Polen - Zbaszyn

En ny rejse til Polen, hvor vi bor i stille og rolige naturskønne omgivelser på et pænt og nyt hotel, som ligger lige ved en sø. På turen skal vi hygge, nyde hotellet og på skønne udflugter. Der går en lille sti fra hotellet ind til centrum af Zbaszyn. Byen Zbaszyn ligger i det vestlige Polen og ikke langt fra Poznan. Derfor tager vi en dag til Poznan, som er Polens femte største by med en charmerende historisk bykerne.  

 

Highlights

 • Skønt hotel beliggende ved sø
 • Udflugt til Poznan
 • Hyggelig grillaften på hotellet
 • Mulighed for wellness
 • Besøg i klosterkirke og have
 • Polsk Frilandsmuseum

Afgange

Afrejse: 
20/06/2022
Hjemkomst: 
24/06/2022
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.198
Forespørg
Afrejse: 
29/08/2022
Hjemkomst: 
02/09/2022
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.198
Forespørg
Afrejse: 
03/10/2022
Hjemkomst: 
07/10/2022
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.198
Forespørg

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser, til vi når Hotel Navigator i Zbaszyn. Der er aftensmad i hotellets hyggelige restaurant ved ankomsten. Restauranten har en fin udsigt mod søen.

Zbaszyn - Wolsztyn: Vi nyder morgenmaden, inden vi tager på en rundtur i byen Zbaszyn. Vi ser lidt af byens centrum og Rådhuspladsen og bliver bekendt med byen, så man på egen hånd kan gå ind til byen de øvrige dage og evt. få en forfriskning på en af byens cafeer. Herfra kører vi videre til byen Wolsztyn. Her ligger der et frilandsmuseum, som viser en polsk landsby fra begyndelsen af det 19. og 20. århundrede med flere forskellige gamle bygninger, boliger, håndværkssteder og landbrugsmaskiner (entre ca. 5 zloty). Der bliver også tid på egen hånd i Wolsztyn, så man kan finde et sted og købe frokost. Vi vender tilbage til hotellet i god tid, så vi har mulighed for at nyde hotellet og de tilhørende faciliteter. Aftensmad på hotellet.

Poznan: En heldagsudflugt til Poznan, som er en stor og smuk by. Vi besøger Katedralen på Tumski Øen, hvor byens historie startede. Vi ser stedet hvor det menes, at de to første polske konger blev begravet. Vi besøger bytorvet i Poznan - også kaldet ”Rynek”. Her ser vi de spændende, historiske bygninger som bl.a. Rådhuset med byens symbolske gedebukke, som viser sig her hver dag kl. 12.00. Vi ser ”Sildebodende” - de smalle farverige købmænds huse fra 1500-tallet. Den smukke barokke kirke ”Fara” og meget mere. Efter byrundturen vil der være tid på egen hånd. Man kan tage på shopping i gågaden eller slå sig ned på en af byens mange hyggelige cafeer og nyde en frokost eller en god kop kaffe. Efter en hyggelig dag i Poznan kører vi sidst på eftermiddagen tilbage til hotellet, hvor der er grillaften i den dejlige have.

Swiebodzin - Goscikowo: Vi kører en lille udflugt i dag og starter turen med at køre til Swiebodzin, hvor vi kommer forbi den store Kristus statue, som er verdens højeste Kristusfigur. Med sine 33 m er den 3 m højere end tilsvarende figur i Rio de Janeiro.  Vi får også lidt tid i byen til at se torvet, kirken og rådhuset. Herfra kører vi videre til Goscikowo, hvor der ligger et gammelt Cistercienser kloster. Klosterets historie starter helt tilbage i 1230 og i 1234 kom de første munke til klosteret. I dag bruges klosteret som et præsteseminarium. Vi får også en kort rundtur og ser den flotte klosterkirke og have (entre ca. 10 zloty). Efter lidt tid her kører vi til en hyggelig restaurant, hvor vi får en frokost (inkluderet) og hygger os, inden vi kører tilbage til hotellet. Resten af eftermiddagen er til egen disposition, om man vil hygge sig på hotellet, gå en tur i de skønne omgivelser, sejle en tur på søen eller tage ind til byen og nyde en forfriskning. Hotellet har robåde, kajakker og vandcykler, som man kan leje, hvis man ønsker en sejltur på søen. Aftensmaden nyder vi i hotellets restaurant.

5. dag: Hjemrejse. Efter den dejlige morgenmad på Hotel Navigator siger vi farvel til Polen og kører mod Danmark. Vi holder en pause ved den tyske/danske grænse og forventer hjemkomst hen på aftenen.

 

 

Hotel Navigator ***

Pænt og moderne 3-stjernet hotel som er beliggende lige ved en stor sø i naturskønne omgivelser. Hotellet er nyt og har have, egen strand, svømmebassin, sauna, bar og en flot restaurant. Hotellet har et lille SPA center, hvor man kan bestille behandlinger. Det er gratis at bruge svømmebadet og sauna. Alle værelser er rigtig pæne og komfortable med aircondition, WiFi, TV, telefon og eget badeværelse.

Hotel Navigator ***
Lakowa 7
64-360 Zbąszyń, Polen
Tlf.: +48 68 384 60 88

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 4 x overnatning
 • 4 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 1 x grillaften i hotellets have
 • 1 x frokost
 • Fri afbenyttelse af svømmebad og sauna
 • Alle udflugter ekskl. entreer.
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

Anmeldelser af Zbaszyn

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.998
Polen

Krakow - Zakopane

Busrejse
4.398
Polen

Barlinek

Busrejse
4.198
Tyskland

Rügen

Busrejse