Koncert med Hansi Hinterseer i KB-Hallen

Oplev stjernegæsten Hansi Hinterseer og hans musikalske venner, når de gæster KB-Hallen i juni. En koncert der vil tryllebinde publikum med den sympatiske tyrolers mest populære hits. Se frem til et usædvanlig lystigt sceneshow, der er inspireret af turnéens titel: "Ein Abend mit Freunden". Byd sommeren velkommen med et varieret og underholdende potpourri af tysk folkemusik, sunget af genrens største hitmager - Hansi Hinterseer.

 

PROGRAM:

1. dag: Vi starter fra Thisted kl. 10.00 og efter endt opsamling går turen mod København via Fyn og Storebæltsbroen. Vi forventer at ankomme til København hen på eftermiddagen. Hvis tiden tillader det kan man evt. kan gå en tur på Strøget, tage på cafebesøg eller hvad man nu har lyst til. Kl. 17.15 mødes vi på hotellets restaurant, hvor vi nyder en dejlig 2-retters middag. Kl. 18.30 henter bussen jer foran hotellet og kører til KB-Hallen hvor koncerten afholdes. Bussen kører retur til hotellet efter endt koncert.

2. dag: Efter morgenmaden på hotellet har man tid på egen hånd i København. Værelserne forlades senest kl. 12.00, og der er mulighed for bagageopbevaring på hotellet. Kl. 14.00 henter bussen Jer ved hotellet, og vi kører mod vores hjembyer.

 

Hotel Imperial ****

4-stjernet hotel beliggende i det centrale København, blot 400 meter fra Tivoli og Hovedbanegården. Hotellet har dansktalende personale og døgnåben reception. Værelserne er moderne indrettet og alle med eget bad og toilet på værelserne.

Hotel Imperial ****
Vester Farigmagsgade 9
1606 København
Tlf: 33 12 80 00

https://www.imperialhotel.dk/

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x 2-retters middag på hotellet (ekskl. drikkevarer)
  • Koncert billet (kategori 2 - siddeplads)
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 525,-

 

OBS: Turen køres uden rejseleder

Anmeldelser af Hansi Hinterseer

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.598
Danmark

Andre Rieu - Herning

Busrejse
8.198
Østrig

Musikfestival - Ellmau

Busrejse