Velkommen

Vi kan se tilbage på et par usædvanlige år, men kan med glæde heldigvis også se fremad. I 2022 kunne vi fejre 25-års jubilæum, og mange gæster var med på en uforglemmelig jubilæumsrejse. En rejse, som stod for alt det, vi sætter pris på - en masse gode oplevelser i fællesskab med glade og engagerede gæster, en masse hygge og gode samtaler, men også med plads til afslapning og individuelle oplevelser. 

I en foranderlig verden gives plads til nye oplevelser og indtryk, så lad os sammen vække sanserne og få fornyet energi, mens vi oplever enestående natur, fantastiske byer, levende mennesker, historie, samværet og en masse andet. En rejse er et lyspunkt, noget vi ser frem til. Vi rejser ud – oplever – og kommer hjem med nye indtryk og venskaber. Lad dig inspirere og få nye ideer.

Vi håber, at du finder masser af inspiration på de næste sider. Og har du lyst til at vide mere om, hvem vi er, hvad vi står for, at møde nye såvel som gamle rejsevenner, måske gense chaufføren og rejselederen fra årets turer - ja så er du hjertelig velkommen til vores traditionsrige rejseaften, som finder sted hvert år i januar. Vi glæder os igen i år til denne hyggelige dag, hvor vi mødes fra nær og fjern. På denne dag har du også mulighed for at finde inspiration og vejledning til din næste rejse.

Vores hjemmeside indeholder altid aktuel information og nye rejser, så kig forbi hanstholm-rejser.dk eller tilmeld dig vores nyhedsbreve, så er du opdateret. Har du spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket rejsevalg du skal træffe, er vi klar til at rådgive og vejlede. Bare kom forbi, ring eller skriv til os.

Vi glæder os til en masse dejlige rejser i 2023.

Vi ses

 

Susan & Michael Jeppesen

 

Profilfilm

følg os på facebook