København - Operahuset

Det er efterhånden blevet et must at besøge Operahuset i København, som blev skænket af A.P. Møller Fonden. Operahuset er en fantastisk oplevelse i sig selv og har fået stor ros for sin indre arkitektur, udsmykning og akustikken er i verdensklasse. Operaen stod klar i 2005, og lige siden er publikum strømmet til for at se de mange roste forestillinger. Vi giver dig mulighed for at komme til København og opleve ikke alene Operahuset, men også en af de mest berømte musicals.

 

"West side Story": Bernsteins elskede musical om Tony og Maria opføres for første gang i Operaen. Den kendte balletmester Nikolaj Hûbbe er koreograf på forestillingen. Bernstein gendigtede Shakespeares tragedie Romeo og Julie til historien om Tony og Marias umulige forelskelse i skyggen af New Yorks bandekrig. Temaerne vold og død som underholdning forargede publikum ved premieren, men kritikken blev overskygget af Bernsteins musik. Hans soundtrack var et mix af klassisk musik og den musik, man hørte på klubberne og på gaden i hans hjemby New York, bl.a. Jazz og latinamerikanske rytmer. Med 30 medvirkende er der lagt op til en pragtopsætning på Operaens store scene. Forestillingen varer 2 timer og 55 min inkl. pausen.  

 

Afgange

Afrejse: 
09/12/2022
Hjemkomst: 
10/12/2022
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
2.298
Bestil

Highlights

  • Hotel ved Nyhavn i København
  • Billet til Operaen
  • Oplev Operahuset indefra
  • Byrundtur i København

 

PROGRAM:

Udrejse: Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland til Fyn og over Storebæltsbroen. Vi regner med at være i København først på eftermiddagen. Efter ankomsten er eftermiddagen til egen disposition. Man kan gå en tur i byen og se det smukke julepynt og købe sig et måltid mad, før vi skal i Operaen. Vi bor lige i centrum ved Nyhavn, så der er god mulighed for at færdes på egen hånd. Om aftenen tager vi til Operahuset, hvor vi skal se Musicalen West Side Story kl. 19.30. Man kan tage "Vandbussen" fra Nyhavn til kajen ved Operahuset og tilbage igen, når forestillingen er slut. Eller man kan gå via den nye "inderhavnsbro".

Hjemrejsen: Efter morgenmaden vil der være tid på egen hånd til at gå rundt og nyde byen, shoppe eller måske sidde på en af de hyggelige cafeer i Nyhavn. Efter frokost tager vi på en rundtur i København med bussen. Vi ser bl.a. Den lille Havfrue, Christiansborg og Thorvaldsens Museum og en tur rundt om Tivoli. Om eftermiddagen går turen hjemover. Der vil være mulighed for at stige på bussen efter rundturen, hvis man ønsker mere tid på egen hånd i stedet for rundturen. Vi kører tilbage over Storebæltsbroen og over Fyn og forventer at være hjemme hen på aftenen.

Hotel Phoenix ****

Dejligt 4-stjernet hotel indrettet i en af Københavns historiske bygninger. Hotellet ligger i Bredgade kun få minutters gang fra Amalienborg Slot, Kongens Nytorv, Nyhavn og Strøget. Alle værelser er udstyret med eget bad og toilet og tv.

Hotel Phoenix ****
Bredgade 37
1260 København K
Tlf: 33 95 95 00

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x billet til Operaen (A-billet)
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 350,-

Anmeldelser af West Side Story - Operahuset

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

998
Danmark

Sommersang i Mariehaven

Busrejse
3.998
Holland

André Rieu - Open Air

Busrejse