Berlin - Juletur

Oplev Berlin i julestemning. Specielt i juletiden er Berlin noget helt særligt. Her pryder juleudsmykning og julemarkeder det meste af byen.  Besøg et af de mange julemarkeder og oplev julehyggen, musikken, duften af Glühwein og gør en god julegave handel. Tag med op i Fjernsynstårnet og se Berlins juleudsmykning fra oven. Byen summer af liv, og det er ikke mindre i julen, hvor byen er præget af julemarkeder og hyggelige juleboder.

 

Highlights

 • Mange flotte julemarkeder
 • Panoramaudsigten fra Fjernsynstårnet
 • Det imponerende Asisi Panometer
 • Spændende byrundtur
 • Grænseovergangen ved Checkpoint Charlie
 • Hotel på Kurfürstendamm
 • Mange muligheder for shopping
 • Interessante museer for alle aldre

Afgange

Afrejse: 
02/12/2024
Hjemkomst: 
05/12/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.198
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Vi kører med passende pauser, til vi når hotellet i Berlin sidst på eftermiddagen. Hotellet ligger centralt i det vestlige Berlin på den berømte gade Kurfürstendamm og tæt på Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Der er en U-Bahn station tæt ved hotellet, så allerede denne aften vil det være muligt at opleve den spændende storby. Der er aftensmad på hotellet denne aften (inkluderet).

Byrundtur: Efter morgenmaden kører vi en byrundtur i Berlin. Vi skal opleve de mange og unikke verdensberømte bygninger i Berlin såsom Gedächtniskirche, der står som vartegn fra 2. verdenskrig, Potsdammer Platz, det gamle Gestapo hovedkvarter, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Rigsdagen, Berliner Dom, Humboldt Universitet, Holocaust Mindesmærket, Eastside Gallery - som er det længst bevarede stykke af muren og meget mere.

Checkpoint Charlie: Oplev den gamle grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin, når vi holder en længere pause ved Checkpoint Charlie. Her finder man mange sjove og spændende udstillinger/museer såsom; Det store Mauer-Museum, Trabi-Museum og Black-Box. Vi anbefaler Yadegar Asisis` 15 meter høje panorama i en rund bygning, som viser livet omkring muren i begyndelsen af 80erne (entré ca. 11 €). Tiden ved Checkpoint Charlie er til egen disposition, så man kan vælge, hvad man gerne vil se eller blot nyde stemningen i området med de mange caféer, souvenirs butikker og udstillinger.

Alexanderplatz - Berlins Fjernsynstårn: Oplev Berlin oppefra med et besøg i Fjernsynstårnet, som ligger midt på Alexanderplatz. Herfra er der en helt fantastisk 360 grader panoramaudsigt over Berlin. Fra tårnets udsigtsplatform, over 200 meter fra jorden kan man i klart vejr se 42 km væk. Ønsker man at deltage i dette besøg, skal det oplyses ved bestilling af rejsen, da besøget skal reserveres på forhånd. Vil man ikke med i Fjernsynstårnet, byder Alexanderplatz på hygge, shopping, caféer, restauranter og meget mere.

Julemarkeder: Berlin byder på over 100 julemarkeder og de største findes omkring Alexanderplatz og Gendarmenmarkt, hvor man finder mange boder og fortryllende julestemning. Overalt i byen bliver der jule- og vinterhygget med boder, skøjtebaner, kulinariske og kulturelle oplevelser. I nærheden af hotellet ligger julemarkedet ved Gedächtnis kirken. Det er et af de mest besøgte julemarkeder i Berlin med over 170 boder og masser af underholdning og blot i gåafstand fra hotellet.  

4. dag: Hjemrejse. Efter mange spændende oplevelser i Berlin forlader vi hotellet efter morgenmaden og kører mod Danmark. Vi holder en pause ved grænsen. Forventet hjemkomst først på aftenen.

Rejse: Berlin, Juletur


"Hanstholm Rejser vil jeg sige - "der findes ej dens lige" - chaufføren kørte GODT - guiden fortæller om både stort og SMÅT"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Best Western Plus Plaza Berlin ****

4-stjernet hotel med beliggenhed på den berømte gade Kurfürstendamm. Hotellets centrale beliggenhed er et godt udgangspunkt for at udforske byen. Der er gåafstand til restauranter, butikker, Kadewe, Europa center, Gedächtniskirche, museer og meget mere. U-Bahn stationen Uhlandstrasse ligger tæt på hotellet. Alle værelser har eget toilet, brusebad, aircondition, telefon og tv. Der er mulighed for familieværelser på forespørgsel.

Best Western Plus Plaza Berlin****
Kurfürstendamm 203
10719 Berlin
Tlf. +49 30 88 70 820

https://plazahotels.de/hotel-berlin/

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 1.080,-

TILKØB Entre Fjernsynstårnet: 180,- 
Bestilles sammen med rejsen. Der tages forbehold for arrangementer, som gør at besøget ikke kan finde sted.    

TILKØB aftensmad: 480,- 
Bestilles sammen med rejsen. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på hotellet på 2. og 3. dagen. 

Anmeldelser af Berlin - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Hanne 05.12.22
Hanstholm Rejser vil jeg sige "der findes ej dens lige" - chaufføren kører GODT - guiden fortæller om både stort og SMÅT

__________________________________________________

 Connie 09.12.19
Fantastisk "mini" historisk tur om Berlin hvor man får set og hørt om  mange af Berlins utrolige skulpturer - monumenter -  mindesmærker og STORSLÅENDE bygninger både af nyre og ældre datoer !!! Krydderet med div. FLOTTE  julemarkeder - Aldeles anbefalelses værdig

__________________________________________________

 Henning 09.12.19
Fantastik oplevelse. Spændende historier fra vores guide, det viste så meget om Berlin som en indfødt berliner.

__________________________________________________

 Erik 09.12.19
Helt igennem en rigtig god tur

__________________________________________________

 Elva 09.12.17
Kan varmt anbefales. Dygtig rejseleder og chauffør. Tak for en dejlig tur

__________________________________________________

 Claus 04.12.17
Tak for en dejlig tur

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.598
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse
2.198
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
2.298
Danmark

DR's Nytårskoncert

Busrejse