Wismar - Hyggetur

En rigtig hyggelig tur til de, som gerne vil opleve om dagen samt hygge og danse om aftenen. På denne tur bor vi i rolige omgivelser i udkanten af Wismar. Der bliver besøg i Wismar, Schwerin og Lübeck, som er tre meget hyggelige byer i det nordlige Tyskland. Hver by er unik, og i den gamle Hansestad Wismar skal vi se byens varetegn - det 80 meter høje tårn på Mariekirken. I Schwerin skal vi se det smukke slot, hvor Dronning Alexandrine blev født - og i Lübeck den karakteristiske byport. Hver aften serveres der lækker buffet på hotellet med fri drikkevarer, og så er der ellers lagt op til et par festlige aftener med musik og dans.

 

OBS: INTET tillæg for eneværelse

Highlights

 • 4-stjernet hotel med pool og sauna
 • Musik og dans begge aftener på hotellet
 • Fri drikkevarer 18.00-01.00
 • Havnerundfart i Wismar
 • Besøg i Wismar, Schwerin og Lübeck
 • Intet tillæg for eneværelse

 

PROGRAM:

1. dag: Schwerin. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser gennem Jylland og Tyskland til vi når Schwerin, som er hovedstaden i delstaten Mecklenburg. Her ligger bl.a. Schwerin Slot på en ø i Schwerin-søen. På slottet blev dronning Alexandrine født. og slottets historie går mere end 1300 år tilbage. Selve byen har en skøn bymidte med mange gamle huse og et fint torv. Efter en byrundtur i Schwerin kører vi til hotellet, hvor der vil være tid til hygge og afslapning, inden vi om aftenen mødes i hotellets restaurant til en velkomstdrink. Herefter skal vi nyde en lækker middag inkl. drikkevarer efterfulgt af en festlig aften med musik og dans.

 

2. dag: Wismar. Efter morgenmaden tager vi på en byrundtur i Wismar. Vi ser byen med den hyggelige markedsplads og havneområdet. Vi tager på en havnerundfart og nyder udsigten over Wismar fra vandsiden. Vi sejler bl.a. forbi træterminalen, den længste mole i Mecklenburg, den største dok-hal i Europa og det gamle skibsværft. Der vil også være tid på egen hånd til at udforske byen, inden vi kører tilbage til hotellet om eftermiddagen. På hotellet kan man slappe af og nyde omgivelserne eller benytte sig af hotellets pool og sauna, hvis man har lyst til det. Om aftenen kan vi igen se frem til en festlig aften med god mad, musik og dans.

 

3. dag: Lübeck. Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Lübeck. Vi går en byrundtur sammen med rejselederen, og efterfølgende vil der være lidt tid på egen hånd til at nyde byen, hvor man kan se seværdigheder som bl.a. Domkirken, Mariakirken og butikken Niederegger, der sælger det kendte Lübecker marcipan. Der er mulighed for at gå en tur langs Travefloden og se på de gamle pakhuse, som er smukt renoveret eller måske købe en forfriskning på en af byens cafeer og restauranter. Herefter går turen hjemad med en pause ved grænsen, inden vi fortsætter til vores hjembyer.

 

Wyndham Garden Wismar ****

Dejligt 4-stjernede hotel beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Wismar. Hotellet har egen bar og restaurant samt indendørs spa-område, med pool og sauna. Alle værelserne er med eget bad og toilet, TV og gratis WiFi

 

Wyndham Garden Wismar ****
Bellevue 15
23968 Gägelow
Tlf: +49 3841 660 0

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x middagsbuffet
 • 2 x all-inklusive drikkevarer fra 18.00 - 01.00
 • 2 x dans/musik på hotellet
 • 1 x havnerundfart i Wismar
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Anmeldelser af Wismar - Hyggetur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse