Årets Innovatør 2015

Til Danish Coach Award 2015 var vi hos Hanstholm Rejser nominerede i to kategorier:
"Årets Busarrangør" og "Årets Innovatør".

Vi var et stærkt felt i begge kategorier, men vi kan med glæde fortælle, at vi blev kåret som vinderen i kategorien "Årets Innovatør". Begrundelsen for nomineringen er vores sæsonåbningsrejse.

   Årets innovatør indenfor busrejser   

Officiel indstilling:

Hanstholm Rejser er blevet nomineret for deres sæsonåbningsrejse, der i marts måned sender flere hundrede buspassagerer på rejse i det ukendte.

I fem år har Hanstholm Rejser udbudt denne sæsonåbningsrejse med to overnatninger, hvor de heldige deltagere møder op med deres pas og en pakket kuffert uden at vide, hvor turen går hen. Hanstholm Rejser fortæller, at turen dels fungerer som en særlig kundeplejetur, men den har også været med til at tiltrække mediedækning lokale medier, bl.a. fra TV2.

Udover at vidne om en stor tillid fra købernes side til Hanstholms Rejsers produkt, fremhæver sæsonåbningsrejsen også rejsebussen som en innovativ, uforudseelig og fleksibel rejseform, som man ikke finder med andre transportmidler. Åbningsturen er desuden med til at strække rejsesæsonen ud, hvilket gavner både kunder, virksomhed og medarbejdere.

En ny hjemmeside, sponserede introfilm og det imponerende årlige åbningsarrangement den anden lørdag i januar er med til at gøre Hanstholm Rejser til en aldeles innovativ virksomhed.

 

Profilfilm

følg os på facebook