Tromsø - Aktiv Vinterrejse & Nordlys

Er du til aktiv ferie i et unikt område, så har vi rejsen til dig. Forvent røde kinder og uforglemmelige minder. Det nordlige Norge byder på et ægte vintereventyr fyldt med spænding og fantastiske oplevelser. Oplev den enestående natur fra bus, til fods, fra snescooter og hundeslæde samt på en smuk aftensejltur. Skønne oplevelser i Tromsø by og gode muligheder for at opleve det imponerende nordlys. Dansk rejseleder følger med på hele rejsen.

 

Highlights:

 • Snescooter Safari
 • Hundeslædetur
 • Nordlys Safari
 • Ishavskatedralen
 • Gondolbanen Fjellheisen
 • Polar Museet
 • Eventyrligt vinterlandskab

 

Afgange

Afrejse: 
05/01/2024
Hjemkomst: 
09/01/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
14.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi til Billund Lufthavn, hvorfra vi skal flyve til Tromsø via Oslo. Afrejse Billund kl. 06.00. Ankomst Tromsø kl. 10.00. Indkvartering på hotel i Tromsø.

2. dag: Tromsø – Nordlys Safari. Efter morgenmaden tager vi en fælles tur i Tromsø midtby til fods og med bus. Vi besøger bl.a. Polar Museet, den flotte Ishavskatedral og gondolbanen Fjellheisen, som er Tromsøs mest populære turistmål. Fra toppen kan du nyde en spektakulær panoramaudsigt over Tromsø, med en næsten uendelig udsigt over øer, fjorde, bjerge og hav.  I dag er der tidlig aftensmad på hotellet, da vi først på aftenen skal ud på eventyr. I aften vil vi jagte nordlyset sammen med en erfaren lokalguide (engelsk) – ca. 5 timer. Med bus kører vi ud i området. Udfra erfaring, vejrudsigt og vindretning m.m. kører vi hen, hvor sandsynligheden for klar himmel og nordlys er størst. Der vil i aftenens løb blive tilbudt varme drikke og kage. Sen hjemkomst til hotellet.

3. dag: Snescooter Safari. Dagens aktivitet er en tur på snescooter ud i den fantastiske natur – ca. 7 timer. Vi hentes af bus og køres til ”vildmarkslegepladsen”. Der kan lånes varme dragter, støvler og hjelm på stedet. En guide giver en oplæring i betjening af snescooteren inden vi drager ud på tur. Man kører afsted to og to på en ca. 1,5 times køretur med plads til sjov, fotostop og indtryk helt tæt på den unikke natur. Efter enestående oplevelser er det tid til en varm suppe inden turen går tilbage til Tromsø. Aftensmad på hotellet.

4. dag: Hundeslædetur – Aurora Dinner Cruise. Oplev et hundeslædeeventyr i dagtimerne gennem et snedækket terræn, omgivet af arktisk bjerglandskab og naturskønne fjorde – ca. 7 timer. Alt hvad du behøver er et rimeligt fysisk helbred og en iver efter at prøve noget nyt. Vi bliver hentet i Tromsø, hvorfra vi bliver ført til Camp Tamok. Ved ankomsten til lejren kan vi låne varmt vintertøj, og vi får grundige sikkerhedsinstruktioner og en praktisk demonstration fra vores guider (engelsk). Så er vi klar! To personer deler hver slæde og et hundehold. Den ene er "køreren" (chaufføren), og den anden kan læne sig tilbage og nyde turen. Man kan skifte plads midtvejs under den 12 km lange hundeslædesti. Afhængigt af sneforholdene varer slædeturen ca. 1,5 time. Varm ret serveres efter turen, men vi fordøjer indtrykkene. Bus retur til Tromsø. Endnu en stor oplevelse venter i dag. Vi skal på aftensejlads (ca. 3,5 timer), hvor aftensmaden serveres, mens vi igen kigger efter nordlyset. Den hybrid-elektriske båd fører os stille ind i mørket i Tromsøfjordene. Mens kaptajnen holder øje med nordlyset fra broen, serveres en lækker 3-retters ’tapas’ middag fra en af ​​de lokale restauranter i Tromsø.

5. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og hjemrejsen begynder. Afrejse Tromsø kl. 15.10. Ankomst Billund kl. 19.55. I Billund holder bussen klar og kører os til vores opsamlingsbyer.

 

Clarion Collection Hotel Aurora ****

Dejligt hotel i centrum af Tromsø i gåafstand til mange oplevelser. Hotellet har restaurant, bar, fitness, udendørs spabad. Alle værelser har eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Clarion Collection Hotel Aurora ****
Sjøgata 19-21
9291 Tromsø
Tlf. +47  77 78 11 00

https://www.choicehotels.com/

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle DTC

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Fakta om Tromsø:

Tromsø er en by og kommune i Troms fylke. Den er den største by i Nord-Norge, og den niende største kommune i Norge. Siden omkring 1840 har byen haft tilnavnet "Nordens Paris". Kilde: Wikipedia
Der bor ca. 75.000 i Tromsø.
 
Valuta: NOK
 
Elektricitet: Som i Danmark - INGEN adapter nødvendig

Prisen inkluderer:

 • Fly Billund-Tromsø t/r
 • Bagage på fly
 • 4 x overnatning i Tromsø
 • 4 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 1 x dinner cruise inkl. middag
 • Byrundtur
 • Entre Polar Museet
 • Entre Ishavskatedralen
 • Billet til gondolbanen Fjellheisen
 • Nordlys Safari
 • Snescooter Safari inkl. suppe
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • Bustransport til/fra lufthavn

 

Tillæg eneværelse: 1.300,-

 

Anmeldelser af Tromsø - Vinterrejse

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

10.498
Norge

Nordlys med fly

Flyrejse
32.398
Grønland

Grønland

Flyrejse
12.898
Norge

Nordkap

Busrejse