21 års fødselsdag

1997-2018

Endnu et år er gået, og vi er klar med et nyt rejsekatalog for 2018. Vi glæder os altid til at præsentere årets rejser. Vi elsker nemlig at arbejde med rejser og skabe gode oplevelser. Vi er taknemmelige over den store loyalitet og opbakning vi oplever, hvilket giver os stor lyst til hele tiden af finde de bedste rejsetilbud.

I 2017 kunne vi fejre 20-års jubilæum. Rigtig mange var med til at fejre året, hvilket har givet os mod på at lave en hyggelig og festlig fødselsdagsrejse igen. Derfor byder 2018 på en 21-års fødselsdagsrejse til Harzen d. 1. november. Rejsen byder på hyggelige udflugter og en musikaften.

Alle rejserne findes her på vores hjemmeside, hvor der er oplysninger om destinationerne, hotellerne, udflugter, priser, tilkøb og meget andet – samt selvfølgelig billeder som kan give et forhåndsindtryk af oplevelserne. Her kan man også løbende følge med i nye rejser og afgange. Her på hjemmesiden kan man tilmelde sig vores nyhedsbreve, som indeholder nyheder og gode tilbud. Ligeledes findes vi på Facebook og Instagram, hvor vi poster indtryk og oplevelser fra rejserne samt selvfølgelig nyheder.

I 2017 flyttede vi i større og bedre lokaler med mere plads til både kunder, personale og busser, samt en langtidsparkering til vores kunder. Vi er blevet taget godt imod i Thisted og havde den store fornøjelse at se over 400 personer til indvielsen i maj måned.  Vi er faldet godt til og ser nu frem til at byde velkommen i busserne.

Med venlig hilsen

Susan & Michael Jeppesen

 

Læs om fødseldagsrejsen her

 

 

Profilfilm

følg os på facebook