Vrådal, Norge - Juletur

Læn dig tilbage og nyd den smukke norske natur samt de gode faciliteter på Straand Hotel i Vrådal. En juletur, hvor det magiske ord er HYGGE. Hotellet ligger lige ned til søen Nisser og omgivet af de norske fjelde. Stedet indbyder til afslapning og hygge i de fine små stuer, hvor stilen er typisk norsk. Nyd måske en god bog og en kop kaffe foran pejsen. Vi besøger den lokale sølvsmed, hvor der håndlaves traditionelle og moderne smykker, og hvor Nisseloftet på første sal byder på julepynt året rundt. Vi kører en tur i området og nyder de smukke omgivelser. En juletur, hvor vi sætter farten ned og nyder juletiden.

 

Afgange

Afrejse: 
25/11/2021
Hjemkomst: 
28/11/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.498
Bestil

Highlights

 • Smukke norske omgivelser
 • Charmerende hotel i norsk stil
 • Stort julebord
 • Aften med musik og dans
 • Tid til hygge foran pejsen

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling via Skive/Herning kører vi til Hirtshals, hvor vi skal sejle til Larvik – en sejltur på ca. 3,5 time. Vi nyder timerne ombord samt den flotte indsejling til Larvik, hvorefter vi kører direkte til hotellet i Vrådal. Aftensmad på hotellet.

2. dag: Vrådal. Efter morgenmaden går vi en tur ned til Sølvsmedetunet og Nisseloftet, som ligger lige ved siden af hotellet. Her kan vi bl.a. se de flotte håndlavede smykker samt et flot udvalg af julepynt - og måske gøre en god handel. Frokost på hotellet. Om eftermiddagen er der tid til lige det, man har lyst til. Der er mulighed for at deltage i et juleværksted på hotellet, hvor der fremstilles julepynt og nydes varme drikke. Eller måske en gåtur i området eller en dukkert i hotellets pool. Baren er åben og pejsen er tændt. Aftensmad på hotellet.

3. dag: Vrådal – Rundtur med bus. Hvis vejret tillader det, tilbyder vi en bustur i området, for de som har lyst til det. Det kan være til f.eks. Z-museet i Treungen, hvor man kan gå tilbage i historien i den store samling af bl.a. biler, cykler, telefoner og andre sjove ting fra de norske hjem igennem tiderne (Pris ca. NOK 110). Eller en rundtur i de nærliggende utroligt smukke omgivelser med stop undervejs. Vi kører tilbage til hotellet, hvor der serveres gløgg og småkager. Aftenen byder på stort julebord med efterfølgende musik og dans.

4. dag: Hjemrejse. I dag tager vi afsked med det skønne hotel og pakker bussen efter morgenmaden. Vi kører mod Langesund, hvor vi skal sejle kl. 14.30 mod Hirtshals. Ankomst Hirtshals kl. ca. 19.00 hvorefter vi kører mod vores opsamlingssteder.

Ski: Det er naturligvis også muligt at stå på ski i Vrådal, hvis vejret er til det. Skiområdet har gode rummelige pister og mulighed for både alpin og langrend. Kontakt os for nærmere information.

 

Straand Hotel

Hotellet er beliggende i et af de smukkeste områder i Telemarkens særprægede natur. På hotellet findes en indendørs swimmingpool samt sauna, motionsrum og mulighed for massagebehandlinger. Hyggelige opholdsrum i traditionelt norsk stil med pejs. Alle værelser har eget toilet og bad, hårtørrer, tv og gratis WiFi. Hotellet har familieværelser – til 2 voksne og op til 3 børn.

Straand Hotel
Kviteseidvegen 1698
3853 Vrådal, Telemark
Tlf: +47 3506 9000

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Viborg - Ålborg - Hirtshals

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på hotel
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x frokost
 • 1 x gløgg og småkager
 • 2 x aftensmad
 • 1 x julebuffet og musik/dans
 • Juleværksted
 • Færge Danmark-Norge t/r
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 700,-

TILKØB: Buffet ombord på færge på ud- og hjemrejse: 425,-

OBS: Mange nordiske hoteller modtaget ikke kontanter. Kun kreditkort

Anmeldelser af Vrådal - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.398
Sverige

Stockholm - Juletur

bus
3.198
Norge

Skiferie Vrådal

Busrejse
2.998
Sverige

Gøteborg - Juletur

Busrejse