Berlin - Juletur

Oplev en af Europas førende metropoler - byen med de mange ansigter, den spændende historie fra øst til vest, kulturen, storbyen, og meget meget mere – simpelthen Berlin.  Berlin fremstår i dag, som en smuk og moderne hovedstad, som har gennemgået en større renovering siden murens fald i 1989. Men Berlin indeholder stadig mange historiske seværdigheder, som giver et indtryk af det gamle og nye.

 

Afgange

Afrejse: 
03/12/2018
Hjemkomst: 
06/12/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Bestil

Highlights

 • Mange flotte julemarkeder
 • Fjernsynstårnet & Alexanderplatz
 • Asisi Panometer
 • Byrundtur i Berlin
 • Checkpoint Charlie
 • Hotel ved Kurfürstendamm

 

PROGRAM:

Udrejse: Vi kører med passende pauser, til vi når hotellet i Berlin. Hotellet ligger centralt i det vestlige Berlin ved Kurfürstendamm og tæt på Gedächnis Kirken. Der er en U-bahn station tæt ved hotellet, så allerede denne aften vil det være muligt at opleve den spændende storby. Der er aftensmad på hotellet (inkluderet i prisen).

Byrundtur - Checkpoint Charlie - Brandenburger Tor - Alexanderplatz - TV Tårnet: Efter morgenmaden kører vi en byrundtur i Berlin. Vi ser bl.a. de mange verdensberømte bygninger i Berlin såsom Gedächnis Kirken, der står som vartegn fra 2. verdenskrig, Potsdammer Platz, det gamle Gestapo hovedkvarter, Checkpoint Charlie - den gamle grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin, Alexanderplatz, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Rigsdagen og meget mere. Efter byrundturen og frokost kan man tilkøbe billet til Fjernsynstårnet (skal bestilles sammen med rejsen).

Berlins Fjernsynstårn: Fjernsynstårnet i Berlin ligger midt på Alexanderplatz, og herfra er der en helt fantastisk 360 grader panorama udsigt over Berlin. Fra tårnets udsigtsplatform, over 200 meter fra jorden kan man i klart vejr se 42 km væk. Ønsker man at deltage i dette besøg skal det oplyses ved bestilling af rejsen, da besøget skal reserveres på forhånd. Pris 225 kr inkl. frokost i Fjernsynstårnet

Julemarkeder: På denne rejse til Berlin er der rig mulighed for at komme i julestemning. Berlin byder nemlig på over 100 julemarkeder hvert år. De største findes ved Alexanderplatz og Gendarmenmarkt, hvor man finder mange boder og en fortryllende julestemning. Overalt i byen er der jule- og vinterhygge med boder, skøjtebane, kulinariske og kulturelle oplevelser. I nærheden af hotellet ligger julemarkedet ved Gedächtnis Kirken. Det er et af de mest besøgte julemarkeder i Berlin med over 170 boder og masser af underholdning og blot i gåafstand fra hotellet.

Friedrichstadt Palast: Oplev forestillingen ”V I V I D - The beauty of things”. Med over 100 fantastiske kunstnere på verdens største teaterscene. Med et produktionsbudget på tolv millioner euro skabes storslåede kostume- og scenebilleder af dimensioner uden sidestykke. Menneskelig perfektion, kunstnerisk og artistisk toppræstation, der tit får tårerne til at trille. V I V I D er en kærlighedserklæring til livet. Tradition og nybrud. Struktur og frihed. Sort-hvid og farvepragt. Alt har sin egen fascination. Den kvindelige android R’eyes lukkede verden er præget af ekstern styring. Men så, en sagte intuition, og pludselig kører hun sit eget løb. Med et barns undrende øjne ser hun sine omgivelser og den overvældende skønhed af ofte oversete ting i et helt nyt lys. Som gennem et prisme udfoldes hendes sanser, så hun ser livets farver, og trin for trin opdager R’eye sin skjulte identitet.

Showene er velegnet til gæster uden tyskkundskaber og anbefalet mindstealder er 10 år. Showet varer ca. 2,5 time inkl. en pause. Friedrichstadt Palast er et besøg værd når man er i Berlin, stemningen og showet findes ikke magen til mange steder. Vi kører med u-bahn tur/retur til Friedrichstadt Palads og billet skal bestilles sammen med rejsen.

Hjemrejse: Efter mange spændende oplevelser i Berlin, forlader vi hotellet efter morgenmaden og kører mod Danmark. Vi holder en pause ved grænsen. Forventet hjemkomst først på aftenen. 

 

Berlin Plaza Hotel ***

Pænt 3-stjernet hotel, som ligger få meter fra den berømte gade Kurfürstendamm. Hotellets centrale beliggenhed er et godt udgangspunkt for at udforske byen. Der er gåafstand til restauranter, butikker, Kadewe, Europa center, Gedächtniskirche, museer og meget mere. U-Bahn stationen Uhlandstrasse ligger tæt på hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen med offentlig transport. Alle værelser har eget bad, toilet, telefon og tv.

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning i Berlin
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Byrundtur i Berlin
 • Mange flotte julemarkeder
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 550,-

TILKØB Entre + Frokost Fjernsynstårnet: 225,- 
Bestilles sammen med rejsen. Der tages forbehold for arrangementer, som gør at besøget ikke kan finde sted.    

TILKØB aftensmad: 295,- 
Bestilles sammen med rejsen. Det er muligt, at tilkøbe aftensmad på hotellet på 2. og 3. dagen samt 4. dag på femdagsturen. Efter kokkens valg får man en buffet eller 3-retters menu. 

TILKØB Friedrichstadt Palast "V I V I D": 295,- / 370,- / 480,- / 520,-
Bestilles sammen med rejsen.

 

Anmeldelser af Berlin - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Elva 09.12.17
Kan varmt anbefales. Dygtig rejseleder og chauffør. Tak for en dejlig tur

__________________________________________________

 Claus 04.12.17
Tak for en dejlig tur

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.198
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse
1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
1.898
Tyskland

Hannover - Juletur

Busrejse