20 års jubilæum

1997-2017

2017 er året, hvor vi kan fejre 20 års jubilæum – og der er sket meget siden starten i 1997. Fælles for årene er, at rejsegæsterne har været en inspirationskilde og medspiller. Mange har fulgt os siden starten, og mange nye er kommet til. I fællesskab skaber vi gode og mindeværdige oplevelser.

En rejse er ofte noget personligt, hvor krav og forventninger hele tiden er i bevægelse. Vores ønske har været og er stadig at levere spændende rejser, hvor fornyede krav til alle rejsens elementer, såsom hotel, service og oplevelser hele tiden følger med denne udvikling og indfrier disse forventninger. Det giver en spændende hverdag med udfordringer, udvikling, rejser og busser. Men udvikling kan ikke finde sted uden et stabilt grundlag. Økonomi, organisation og samarbejdspartnere skal være i orden. Med en fast, stabil og rutineret medarbejderskare, synes arbejdet nemmere. Beviset kom i 2015, hvor vi modtog Danish Coach Award.

Vi glæder os over de mange gode oplevelser, vi har haft gennem årene og ser frem til endnu flere fremover. Vi tror på fremtiden og investerer og udvikler hele tiden nye rejser, vores organisation og teknologier, der kan hjælpe os på vej. Med disse ord vil vi gerne sende en velment tak til de mange trofaste gæster, gode samarbejdspartnere og ikke mindst loyale og dygtige medarbejdere.

Susan & Michael Jeppesen

***************************************************************************

 

Jubilæumstilbud og Jubilæumsrejse

Vi vil gerne fejre, at vi har 20 års fødselsdag. Derfor har vi lavet et super tilbud til Berlin i marts samt en jubilumsrejse til Harzen i november.

Læs mere om Harzen her

Læs mere om Berlin her

 

Rejsekatalog

Profilfilm

Nyhedsbrev

følg os på facebook