Tyskland - Berlin

Berlin summer af liv og efter murens fald er Berlin blevet et attraktivt feriemål med mange store indtryk og oplevelser. Der findes ikke mange byer, der har så meget at byde på som Berlin. Her findes alt fra spændende seværdigheder, fantastiske pladser, arkitektur, kunst, musik og en enorm historie fra øst til vest og til nutidens trendy storby.

Efter et besøg i byen kommer man hjem med mange indtryk, og man drages gerne tilbage til byen flere gange. Berlin fremstår i dag som en smuk og moderne hovedstad, som har gennemgået en større renovering siden murens fald i 1989.

På denne rejse skal vi bl.a. på en byrundtur med bussen, hvor vi ser de største attraktioner og steder, som gør Berlin til en storby i verdensklasse. Der er også mulighed for at tilkøbe billetter til Fjernsynstårnet og Friedrichstadt Palast. Der er mange valgmuligheder og du vælger selv.  

Afgange

Afrejse: 
22/03/2018
Hjemkomst: 
25/03/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
1.998
Bestil
Afrejse: 
12/04/2018
Hjemkomst: 
15/04/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.498
Forespørg
Afrejse: 
03/06/2018
Hjemkomst: 
06/06/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.498
Bestil
Afrejse: 
23/07/2018
Hjemkomst: 
27/07/2018
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.198
Bestil
Afrejse: 
27/08/2018
Hjemkomst: 
30/08/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
24/09/2018
Hjemkomst: 
27/09/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
15/10/2018
Hjemkomst: 
18/10/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.798
Forespørg
Afrejse: 
08/11/2018
Hjemkomst: 
11/11/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
2.598
Bestil

Highlights

 • Oplev panorama udsigten fra Fjernsynstårnet
 • Sejltur på Spree gennem Berlin
 • Fantastisk show i Friedrichstadt Palads
 • Det imponerende Asisi Panometer
 • Spændende byrundtur i Berlin
 • Grænseovergangen ved Checkpoint Charlie
 • Hotel ved Kurfürstendamm
 • Mange muligheder for shopping
 • Interessante museer

 

PROGRAM:

Udrejse: Vi kører med passende pauser, til vi når hotellet i Berlin. Hotellet ligger centralt i det vestlige Berlin ved Kurfürstendamm og tæt på Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Der er en U-Bahn station tæt ved hotellet, så allerede denne aften vil det være muligt at opleve den spændende storby. Der er aftensmad på hotellet (inkluderet i prisen).

Byrundtur: Efter morgenmaden kører vi en byrundtur i Berlin. Vi ser bl.a. de mange verdensberømte bygninger i Berlin såsom Gedächtniskirche, der står som vartegn fra 2. verdenskrig, Potsdammer Platz, det gamle Gestapo hovedkvarter, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Rigsdagen, Berliner Dom, Humboldt Universitet, Holocaust Mindesmærket, Eastside Gallery - som er det længst bevarede stykke af muren og meget mere.

Checkpoint Charlie: Vi holder en længere pause ved Checkpoint Charlie - den gamle grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin. Her finder man mange sjove og spændende udstillinger/museer såsom; Det store Mauer-Museum, Trabi-Museum, Carrywurst museum og Black-Box. Vi anbefaler Yadegar Asisis` 15 meter høje panorama i en rund bygning, som viser livet omkring muren i begyndelsen af 80erne (entre ca. 10 euro).  Tiden ved Checkpoint Charlie er til egen disposition, så man kan vælge hvad man gerne vil se eller blot nyde stemningen i området med de mange caféer, souvenirs butikker og udstillinger.

Alexanderplatz - Berlins Fjernsynstårn: Fjernsynstårnet i Berlin ligger midt på Alexanderplatz og herfra er der en helt fantastisk 360 grader panorama udsigt over Berlin. Fra tårnets udsigtsplatform, over 200 meter fra jorden kan man i klart vejr se 42 km væk. Ønsker man at deltage i dette besøg skal det oplyses ved bestilling af rejsen, da besøget skal reserveres på forhånd. Vil man ikke med i Fjernsynstårnet, byder Alexanderplatz på hygge, shopping, caféer, restauranter og meget mere.

På rejserne med udrejse søndag/mandag tilkøber man frokost og entre til fjernsynstårnet og på rejserne med udrejse torsdag kan man kun tilkøbe entre til fjernsynstårnet.

Charlottenburg Slot - Sejltur: Vi kører en formiddagstur til Charlottenburg Slot og går en tur i den smukke park. Derefter er der lejlighed til at deltage i en sejltur på Spree, hvor man sejler gennem centrum af Berlin og ser byen fra en helt anden side (pris ca. 20 euro).

Friedrichstadt Palast: På rejserne 15/10 + 8/11 + 3/12 kan man opleve forestillingen ”V I V I D - The beauty of things”. Med over 100 fantastiske kunstnere på verdens største teaterscene. Med et produktionsbudget på tolv millioner euro skabes storslåede kostume- og scenebilleder af dimensioner uden sidestykke. Menneskelig perfektion, kunstnerisk og artistisk toppræstation, der tit får tårerne til at trille. V I V I D er en kærlighedserklæring til livet. Tradition og nybrud. Struktur og frihed. Sort-hvid og farvepragt. Alt har sin egen fascination. Den kvindelige android R’eye’s lukkede verden er præget af ekstern styring. Men så, en sagte intuition, og pludselig kører hun sit eget løb. Med et barns undrende øjne ser hun sine omgivelser og den overvældende skønhed af ofte oversete ting i et helt nyt lys. Som gennem et prisme udfoldes hendes sanser, så hun ser livets farver, og trin for trin opdager R’eye sin skjulte identitet.

