Wien – Adventstur

Wien har i århundrede været centrum for kultur, magt og politik, hvilket har givet et utal af seværdigheder. Der findes utrolig mange kirker, palæer, slotte og museer. Østrigs hovedstad ligger smukt omgivet af store skove og bølgende vinmarker ned til Donaufloden i området Wienerwald. Wienerne elsker deres omgivelser og tager ofte ud af byen i de fantastiske omkring liggende landskaber. På denne rejse har vi samlet nogle af de største attraktioner - f.eks. koncert med Wiener Sängerknaben, Heurigerabend og en aften med musik af Mozart og Johann Strauss. Tag med og oplev det bedste af Wien. Vi skal bo på 4-stjernet hotel i Wien.

 

 

Afgange

Afrejse: 
24/11/2021
Hjemkomst: 
30/11/2021
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
6.698
Bestil

Highlights

 • Koncert med Wiener Sängerknaben
 • Se den flotte Belvedere slotspark
 • Besøg Schönbrunn Slot
 • Traditionel Heuriger aften med musik og menu
 • Koncert i kursalon Vienna
 • God tid i Wien

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Når alle er samlet går turen sydpå forbi Hamburg og med passende pauser undervejs, når vi frem til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi mødes til aftensmad.

2. dag: Wien. Efter morgenmaden fortsætter vi turen med passende pauser, til vi ankommer til hotellet i Wien sidst på eftermiddagen. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad på hotellet.

3. dag: Byrundtur – Julemarked – Wiener Sängerknaben. Efter morgenmaden kører vi en lille byrundtur med bussen. Vi ser forskellige seværdigheder i byen og slutter turen med at besøge det berømte julemarked på Rådhuspladsen. Der bliver tid på egen hånd her bl.a. til at købe lidt frokost. Om eftermiddagen skal vi opleve en fantastisk koncert i Minoritets kirken med de berømte og kendte Wiener Sängerknaben. Her bliver vi bragt i en dejlig julestemning med advents- og julesange. Om aftenen kører vi tilbage til hotellet og får aftensmad.

4. dag: Ringstrasse – Belvedere Slot – Schönbrunn Slot – Heurigenabend.  Vi fortsætter byrundturen efter morgenmaden. Vi kører en rundtur via den imponerende Ringstrasse med de kendte bygningsværker Hofburg, Rådhuset, Stadsoperaen, Parlamentet og universitetet. Vi holder en pause ved slottet Belvedere, hvor der er adgang til den smukke have. Vi kører videre til Wiener Prater - et stort offentligt parkområde i bydelen Leopoldstadt. Vi får mulighed for at se byen fra det store Pariserhjul, der ligger i parken. Vi får også tid til at købe lidt frokost, før vi skal videre til Habsburgernes imponerende sommerslot Schönbrunn, der ligger i udkanten af Wien. Her vil der være lejlighed til at besøge nogle af de mange smukke rum på slottet og den flotte park der hører til slottet (entre ca. 22 euro). Dagen slutter med en rigtig hyggelig Heurigenabend med traditionel østrigsk platte og et glas vin, dyrket i området. Ægte wienerstemning.  

5. dag: Byrundtur – Koncert i Kursalon Vienna. Efter et dejligt morgenmåltid kører vi til byens centrum for at går en byrundtur til fods de steder, som vi ikke kan komme med bussen. Vi slutter gåturen af med tid på egen hånd, så man kan se nærmere på byen og evt. købe en frokost. Sidst på eftermiddagen følges vi ad til koncert i Kursalon Vienna for at høre dejlig Mozart og Strauss musik. Vi slutter dagen af med aftensmad på hotellet.

6. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Vi forlader Østrig for denne gang og kører til overnatningshotellet, hvor vi bliver indkvarteret og får aftensmad.

7. dag: Hjemkomst. Rejsen fortsætter nordpå til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause inden rejsen afsluttes op gennem Jylland.

Hotel ****

- oplyses senere

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning
 • 6 x morgenmad
 • 5 x aftensmad
 • 1 x Heuringerabend
 • 1 x adventskoncert med Wiener Sängerknaben
 • 1 x Strauss & Mozart koncert i Kursalon
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.480,-

Anmeldelser af Wien

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.298
Østrig

Zell am See

Busrejse
6.998
Østrig

Dirndl-dalen & Togtur

Busrejse
6.898
Østrig

Abtenau

Busrejse