Sostrup Slot & Kloster - Mortens Aften

Tag med på en hyggelig 2- dages tur til Grenaa, hvor vi skal bo i eventyrlige omgivelser på Sostrup Slot & Kloster ved Grenaa. På denne tur får vi en spændende rundvisning og fortælling om slottet og klosteret. Det er også i disse smukke omgivelser, at vi skal spise middag Mortens Aften. Menuen består af traditionel andesteg og æblekage. På turen skal vi også opleve det smukke område ved Mols Bjerge, hvor en lokal guide stiger på bussen og viser os rundt mens han fortæller om området. Vi oplever storslået natur med bakker, høje og udsigter samt hav med vige, bugter og strande. På turen kommer vi bl.a. forbi Kalø og Møllerup Gods, ”bjerglandsbyen” Agri med den smukke middelalderkirke. Danmarks højest beliggende sø og de mange gravpladser fra sten og bronzealder. Turen går også forbi Porskær Stenhus, Slettehage Fyr og Helgenæs.

 

Afgange

Afrejse: 
10/11/2023
Hjemkomst: 
11/11/2023
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.798
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Mortens Aften. Efter endt opsamling går turen mod Grenaa. Vi bliver indkvarteret på Klosteret og mødes herefter til en spændende rundvisning på slottet og klosteret. Efter rundvisningen vil der være lidt tid til selv at gå rundt og nyde omgivelserne eller afslapning på værelset, inden vi mødes til Mortens aftens middag på slottet og efterfølgende aftenkaffe. 

2. dag: Mols Bjerge. Vi spiser morgenmad i de hyggelige jagtstuer på slottet. Herefter pakker vi bussen og kører mod Mols Bjerge Nationalpark. En lokal guide stiger på bussen og vil vise os rundt til de smukkeste områder i Mols Bjerge, mens han fortæller os om de historiske steder vi passerer på vores vej. Vi spiser en sandwich ved bussen, inden vi påbegynder hjemturen først på eftermiddagen.

 

Sostrup Slot og Kloster

De tidligere Klosterceller er indrettet i ny nordisk stil med Hästens seng, en lænestol og en puf samt sengeborde fra Slottets egne træer. Alle Klosterceller er beliggende på Maria Hjerte Kirke & Kloster og har adgang til den storslåede Pyramidesal, den hyggelige Klosterstue med udgang til haven. Der er endvidere adgang til Systuen hvor man kan lave kaffe, uden beregning. Alle værelser er med eget bad og toilet.

Sostrup Slot og kloster
Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild
8500 Grenaa
Tlf: 88 44 12 00

https://sostrup.org/

 

Busser samler op i Hanstholm, Thisted, Nykøbing, Skive og Herning

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning på Klosteret
  • 1 x 2-retters Mortens aften middag (ekskl. drikkevarer)
  • 1 x morgenmad i slottes jagtstuer
  • Rundvisning på Sostrup Slot og Kloster
  • Rundtur med lokal guide i Mols Bjerge Nationalpark
  • 1 x sandwich + vand til hjemtur
  • 4-stjernet bus

 

Busser samler op i Hanstholm, Thisted, Nykøbing, Skive og Herning

Anmeldelser af Sostrup Slot - Mortens Aften

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

698
Danmark

Mortens Aften 2023

Busrejse
1.798
Danmark

Samsø

Busrejse
3.198
Danmark

Fanø • Sild • Rømø • Mandø

Busrejse