Tyskland - Berlin

Byen med de mange oplevelser

Oplev den farverige, kunstneriske og grønne side af Berlin. Oplev den dunkle, men utrolig spændende side af Berlins historie, som har givet byen et utal af unikke seværdigheder, som alle er et besøg værd. Oplev Berlin oppe fra Fjernsynstårnet i over 200 meters højde. Oplev den pragtfulde og moderne hovedstad, som siden murens fald i 1989 har gennemgået en større renovering og er blevet en af nutidens trendy storbyer.

Berlin summer af liv og er blevet et attraktivt feriemål, hvor oplevelser og indtryk er så store, at mange vælger at komme tilbage til byen. Det er bl.a. de unikke seværdigheder, store attraktioner, fantastiske pladser, arkitektur, kunst, musik, shopping og forlystelseslivet, som gør Berlin til en storby i verdensklasse.

Mulighederne er mange, og i igennem os kan der tilkøbes billetter til Fjernsynstårnet og Friedrichstadt Palast. Aftensmaden er inkluderet i prisen den første aften, og herefter er der mulighed for at tilkøbe aftensmad de øvrige aftener på hotellet, eller man kan finde en af de utallige og hyggelige restauranter, der findes lige i området.

 

Afgange

Afrejse: 
09/04/2020
Hjemkomst: 
12/04/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.698
Forespørg
Afrejse: 
15/06/2020
Hjemkomst: 
18/06/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
09/07/2020
Hjemkomst: 
12/07/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
24/08/2020
Hjemkomst: 
27/08/2020
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg

Highlights

 • Oplev panoramaudsigten fra Fjernsynstårnet
 • Sejltur på Spree gennem Berlin
 • Fantastisk show i Friedrichstadt Palads
 • Det imponerende Asisi Panometer
 • Spændende byrundtur i Berlin
 • Grænseovergangen ved Checkpoint Charlie
 • Hotel på Kurfürstendamm
 • Mange muligheder for shopping
 • Interessante museer for alle aldre

 

PROGRAM:

Udrejse: Vi kører med passende pauser, til vi når hotellet i Berlin sidst på eftermiddagen. Hotellet ligger centralt i det vestlige Berlin på den berømte gade Kurfürstendamm og tæt på Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Der er en U-Bahn station tæt ved hotellet, så allerede denne aften vil det være muligt at opleve den spændende storby. Der er aftensmad på hotellet denne aften (inkluderet i prisen).

Byrundtur: Efter morgenmaden kører vi en byrundtur i Berlin. Vi skal opleve de mange og unikke verdensberømte bygninger i Berlin såsom Gedächtniskirche, der står som vartegn fra 2. verdenskrig, Potsdammer Platz, det gamle Gestapo hovedkvarter, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Rigsdagen, Berliner Dom, Humboldt Universitet, Holocaust Mindesmærket, Eastside Gallery - som er det længst bevarede stykke af muren og meget mere.

Checkpoint Charlie: Oplev den gamle grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin, når vi holder en længere pause ved Checkpoint Charlie. Her finder man mange sjove og spændende udstillinger/museer såsom; Det store Mauer-Museum, Trabi-Museum, Carrywurst museum og Black-Box. Vi anbefaler Yadegar Asisis` 15 meter høje panorama i en rund bygning, som viser livet omkring muren i begyndelsen af 80erne (entré ca. 10 euro). Tiden ved Checkpoint Charlie er til egen disposition, så man kan vælge, hvad man gerne vil se eller blot nyde stemningen i området med de mange caféer, souvenirbutikker og udstillinger.

Alexanderplatz - Berlins Fjernsynstårn: Oplev Berlin oppefra med et besøg i Fjernsynstårnet, som ligger midt på Alexanderplatz. Herfra er der en helt fantastisk 360 grader panoramaudsigt over Berlin. Fra tårnets udsigtsplatform over 200 meter fra jorden kan man i klart vejr se 42 km væk. Ønsker man at deltage i dette besøg, skal det oplyses ved bestilling af rejsen, da besøget skal reserveres på forhånd, pris 110,-. Vil man ikke med i Fjernsynstårnet, byder Alexanderplatz på hygge, shopping, caféer, restauranter og meget mere.

Charlottenburg Slot - Sejltur: Vi kører en formiddagstur til Charlottenburg Slot og går en tur i den smukke park. Derefter er der lejlighed til at deltage i en sejltur på Spree, hvor man sejler gennem centrum af Berlin og oplever byen fra en helt anden side (pris ca. 20 euro).

Friedrichstadt Palast: Oplev forestillingen ”V I V I D - The beauty of things”. Med over 100 fantastiske kunstnere på verdens største teaterscene. Med et produktionsbudget på tolv millioner euro skabes storslåede kostume- og scenebilleder af dimensioner uden sidestykke. Menneskelig perfektion, kunstnerisk og artistisk toppræstation, der tit får tårerne til at trille. V I V I D er en kærlighedserklæring til livet. Tradition og nybrud. Struktur og frihed. Sort-hvid og farvepragt. Alt har sin egen fascination. Den kvindelige android R’eyes lukkede verden er præget af ekstern styring. Men så, en sagte intuition, og pludselig kører hun sit eget løb. Med et barns undrende øjne ser hun sine omgivelser og den overvældende skønhed af ofte oversete ting i et helt nyt lys. Som gennem et prisme udfoldes hendes sanser, så hun ser livets farver, og trin for trin opdager R’eye sin skjulte identitet.

