Velkommen

Nogle gange flyver tiden bare afsted, og før man har set sig om, er der gået endnu et år. Mange føler et behov for at sætte farten lidt ned og have tid til at nyde livet. Man får behov for at gøre hverdagen nemmere og skabe plads og rum til at slappe af og hygge sig. Vi kan måske ikke gøre hverdagen nemmere, men vi hjælper gerne med at finde en rejse, hvor afslapning og hygge er i højsædet. Faktisk viser det sig at op mod 80% af danskerne heller vil have en oplevelse end en ny ting. Hertil kommer, at for de fleste opstår de bedste oplevelser sammen med andre, når man selv deltager aktivt i fællesskabet. Vi skaber rammerne og glæder os til få gode oplevelser sammen med vores rejsegæster.  

Miljø og klima er blevet en stor del af manges bevidsthed. Vi bekymrer os om det og taler meget om det i enhver henseende. Hanstholm Rejser har arbejdet med temaet i mange år. Vores busser er blandt de nyeste mht. euro-normer, og vi genbruger så meget og så ofte vi kan. Men man behøver ikke have så dårlig samvittighed på klimaets vegne, når man rejser med bus – busrejsen er faktisk en af de mest klimavenlige måder at rejse på.

Læn dig tilbage og se lidt på de oplevelser, som vi tilbyder i kataloget – måske er der lige den rejse, du drømmer om. Du kan også følge os på vores hjemmeside, som altid er aktuel. Eller endnu nemmere - du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så kommer nyhederne og de gode tilbud helt af sig selv til dig, i din mailbox.

Vi håber du finder inspiration til din næste rejse og glæder os til se dig!

 

Med venlig hilsen

Susan & Michael Jeppesen

 

Profilfilm

følg os på facebook