Italien - Lido di Jesolo

Lido di Jesolo syder af feriestemning og byder på den skønneste lange hvide sandstrand, dejligt lavt badevand, strandstole og små hyggelige strandbarer. Hver aften forvandles hovedgaden i Lido di Jesolo til en hyggelig og atmosfærefyldt gågade med sjove butikker, hyggelige restauranter og små tivolier. Vi bor kun 100 m fra havet og 100 m fra den hyggelige gågade. Lido di Jesolo har ikke kun en fantastisk beliggenhed ved strand og vand, men der er heller ikke langt til lagunen i Adriaterhavet, hvor man bl.a. finder den unikke og eventyrlige by Venedig.

 

 

Highlights

 • Hotel tæt på strand og gågade
 • Brede børnevenlige sandstrande
 • Swimmingpool på hotellet
 • Mulighed for at opleve de helt unikke øer Venedig og Murano
 • Besøg på vingård

 

Afgange

Afrejse: 
13/07/2024
Hjemkomst: 
21/07/2024
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
7.998
Forespørg
Afrejse: 
20/07/2024
Hjemkomst: 
28/07/2024
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
7.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter opsamlingen kører vi med passende pauser til hotellet i Sydtyskland, hvor vi får aftensmad og bliver indkvarteret.

2. dag: Lido di Jesolo. Vi får morgenmad på hotellet, inden vi kører videre mod Italien og Lido di Jesolo. Vi er fremme på hotellet til aftensmad og kan bruge aftenen på hotellet eller en gå tur i den hyggelige og livlige by.  

Venedig: En heldagsudflugt til det evig aktuelle og unikke Venedig. Vi tager den lokale bus fra Lido di Jesolo, og derefter sejler vi til Venedig. Her vil vi starte med en byrundtur og se de flotte bygninger bygget på pæle, Marcuspladsen, byens midtpunkt, og de mange broer, der binder byen sammen. I Venedig møder man folk, der kommer sejlende på arbejde, politi og ambulancer der rykker ud med speedbåde - i det hele taget en speciel by uden biler. Der vil også være tid på egen hånd i Venedig. Pris: Ca. 30 € inkl. lokal bus og sejltur.

Murano: På samme måde som Venedig er det også muligt at kommer til den verdensberømte glasø Murano. Her er der blevet produceret glas i ca. 700 år, bl.a. guldbelagte krystalglas, glas fade med indlagte farverige mosaikker. Hele øen er nærmest èn stor glasbutik, hvor man også kan se glaskunstnere i arbejde. Pris: Ca. 30 € inkl. lokal bus og sejltur.

Marked: Vi tager en halvdags udflugt til det lokale marked, hvor der er mulighed for at gøre nogle gode og billige indkøb. Pris: 10 €

Vinsmagning: Italien er kendt for sine mange vine, og vi tager på en hyggelig tur ud til en vingård, hvor vi får en guidet rundtur på gården, ser vinmarkerne og smager nogle af gårdens vine. Pris: Ca. 25 €.

McArthur Glen Designer Outlet: Ca. 30 km udenfor Lido di Jesolo ligger et kæmpe outlet med et stort udvalg af butikker med mange af de kendte tøjmærker samt flere italienske designs. Vi kører derud, og der vil være nogle timer på egen hånd til at kigge på butikker eller shoppe, inden vi kører tilbage til hotellet igen. Pris: 10 €  

8. dag: Hjemrejse. Vi forlader Hotel Brioni og kører igennem det smukke Italien og Østrig videre til Tyskland, hvor vi skal overnatte.

9. dag: Hjemkomst. Efter morgenmaden kører vi det sidste stykke til Danmark, og vi forventer at være hjemme sidst på aftenen.  

 

 

Hotel Brioni Mare****

Dejligt 4-stjernet hotel, som ligger 100 meter fra den skønne badestrand. Fra hotellets tag er der en smuk udsigt til havet, og her kan man nyde en tur i hotellets jacuzzi (mod betaling). Hotellet ligger centralt med kun 100 m til gågaden, men stadig i rolige omgivelser. Hotellet byder på bar, restaurant, swimmingpool og fitness rum. Alle værelser har bad, toilet, TV, aircondition og balkon/terrasse.

 

Hotel Brioni Mare****
Via Dante Alighieri VII, 5,
30016 Jesolo VE
Tlf.: +39 04 21 92 610

https://www.hotelbrioni.info/

 

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 6 x overnatning i Lido di Jesolo
 • 8 x morgenbuffet
 • 8 x aftensmad
 • Adgang til strandstole på stranden
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 2.900,-

Anmeldelser af Lido di Jesolo

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________ 
Lisbeth & Kjeld 30.07.19
Turen til Jesolo kan varmt anbefales. Det er ren afslapning på et rigtig godt hotel med god beliggenhed og dejligt byliv. 

__________________________________________________
Brian 29.07.19
Fantastisk dejlig rejse, alting tæt på, både strand og gågade. Mega hyggelige caféer, og lækre pizzaer.

__________________________________________________
Annie & Jens Martin 29.07.18
For 4. gang har vi deltaget i denne dejlig tur ned gennem Europa til perfekt sandstrand, skønt badevand og lækkert hotel.

__________________________________________________
Irene 24.07.18
Dejligt hotel med perfekt beliggenhed - 75 metet til havet og tæt på gågaden. Det kunne ikke være bedre, så jeg kan kun anbefale at tage med.

__________________________________________________
Lisbeth & Kjeld 24.07.18
Fint hotel tæt på stranden og tæt på byen

__________________________________________________
Lars 24.07.17
Det var en rigtig hyggelig tur. Rigtig god bus at køre i. Gode chauffører. Fint hotel

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

11.998
Italien

Italien Rundt

Busrejse
7.698
Italien

Gardasøen

Busrejse
7.498
Kroatien

Novigrad - Istrien

Busrejse