

 

Afgange

Afrejse: 
01/07/2021
Hjemkomst: 
01/07/2021
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Forespørg
Afrejse: 
04/10/2021
Hjemkomst: 
04/10/2021
Antal dage: 
1
Pris uden tilkøb: 
598
Bestil

PROGRAM:

Efter endt opsamling holder vi en pause, hvor vi får en kop kaffe og et rundstykke. Herfra kører vi direkte videre til Tirpitz museet ved Blåvand. Ved ankomsten får vi udleveret et headset, så vi i ro mag kan høre historien tilhørende museet. Man går rundt på egen hånd og kan fordybe sig i museets spændende udstillinger og eventuel få sig en kop kaffe i museets cafeteria. Vi mødes ved bussen igen lige over middag og kører til Henne Kro, hvor vi får en let frokost inkl. en øl eller vand.  Herefter fortsætter vi videre til Bork havn, hvor vi holder en lille pause til en gåtur på havnen, købe en is eller blot nyde stemningen, inden vi får en kop kaffe ved bussen, og sætter kursen nordpå, hen på eftermiddagen.

 

- ingen -

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 1 x rundstykke og kaffe på udturen
  • Entre til Tirpitz inkl. headset  
  • Let frokost inkl. 1 øl eller vand
  • Kørsel i 4-stjernet bus

 

 

Anmeldelser af Tirpitz

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.798
Danmark

Fanø - Sild - Rømø

Busrejse
1.498
Danmark

Andre Rieu - Herning

Busrejse
1.798
Danmark

Samsø

Busrejse