Italien - Lido di Jesolo - Nonstop

Den skønneste lange hvide sandstrand, det dejlige vand, den ægte italienske feriestemning, den hyggelige hovedgade og beliggenheden tæt på Venedig er blot nogle af de ting som år efter år tiltrækker utallige besøgende i Lido di Jesolo. Den lange sandstrand byder på lavt badevand, strandstole og små hyggelige strandbarer. Hver aften forvandles hovedgaden i Lido di Jesolo til en hyggelig og atmosfærefyldt gågade med sjove butikker, hyggelige restauranter og små tivolier. Lido di Jesolo syder af feriestemning og byder på masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

Lido di Jesolo er et godt udgangspunkt for udflugten til Venedig, som kaldes verdens smukkeste by. Her kan man se mange berømte seværdigheder såsom Markuskirken, Dogepaladset og Rialtobroen og der er selvfølgelig mulighed for en sejltur i gondol på kanalerne. Der vil også blive mulighed for at besøge en af de mange vingårde, der findes i området.

Er man faldet for det spændende italienske køkken er der rig lejlighed til at nyde en lækker frokost i de mange restauranter langs byens hovedgade, eller hvad med en ægte italiensk is til dessert? 

Afgange

Afrejse: 
14/07/2018
Hjemkomst: 
22/07/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.798
Forespørg
Afrejse: 
21/07/2018
Hjemkomst: 
29/07/2018
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.798
Forespørg

Highlights

 • Hotel tæt på strand og gågade
 • Brede børnevenlige sandstrande
 • Adgang til liggestole på stranden.
 • Swimmingpool på hotellet.
 • Mulighed for at opleve Venedig
 • Besøg på lokal italiensk vingård

 

PROGRAM:
1. og 2. dag: Vi kører, efter opsamlingen, med passende pause ned gennem Tyskland, Østrig og Italien. Vi er fremme ved hotellet i god tid, så vi straks kan tage på stranden og nyde det.

Udflugter:
Venedig: En heldagsudflugt til det evig aktuelle og unikke Venedig. Her møder man politi og ambulancer rykke ud med speedbåde, folk der kommer sejlende på arbejde, i det hele taget en speciel by uden biler. Vi tager den lokale bus fra Lido di Jesolo og derefter sejler vi til Venedig. Her vil vi starte med en byrundtur og se de flotte bygninger bygget på pæle, Markedspladsen, byens midtpunkt, og de mange broer der binder byen sammen. Der vil også være tid på egen hånd. Pris for turen ca. 30,- euro incl bus og sejltur.

Marked: Vi tager en halvdags udflugt til det lokale marked, hvor der er mulighed for at gøre nogle gode og billige indkøb. Pris for turen 50,- kr.

Vinsmagning: Italien er kendt for sine mange vine, og vi tager på en hyggelig tur ud til vingården Tenuta Mosole. Her får vi en guidet rundtur på gården, ser vinmarkerne og smager nogle af gårdens vine (pris ca. 10 euro).   

8. og 9. dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og forlader Italien for denne gang. Vi kører den smukke tur gennem Italien og Østrig, videre gennem Tyskland til Danmark, hvor vi forventer at være hjemme søndag først på eftermiddagen.

Rejse: Lido di Jesolo
"Det var en rigtig hyggelig tur. Rigtig god bus at køre i. Gode chauffører. Fint hotel."

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."

Hotel Brioni Mare****

Vi skal bo på det dejlige 4-stjernede Hotel Brioni Mare, som ligger 20 meter fra den skønne badestrand. Fra hotellets tag er der en smuk udsigt til havet og her kan man også nyde en tur i hotellets Jacuzzi. Hotellet ligger centralt, i rolige omgivelser og har bar, restaurant, swimming pool og fitness rum. Alle værelser har bad, toilet, TV, air-condition og balkon/terrasse. 

Hotel Brioni Mare****
Via Dante Alighieri VII, 5,
30016 Jesolo VE
Tlf.: 0039 04 21 92 610

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning i Lido de Jesolo
 • 6 x morgenbuffet
 • 6 x aftensmad
 • Hotel få meter fra gågaden og stranden
 • Adgang til strandstole på stranden
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 1.200,-

Anmeldelser af Lido di Jesolo

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Lars 24.07.17
Det var en rigtig hyggelig tur. Rigtig god bus at køre i. Gode chauffører. Fint hotel

__________________________________________________
 

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.498
Italien

Italien Rundt

Busrejse
5.698
Italien

Toscana

Busrejse
6.798
Kroatien

Opatija

Busrejse