Showene er velegnet til gæster uden tyskkundskaber og anbefalet mindstealder er 10 år. Showene varer ca. 2,5 timer inkl. en pause. Friedrichstadt Palast er et besøg værd når man er i Berlin, stemningen og showet findes ikke magen til mange steder. Vi kører med u-bahn tur/retur til Friedrichstadt Palast. Billet skal bestilles sammen med rejsen.

 

I gåafstand fra hotellet:

Berlin Zoo + Akvariet: Ikke langt fra hotellet finder man en af Tysklands største zoologiske haver. Haven er blandt de mest artsrige og komplette zoologiske haver i verden. Her er ca. 16.000 dyr fordelt på 1500 arter og sammen med akvariet med fisk, krybdyr, padder, insekter og hvirvelløse dyr er zoologiske Have med god grund en elsket attraktion i Berlin med op mod 3 millioner besøgende om året. Entre voksne ca. 15-20 euro og børn ca. 8-10 euro - afhængig af om man også vælger entre til akvariet.

The Story of Berlin: Ganske tæt på hotellet ligger det store museum "Story of Berlin". Her bliver du fulgt gennem 800 år af Berlins historie med billeder, udstillinger og tekster. Et rigtig spændende museum, som giver et godt indtryk af Berlins historie. Entre voksne ca. 12 euro og børn ca. 5 euro.

KaDeWe og Kurfürstendamm: Hotellet ligger få meter fra den berømte shopping gade Kurfürstendamm. Så mulighederne er store hvis man vil besøge butikker, restauranter, caféer eller opleve et af Europas største indkøbscentre KaDeWe.

Gedächtniskirche og Europacenteret: Europa-Center er et bygningskompleks tæt på ved hotellet. Bygningen blev opført i 1960'erne og blev sammen med Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche et varemærke for Vestberlin. Bygningen er i dag fredet. Går man en tur på Kurfürstendamm, kan man holde en hyggelig pause på pladsen ved Gedächtniskirche.  

Hjemrejse: Efter mange spændende oplevelser i Berlin forlader vi hotellet efter morgenmaden og kører mod Danmark. Vi holder en pause ved grænsen. Forventet hjemkomst først på aftenen.

Best Western Plus Amedia Hotel Berlin Ku`damm****

4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed på den berømte gade Kurfürstendamm. Hotellets centrale beliggenhed er et godt udgangspunkt for at udforske byen. Der er gåafstand til restauranter, butikker, Kadewe, Europa center, Gedächtniskirche, museer og meget mere. U-Bahn stationen Uhlandstrasse ligger tæt på hotellet, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen med offentlig transport. Alle værelser har eget toilet, brusebad, aircondition, telefon og tv. Der er mulighed for familieværelser på forespørgsel.

Best Western Plus Amedia Hotel Berlin Ku`damm****
Kurfürstendamm 203
10719 Berlin
Tlf.: 0049 30 88 70 820

https://plazahotels.de/berlin

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

 

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning i Berlin
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x aftensmad
 • Byrundtur i Berlin
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg eneværelse: 500,- / 550,- / 700,-

TILKØB Entre Fjernsynstårnet: 100,- (fredag)
TILKØB Entre + Frokost Fjernsynstårnet: 225,- (Mandag/tirsdag) 
Bestilles sammen med rejsen. Der tages forbehold for arrangementer, som gør at besøget ikke kan finde sted.    

TILKØB aftensmad: 295,- (4 dage) / 435,- (5 dage)
Bestilles sammen med rejsen. Det er muligt, at tilkøbe aftensmad på hotellet på 2. og 3. dagen samt 4. dag på femdagsturen. Efter kokkens valg får man en buffet eller 3-retters menu. 

TILKØB Friedrichstadt Palast "V I V I D": 295,- / 370,- / 480,- / 520,-
Bestilles sammen med rejsen.
Der kan bestilles til showet på rejserne 15/10 + 8/11 + 3/12.

 

 

 

Anmeldelser af Berlin

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Helle 27.03.18
Skøn tur, dejlig by, flot show på Friedrichstadt Palast. Hotellet har en perfekt beliggenhed. Gennemsnitlig mad på hotellet. Meget venligt personale. 

__________________________________________________

 Birte 18.04.17
Som førstegangsrejsende til Berlin var det helt utroligt givende. Vældig informativt og "hele vejen rundt" med bussen. Gav mod på mere - også på egen hånd. 

__________________________________________________

 Hans Chr 18.04.17
Kort og indholdsrig rejse til Berlin med meget vidende og humørfyldt rejseleder og en dygtig og glad chauffør. Anbefaler meget gerne hanstholm Rejser.

__________________________________________________

 Margit 16.03.17
Altid i gode hænder. Service i top. Føler sig altid tryg og veltilpas.

__________________________________________________

 Henning 16.03.17
Rigtig god tur med mange oplevelser og indtryk. Rejselederen og chaufføren var helt i top.

__________________________________________________

 Vibeke 16.03.17
Utrolig dejlig tur, hvor vi fik set alt hvad vi gerne ville - og mere til. En fornøjelse at rejse med et professionelt selskab, hvor alt bare fungere. Tak for dejlig kage ( jubilæumsdagen) 

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.798
Tyskland

Dresden

Busrejse
2.898
Tyskland

Harzen

Busrejse
3.098
Tjekkiet

Prag

Busrejse