Showene er velegnet til gæster uden tyskkundskaber og anbefalet mindstealder er 10 år. Showet varer ca. 2,5 time inkl. en pause. Friedrichstadt Palast er et besøg værd når man er i Berlin, stemningen og showet findes ikke magen til mange steder. Vi kører med u-bahn tur/retur til Friedrichstadt Palads, og billet skal bestilles sammen med rejsen.

Hjemrejse: Efter mange spændende oplevelser i Berlin forlader vi hotellet efter morgenmaden og kører mod Danmark. Vi holder en pause ved grænsen. Forventet hjemkomst først på aftenen.

 

Oplevelser i gåafstand fra hotellet:

Berlin Zoo + Akvariet: Ikke langt fra hotellet finder man en af Tysklands største zoologiske haver. Haven er blandt de mest artsrige og komplette zoologiske haver i verden. Her er ca. 16.000 dyr fordelt på 1500 arter og sammen med akvariet med fisk, krybdyr, padder, insekter og hvirvelløse dyr er zoologiske Have med god grund en elsket attraktion i Berlin med op mod 3 millioner besøgende om året. Entré voksne ca. 15-20 euro og børn ca. 8-10 euro - afhængig af om man også vælger entré til akvariet.

KaDeWe og Kurfürstendamm: Lige udenfor hotellet dør findes der masser af butikker, restauranter, caféer på den berømte shopping gade Kurfürstendamm. Ikke langt fra hotellet kan man opleve et af Europas største indkøbscentre KaDeWe.  

Gedächtniskirche og Europacenteret: Europa-Center er et bygningskompleks tæt på ved hotellet. Bygningen blev opført i 1960'erne og blev sammen med Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche et varemærke for Vestberlin. Bygningen er i dag fredet. Går man en tur på Kurfürstendamm, kan man holde en hyggelig pause på pladsen ved Gedächtniskirche.  

 

Rejse:
Berlin


"jeres crew" og deres viden vil jeg til enhver tid give fem stjerner,for det er deres viden der bærer hele turen,hotel og værelser er ikke det væsentligste, for os er det oplevelserne om byen, landet,stederne,kulturen,der betyder noget."

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Best Western Plus Plaza Berlin ****

4-stjernet hotel med beliggenhed på den berømte gade Kurfürstendamm. Hotellets centrale beliggenhed er et godt udgangspunkt for at udforske byen. Der er gåafstand til restauranter, butikker, Kadewe, Europa center, Gedächtniskirche, museer og meget mere. U-Bahn stationen Uhlandstrasse ligger tæt på hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen med offentlig transport. Alle værelser har eget toilet, brusebad, aircondition, telefon og tv. Der er mulighed for familieværelser på forespørgsel.

 

Best Western Plus Plus Berlin ****
Kurfürstendamm 203
10719 Berlin
Tlf.: 0049 30 88 70 820

https://plazahotels.de/berlin

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Byrundtur i Berlin
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg eneværelse: 750,- 

TILKØB Entre Fjernsynstårnet: 110,- 
Bestilles sammen med rejsen. Der tages forbehold for arrangementer, som gør at besøget ikke kan finde sted.    

TILKØB aftensmad: 350,- 
Bestilles sammen med rejsen. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på hotellet på 2. og 3. dagen   

TILKØB Friedrichstadt Palast "V I V I D": 295,- / 370,- / 480,- / 520,-
Bestilles sammen med rejsen.
Skal i Friedrichstadt Palast, kan man ikke tilkøbe aftensmad denne aften. 

 

 

Anmeldelser af Berlin

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Jan 20.09.19
jeres crew" og deres viden vil jeg til enhver tid give fem stjerner,for det er deres viden der bærer hele turen,hotel og værelser er ikke det væsentligste,  for os er det oplevelserne om byen, landet,stederne,kulturen,der betyder noget.

__________________________________________________

 Birthe 24.06.19
En meget interessant rejse.

__________________________________________________

 Lillian 24.06.19
Fantastisk veltilrettelagt tur med perfekt hotelbeliggenhed. Guide og chauffør til 12-tal. 

__________________________________________________

 Birgitte 14.11.18
En dejlig tur, som vi nød meget. Vi fik set en masse og der var tid til at komme ud på egen hånd også.

__________________________________________________

 Helle 27.03.18
Skøn tur, dejlig by, flot show på Friedrichstadt Palast. Hotellet har en perfekt beliggenhed. Gennemsnitlig mad på hotellet. Meget venligt personale. 

__________________________________________________

 Birte 18.04.17
Som førstegangsrejsende til Berlin var det helt utroligt givende. Vældig informativt og "hele vejen rundt" med bussen. Gav mod på mere - også på egen hånd. 

__________________________________________________

 Hans Chr 18.04.17
Kort og indholdsrig rejse til Berlin med meget vidende og humørfyldt rejseleder og en dygtig og glad chauffør. Anbefaler meget gerne hanstholm Rejser.

__________________________________________________

 Margit 16.03.17
Altid i gode hænder. Service i top. Føler sig altid tryg og veltilpas.

__________________________________________________

 Henning 16.03.17
Rigtig god tur med mange oplevelser og indtryk. Rejselederen og chaufføren var helt i top.

__________________________________________________

 Vibeke 16.03.17
Utrolig dejlig tur, hvor vi fik set alt hvad vi gerne ville - og mere til. En fornøjelse at rejse med et professionelt selskab, hvor alt bare fungere. Tak for dejlig kage ( jubilæumsdagen) 

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.798
Tyskland

Dresden

Busrejse
5.398
Tyskland - Tjekkiet

Berlin • Prag • Dresden

Busrejse
2.698
Tyskland

Berlin - Murens fald

Busrejse