Tyskland - Bayerischer Wald

En rejse til en ualmindelig smuk og ofte overset del af Tyskland. Vi tager til Lindberg som ligger midt i Tysklands første Nationalpark "Bayerischer Wald", tæt på grænsen til Tjekkiet og Østrig. Vi skal opleve smuk natur, hyggelige byer og en fantastisk sejltur gennem Donaudurchbruch. Samt ikke mindst Hotel Ahornhof som vil forkæle os under opholdet.

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til vi når overnatningshotellet i Tyskland. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad på hotellet.

2. dag: Efter en dejlig morgenmad kører vi til den lille hyggelige by Kelheim. Herfra skal vi på en sejltur på Donau til Weltenburg, en fantastisk tur gennem den smalle passage, som Donau har brudt i den hårde grundklippe, også kendt som "Donaudurchbruch" til Weltenburg Klosteret. Efter sejlturen bliver der lidt tid ved klosteret Weltenburg som nu er bryggeri, før vi kører til hotellet i Lindberg i Bayerischer Wald.

3. dag: Efter morgenmaden skal vi i dag på udflugt i Bayerischer Wald. Vi starter med at køre til Bodenmais, hvor vi skal besøge Joska Krystalfabrik. Vi får en rundvisningen på stedet og får et indblik i, hvordan glasset forarbejdes. Herefter går turen til et lokalt snaps destilleri, som brygger den kendte Bärwurz snaps. Her kan vi se og hører om processen i forbindelse brygningen af snaps. Vi skal naturligvis også smage produktet. Vi får aftensmad på hotellet.

4. dag: I dag har man dagen til rådighed i Lindberg. Man kan bruge dagen på at udforske det smukke område, som er helt ideelt til vandreture. Eller man kan nyde dagen på hotellet, slappe af i byen eller benytte sig af de mange faciliteter som hotellet byder på. Aftensmad på hotellet.

5. dag: Efter morgenmaden har vi mulighed for en udflugt til 3-flodsbyen Passau, hvor de tre store sydtyske floder Donau, Inn og Ilz mødes. Passau er kendt for sin hyggelige bymidte med smalle gader og velbevarede huse. Vi får en rundvisning og ser de historiske seværdigheder, herunder den gamle bydel og byens mest kendte bygningsværk, den barokke domkirke St. Stephan. Der vil også være mulighed for en sejltur på floderne, hvor der vil være en fantastisk udsigt over Passau og området omkring de 3 floder. Aftensmad på hotellet.

6. dag: Efter morgenmaden forlader vi hotellet i Bayerischer Wald og sætter kursen nordpå. På hjemturen holder vi en pause i den gamle sydtyske by Nürnberg. Byen var tidligere kendt for sin produktion af legetøj, det såkaldte "Nürnberg-kram". Nazisterne holdt stormøder før og under Anden Verdenskrig i byen, og derfor blev Nürnberg valgt som hjemsted for det retslige efterspil, Nürnberg-processen. Der vil blive lidt tid til en tur rundt i byen, hvor vi undervejs bl.a. vil se de bevarede rester af nazisternes storbyggerier i byen, menneskerettighedssøjlerne, Nürnberg slot, St. Lawrence Kirken og meget mere. Herefter fortsætter vi hjemrejsen med passende pauser til vi når vort overnatningshotel i Midttyskland. Vi spiser aftensmad på hotellet.

7. dag: Vi fortsætter hjemrejsen lige efter morgenmaden. Forventet hjemkomst hen på aftenen.

 

Sporthotel Ahornhof****

Dejligt hotel beliggende i idylliske omgivelser i Bayerischer Wald, kun få minutters kørsel fra Lindberg. Hotellet har mange faciliteter, som frit må benyttes under opholdet. Herunder billard, sauna og swimmingpool. Desuden kan der mod egen betaling bestilles tid til skønhedsbehandlinger og massage. Værelserne er alle med eget bad, toilet, TV og telefon.

Sporthotel Ahornhof****
Lehen 35 A
94227 Lindberg
Tlf: 0049 9922 8530
www.ambiente-privathotels.de/sporthotel-ahornhof

 

Tillæg for eneværelse: 675,-

Prisen inkluderer:

  • 2 x mellemovernatninger i Tyskland
  • 4 x overnatninger på Hotel i Lindberg
  • 6 x morgenbuffet
  • 6 x aftensmad
  • Sejlturen gennem ”Donaudurchbruch”
  • Besøg på Joska Krystalfabrik
  • Besøg på snapse destilleri inkl. snapsesmagning
  • Alle øvrige nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

Anmeldelser af Bayerischer Wald

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse