Tromsø - Aktiv Vinterrejse & Nordlys

Er du til aktiv ferie i et unikt område, så har vi rejsen til dig. Forvent røde kinder og uforglemmelige minder. Det nordlige Norge byder på et ægte vintereventyr fyldt med spænding og fantastiske oplevelser. Oplev den enestående natur fra bus, til fods, fra snescooter og hundeslæde samt på en smuk aftensejltur. Skønne oplevelser i Tromsø by og gode muligheder for at opleve det imponerende nordlys. Dansk rejseleder følger med på hele rejsen.

 

Highlights:

 • Rensdyr og Sami-kultur
 • Snescooter Safari
 • Hundeslædetur
 • Nordlys Safari
 • Ishavskatedralen
 • Gondolbanen Fjellheisen
 • Polar Museet
 • Eventyrligt vinterlandskab

 

Afgange

Afrejse: 
09/01/2025
Hjemkomst: 
13/01/2025
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
19.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi til Billund Lufthavn, hvorfra vi skal flyve til Tromsø. Indkvartering på hotel i Tromsø.

2. dag: Tromsø – Nordlys Safari. Efter morgenmaden tager vi en fælles tur i Tromsø midtby til fods og med bus. Vi besøger bl.a. Polar Museet, den flotte Ishavskatedral og gondolbanen Fjellheisen, som er Tromsøs mest populære turistmål. Fra toppen kan du nyde en spektakulær panoramaudsigt over Tromsø, med en næsten uendelig udsigt over øer, fjorde, bjerge og hav.  I dag er der tidlig aftensmad på hotellet, da vi først på aftenen skal ud på eventyr. I aften vil vi jagte nordlyset sammen med en erfaren lokalguide (engelsk) – ca. 5 timer. Med bus kører vi ud i området. Udfra erfaring, vejrudsigt og vindretning m.m. kører vi hen, hvor sandsynligheden for klar himmel og nordlys er størst. Der vil i aftenens løb blive tilbudt varme drikke og kage. Sen hjemkomst til hotellet.

3. dag: Rensdyr & Sami Kultur - Snescooter Safari. Dagens første oplevelse er et besøg i Samer-land. Vi får mulighed for at beundre og håndfodre en flok rensdyr samt høre om samernes kultur i et lavvu (samisk telt), hvor der også serveres varm frokost. Herefter kører vi tilbage til Tromsø, hvor man kan nyde byen og aftensmad på egen hånd eller man kan tilvælge endnu en aktivitet, hvis man er frisk på det. Vi tilbyder en tur på snescooter ud i den fantastiske natur – ca. 7 timer. Vi hentes af bus og køres til ”vildmarkslegepladsen”. Der kan lånes varme dragter, støvler og hjelm på stedet. En guide giver en oplæring i betjening af snescooteren, inden vi drager ud på tur. Man kører afsted to og to på en ca. 1,5 times køretur med plads til sjov, fotostop og indtryk helt tæt på den unikke natur. Efter enestående oplevelser er det tid til en varm suppe, inden turen går tilbage til Tromsø. Pris: 1.900,-.

4. dag: Hundeslædetur – Aurora Dinner Cruise. Efter morgenmaden skal vi opleve et hundeslædeeventyr gennem et snedækket terræn, omgivet af arktisk bjerglandskab – ca. 4,5 timer. Denne tur er perfekt til at tage billeder, familier med børn eller enhver, der ønsker at tage på eventyr, men afslappet og i komfort. Vi bliver hentet i Tromsø, hvorfra vi bliver kørt til Vildmarkscenteret. Ved ankomsten til lejren får vi udleveret varmt vintertøj og støvler. Vi får lidt information, og så er vi klar! Læn dig tilbage i din slæde og nyd øjeblikket, mens en erfaren slædefører kører sikkert gennem det smukke bjerglandskab. Afhængigt af sneforholdene varer slædeturen ca. 1 time. Varm ret serveres efter turen, men vi fordøjer indtrykkene. Bus retur til Tromsø. Endnu en stor oplevelse venter i dag. Vi skal på aftensejlads (ca. 3,5 timer), hvor aftensmaden serveres, mens vi igen kigger efter nordlyset. Den hybrid-elektriske båd fører os stille ind i mørket i Tromsøfjordene. Mens kaptajnen holder øje med nordlyset fra broen, serveres en lækker 3-retters ’tapas’ middag fra en af ​​de lokale restauranter i Tromsø.

5. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og hjemrejsen begynder. Afrejse fra Tromsø mod Billund, hvor bussen holder klar og kører os til vores opsamlingsbyer.

 

Radisson Blu Hotel Tromsø ****

Radisson Blu Hotel Tromsø er et moderne hotel centralt placeret i Tromsø. Hotellet har egen restaurant, bar, fitnessrum og sauna. Alle værelser er med eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Radisson Blu Hotel Tromsø ****
Sjøgata 7
9259 Tromsø
Tlf. +47 7760 0000

https://www.radissonhotels.com

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle DTC

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Fakta om Tromsø:

Tromsø er en by og kommune i Troms fylke. Den er den største by i Nord-Norge, og den niende største kommune i Norge. Siden omkring 1840 har byen haft tilnavnet "Nordens Paris". Kilde: Wikipedia
Der bor ca. 75.000 i Tromsø.
 
Valuta: NOK
 
Elektricitet: Som i Danmark - INGEN adapter nødvendig

Prisen inkluderer:

 • Fly Billund-Tromsø t/r
 • Bagage på fly
 • 4 x overnatning i Tromsø
 • 4 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 1 x dinner cruise
 • Byrundtur
 • Entre Polar Museet
 • Entre Ishavskatedralen
 • Billet til gondolbanen Fjellheisen
 • Nordlys Safari
 • Rensdyrsfodring og Sami-kultur inkl. frokost
 • Hundeslædetur inkl. frokost
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • Bustransport til/fra lufthavn

 

Tillæg eneværelse: 4.800,-

TILKØB: Snescooter Safari: 1.900,-

 

Anmeldelser af Tromsø - Vinterrejse

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

12.998
Norge

Nordlys med fly

Flyrejse
32.398
Grønland

Grønland

Flyrejse
13.998
Færøerne

Færøerne med fly

Flyrejse