Tyskland - Wismar, Schwerin & Lübeck

Den gamle Hansestad Wismar er ca. 700 år gammel og har mange bevarede historiske bygninger. De fleste seværdigheder ligger omkring Marktplatz, hvor man især bemærker ”Alter Schwede” - et gotisk borgerhus fra 1380, der nu er indrettet som restaurant. Wismars vartegn er det 80 meter høje tårn på Marienkirche. Vi bor i udkanten af byen i hyggelige og smukke omgivelser, i det man kalder det Mecklenburgske kyst- og sølandskab.

Afgange

Afrejse: 
07/06/2022
Hjemkomst: 
09/06/2022
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.298
Forespørg
Afrejse: 
21/08/2022
Hjemkomst: 
23/08/2022
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.298
Forespørg
Afrejse: 
05/09/2022
Hjemkomst: 
07/09/2022
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
2.298
Forespørg

Highlights

 • 4-stjernet hotel i dejlige omgivelser
 • Kort rejsetid til store seværdigheder
 • Nyd Wismars smukke centrum
 • Oplev Schwerin og Schwerin Slot
 • Tur til den gamle og interessante by Lübeck

 

PROGRAM:

1. dag: Wismar. Efter endt opsamling holder vi en pause for at nyde en kop kaffe og et rundstykke. V kører ned gennem Danmark og videre ind i Tyskland. Vi er i Wismar i god tid, således vi kan nyde byen med den hyggelige markedsplads og havneområde, før vi bliver indkvarteret på hotellet. Rejselederen giver en introduktion til byen. Byen ligger smukt ved den tyske østersøkyst og er på listen over Verdens Kulturarv. Her bor ca. 50.000 indbyggere. Vi får aftensmad på hotellet og kan nyde aftenen på hotellet ved den hyggelige bar ”WisBar” eller gå en lille tur i de smukke omgivelser. Her er også en dejlig udendørs terrasse.

2. dag: Schwerin. Efter en dejlig morgenbuffet kører vi en tur igennem det smukke område til Schwerin, som er hovedstaden i delstaten Mecklenburg. Her ligger Schwerin Slot på en ø i Schwerin-søen. Her blev dronning Alexandrine født. Slottets historie går mere end 1300 år tilbage. Selve byen har en skøn bymidte med mange gamle huse og et fint torv. Der bliver mulighed for at opleve byen på egen hånd, inden vi tager tilbage til Wismar. Der vil være lidt tid i byen, inden vi igen spiser aftensmad på hotellet.

3. dag: Lübeck. Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Lübeck. Vi får en lille byrundtur sammen med rejselederen, før vi får tid på egen hånd til at nyde byen med de mange seværdigheder, bl.a. Domkirken, Mariakirken og Niederegger, der sælger det kendte Lübecker marcipan. Der er mulighed for at gå tur langs Travefloden og se på de gamle pakhuse, som er smukt renoveret eller måske købe en forfriskning på en af de mange cafeer og restauranter, der er i byen. Herefter går turen hjemad med en pause ved grænsen, inden vi fortsætter til vore hjembyer.

 

Wyndham Garden Wismar****

Et hyggeligt 4-stjernet hotel med en dejlig restaurant og hyggelig bar med rigt udvalg. Hotellet ligger i meget idylliske og rolige omgivelser, hvor der er gode muligheder for afslapning og hygge efter dagens oplevelser. F.eks. på den udendørs terrasse eller i den indendørs pool og sauna. Alle værelser har eget bad, toilet, tv, radio, telefon og hårtørre.

Wyndham Garden Wismar****
Bellevue 15, Wismar-Gâgelow
23968 Wismar
Tlf.: +49 38416600

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 300,-

Anmeldelser af Wismar, Schwerin & Lübeck

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.198
Tyskland

Rügen

Busrejse
4.198
Tyskland

Steigerwald & Franken

Busrejse
2.798
Tyskland

Kielerkanalen

Bus & båd