Stettin - Polen

Blot en behagelig dagsrejse væk ligger Stettin, den gamle pommerske hovedstad, hvis byplan er inspireret af byplanen i Paris med de store brede boulevarder og de mange skønne pladser. Byen har en spændende historie, som i høj grad har skabt den by, vi ser i dag. Vi skal bo på det dejlige Radisson Blu Hotel, som ligger lige midt i Stettin. Herfra kan man nemt færdes på egen hånd i byen, hvis man ønsker det. Lige ved siden af hotellet ligger f.eks. et fint indkøbscenter og Cafe 22, hvorfra man har en flot udsigt over byen. Man kan også benytte sig af hotellets mange gode faciliteter eller gå en tur i en af byens mange parker.

 

Highlights:

  • Super centralt og lækkert hotel
  • Spændende byrundtur i Stettin
  • Tid på egen hånd til shopping og hygge
  • SPA-afdeling på hotellet

 

Afgange

Afrejse: 
31/10/2024
Hjemkomst: 
03/11/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og det nordlige Tyskland, inden vi krydser grænsen til Polen. Tæt på grænsen mellem Tyskland og Polen ligger Stettin. Efter ankomsten venter en middag på hotellet.

2. dag: Stettin. Efter morgenmaden kører vi en tur rundt i Stettin. Stettin er hovedbyen i regionen Pommeren og ligger smukt ved Oderfloden. Byen har mange fine seværdigheder, og ikke mindre end 20% af byen er grønne områder, så der er rig mulighed for nogle gode gåture. Bussen og rejselederen tager os med rundt til nogle af byens forskellige seværdigheder med stop undervejs. Om eftermiddagen har vi tid til at hygge os på egen hånd - måske til en tur i poolen, lidt shopping eller måske en kop kaffe på 21. etage med en helt fantastisk udsigt over byen. Efter en dejlig dag i Stettin nyder vi aftensmaden på hotellet.

3. dag: Ud i det blå. Efter morgenmaden tager vi på en lille rundtur. Vi ser de ting, som vi ikke nåede i går og kører også en tur ud af byen og ser nogle af de omkringliggende naturområder og byer. Bl.a. kører vi en tur til Stargard Szczecinski, som er en spændende gammel by med rester af bymur, tårne og byporte fra 1200-tallet. Tilbage i Stettin besøger vi det store marked. hvor de lokale stadig gør en god handel. Vi er tilbage ved hotellet midt på eftermiddagen, så vi har tid til at se os lidt omkring på egen hånd før aftensmaden.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade Polen og sætte kursen nordpå igen. Der bliver tid til en lille indkøbspause ved grænsen, inden turen går til vore hjembyer.

 

Radisson Blu ****

Super dejligt og elegant 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Stettin. Hotellet har mange gode faciliteter, bl.a. indendørs pool, spa afdeling, restaurant, lobbybar, konditori og hyggelig bar på 11. etage med udsigt over Stettin. Alle værelser har bad, toilet, hårtørrer og tv og gratis WiFi.

Radisson Blu ****
Plac Rodła 10
70-419 Szczecin
Tlf:. +48 91 359 55 95

https://www.radissonhotels.com/

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 3 x overnatning
  • 3 x morgenmad
  • 3 x aftensmad
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 650,-

Anmeldelser af Stettin

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

11.498
Polen

Rundrejse på Hilton

Busrejse
3.998
Tyskland

Sæsonafslutning

Busrejse
3.298
Tjekkiet

Prag 2024

Busrejse