Velkommen

Et bemærkelsesværdigt og anderledes år er gået, og vi ser nu frem til at komme i gang med et nyt år. På trods af corona lykkedes det os at gennemføre rejser til Tyskland, Norge og i Danmark både sikkert og trygt. Samme sikkerhed og tryghed vil gøre sig gældende for 2021, og vi tror stadig på fremtiden og drømmen om at rejse og opleve sammen med andre. Vi tror også på, at mange stadig vil vælge et lokalt og 100% dansk rejsebureau.

I samværet med andre må vi alle tage et ansvar, være påpasselig og omhyggelig.  Vores personale og samarbejdspartner følger anbefalinger og retningslinjer og er klar til at tage imod nye gæster. For vi længtes efter hyggen, de gode oplevelser og ikke mindst det samvær, som en busrejse kan tilbyde. 

Vi håber, at vores rejsekatalog for 2021 giver inspiration til at se lyst på tilværelsen og mulighederne for at rejse. For det er muligt, og vi glæder os til se både nye og gamle gæster igen. Vi er aldrig længere væk end telefonen, så giv os et kald eller skriv til os, hvis du er tvivl om, hvilken rejse du skal vælge, eller du har andre spørgsmål til rejserne. Vi rådgiver og vejleder med glæde omkring din næste rejse.

Alle vores rejser findes også på vores hjemmeside. Her finder du aktuel information og de nye rejser som hele tiden kommer til. Hvis du vil holde dig orienteret og være blandt de første, som får de nye rejsetilbud, er det nemt og enkelt at tilmelde sig vores nyhedsbreve. Vi ”spammer” dig ikke, men holder dig orienteret om nye rejser, gode tilbud og andre tiltag. På vores Facebook og Instagram profil poster vil løbende billeder og oplevelser direkte fra rejserne. Så tilbage er blot at lade drømmene flyde og tage fat i de mange oplevelser som venter forude…….

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner

Susan & Michael Jeppesen

 

Profilfilm

følg os på facebook