Tyskland - Wismar, Schwerin & Lübeck

Den gamle Hansestad Wismar er ca 700 år gammel og har mange bevarede historiske bygninger. De fleste seværdigheder ligger omkring Marktplatz, hvor man især bemærker ”Alter Schwede” et gotisk borgerhus fra 1380, der nu er indrettet som restaurant. Wismars vartegn er det 80 meter høje tårn på Marienkirche. Vi bor ganske tæt på Marktplatz, hvor der er mulighed for at gå ture i det centrale af byen og ned på havneområdet. Rejsen byder også på spændende oplevelser i bl.a. Schwerin, hvor Dronning Alexandrine - senere gift med Christian X -  blev født samt den hyggelige by Lübeck med den karakteristiske byport. 

Afgange

Afrejse: 
12/06/2019
Hjemkomst: 
14/06/2019
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.298
Forespørg
Afrejse: 
15/07/2019
Hjemkomst: 
17/07/2019
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.298
Forespørg
Afrejse: 
23/09/2019
Hjemkomst: 
25/09/2019
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.298
Bestil

Highlights

 • 4-stjernet hotel i centrum af Wismar
 • Kort rejsetid til store seværdigheder
 • Nyd Wismars smukke centrum
 • Oplev Schwerin og Schwerin Slot
 • Tur til den gamle og interessante by Lübeck

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling holder vi en pause for at nyde en kop kaffe og et rundstykke. Vi kører ned gennem Danmark og videre ind i Tyskland. Vi er i Wismar i god tid, således vi kan blive indkvarteret og nyde byen med den hyggelige markedsplads og havneområde. Rejselederen giver en introduktion til byen. Byen ligger smukt ved den tyske østersøkyst og er på listen over Verdens Kulturarv. Her bor ca. 50.000 indbyggere. Vi skal have aftensmad på det dejlige hotel midt i Wismar. Vi kan nyde aftenen på hotellet ved den hyggelige bar eller gå en lille aftentur i centrum.

2. dag: Efter en dejlig morgenbuffet kører vi en tur igennem det smukke område til Schwerin, som er hovedstaden i delstaten Mecklenburg. Her ligger Schwerin Slot på en ø i Schwerin-søen. Her blev dronning Alexandrine født. Slottets historie går mere end 1300 år tilbage. Selve byen har en skøn bymidte med mange gamle huse og et fint torv. Der bliver mulighed for at opleve byen på egen hånd, inden vi tager tilbage til Wismar. Der vil være lidt tid i byen, inden vi igen spiser aftensmad på hotellet.

3. dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Lübeck. Vi får en lille byrundtur sammen med rejselederen, før vi får tid på egen hånd til at nyde byen med de mange seværdigheder, bl.a. Domkirken, Mariakirken og Niederegger, der sælger det kendte Lübecker marcipan. Der er mulighed for at gå tur langs Travefloden og se på de gamle pakhuse, som er smukt renoveret eller måske købe en forfriskning på en af de mange cafeer og restauranter, der er i byen. Herefter går turen hjemad med en pause ved grænsen, inden vi fortsætter til vore hjembyer.

 

Hotel Alter Speicher****

4-stjernet hyggeligt hotel, som ligger midt i den historiske gamle bydel. Alle byens seværdigheder ligger i nærheden af hotellet, og kan nås på blot et par minutter. Her er charme og dejlig atmosfære, en god restaurant og en hyggelig bar. Alle værelser har bad og toilet.

Hotel Alter Speicher****
Bohrstrasse 12-12A
23966 Wismar
Tlf.: +49 3841211746

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 400,-

Anmeldelser af Wismar, Schwerin & Lübeck

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.398
Tyskland

Rügen

Busrejse
2.098
Tyskland

Bremen

Busrejse
3.498
Tyskland

Kielerkanalen

Bus & båd