Spanien - Calella → All-Inclusive

En skøn rejse til et varmere klima. Costa Brava kysten er mere end blot dejlige by og fantastisk strande. Her er også mulighed for en skøn tur i bjergene og en tur til Cataloniens hovedstad Barcelona. Costa Brava - Den vilde Kyst - har for menigmand været et sorgløst, jordisk paradis i næsten en menneskealder og er det til stadighed.

Denne rejse er ideel for alle, idet Spanien byder på mange forskellige og interessante oplevelser både for unge og ældre. 

 

Highlights

 • Skøn efterårs rejse
 • Udflugt til det smukke Bagland
 • Heldagstur til Barcelona
 • Se Gaudis La Sagrada
 • Gå en tur på Ramblaen i Barcelona
 • Besøg på F.C. Barcelonas stadion Nou Camp
 • Se Den gamle bymur i Tossa de Mar
 • All-Inclusive

Afgange

Afrejse: 
14/10/2023
Hjemkomst: 
22/10/2023
Hotel: 
Hotel Amaika
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.998
Bestil
Afrejse: 
14/10/2023
Hjemkomst: 
22/10/2023
Hotel: 
Hotel HTop
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Vi starter lørdag morgen med opsamling, og det går hurtigt sydover til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause. Vi kører ned gennem Tyskland og Frankrig og vil være i Spanien på vort hotel søndag lige over middag, hvor vi får tildelt værelser.

Tossa de Mar: Vi tager på en utrolig smuk tur langs kysten til Tossa de Mar, hvor vi kan se den gamle bymur fra det 12. århundrede. Muren og de store forsvarstårne gjorde byen næsten uindtageligt. Det er disse mure og tårne, der giver byen sit specielle præg. Den middelalderlige bydel, Vila Vella, på det sydlige forbjerg er en af de største seværdigheder på Costa Brava kysten. De gamle huse, deraf mange tidligere fiskerhuse, giver en særlig stemning og indbyder til en slentretur. Man kan også køre en tur i det lille tog op på bjerget eller rundt i byen. Vi får også mulighed for at nyde frokosten på en af de hyggelige restauranter med udsigt ud over havet. Desuden er her en fin badestrand og mange hyggelige butikker. Pris: 75,-.

Barcelona: Vi kører en heldagstur til Cataloniens hovedstad – Barcelona, med ca. 1,6 millioner indbyggere. Vi skal bl.a. se La Sagrada Familia - Gaudis ufuldendte kirke, F.C. Barcelonas stadion - Nou Camp, hvor man kan komme ind på selve stadion og se det flotte museum (entre ca. 32 €) og/eller gå i den meget store butik med alt, hvad hjertet begærer af souvenir for F. C. Barcelona. Vi besøger også det lille bjerg Montjuich for at se Det olympiske Stadion og den fantastiske udsigt ned over Barcelona. Til sidst slutter vi af med tid på egen hånd på Ramblaen - en 1,5 km. lang gågade med masser af gøgl og sjove boder og mulighed for at gå ind i sidegaderne med alle de spændende butikker og det store varehus for enden af Ramblaen. Pris: 100,- .

Baglandet: Vi kører en heldagstur ud i det smukke og usædvanlige flotte bagland. Dagen er tilegnet et område, hvor turisterne normalt ikke kommer. Vi kører nordpå og ind i bjerglandskabet og får indtryk af det Spanien, som man ellers ikke ser. Vi oplever den storslåede natur, der ligger gemt bag kysten. Vi ser det daglige liv i Spanien og oplever de lokales spise-og drikkevaner. Frokosten nydes under åben himmel. Pris. inklusiv mad og drikkevarer 25 €.

Vin og likørsmagning: En lille tur til Bodega El Paratge, i Lloret de Mar, en spansk vin/likør/spiritus butik, hvor der er mulighed for prøvesmagning af de lokale vine og likører. Desuden kan vi smage dejlige spanske specialiteter, som tørret landskinke, pølser, oliven, ost, figen og chokolade. Her er mulighed for at købe næsten alt indenfor vin, Cava og likører til rimelige priser. Pris: 10 €.       

Marked: Onsdag formiddag er der et stort og spændende marked i Calella, hvortil man kan gå fra hotellet i Calella. 

Hjemrejse: Vi starter hjemturen lørdag efter morgenmaden og kører med passende pauser hjem. Der er ingen ophold ved grænsen på hjemturen. Forventet hjemkomst søndag eftermiddag.

Hotel Amaika ***

Hotel Amaika er et lækkert 3-stjernet all inclusive hotel (hel pension og fri drikkevarer hele dagen). Kun for voksne. Hotellet ligger ca. 100 m fra stranden og lige ved indkøbsgader, desuden er der et lille torv med hyggelige cafeer. Hotellet har udendørs swimmingpool, sauna, dampbad og fitness, hyggelig bar ved swimmingpoolen og indendørs bar med musik og underholdning næsten hver aften. Hotellet har elevator og hyggelig spiserestaurant. Alle værelser har eget bad/toilet, TV, hårtørre, balkon og aircondition.

Hotel Amaika ***
Carrer de la Diputació, 2
08370 Calella
Tlf.: +34 937 69 13 50

https://www.htophotels.com/hoteles/amaika/

------------------------------------------------------------

Hotel HTop Calella Palace ****

Alt inklusiv familie hotel tæt på den gamle bydel. Skønne børnefaciliteter bl.a. spa for børn og swimmingpool. Underholdning hver dag både for børn og voksne. Mulighed for fitness. Her er balkon til alle værelser og bad og toilet og TV.

Hotel HTop Calella Palace ****
Carrer de Maria Cardona 9
08370 Calella
TlF.: +34 937 691915

https://www.htophotels.com/calellapalace/

 

Det kan være en god ide at tage et lille tæppe og en pude med til busturen.

Forhør nærmere om muligheder og priser på fly til Spanien. 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning
 • 6 x morgenbuffet
 • 6 x frokost
 • 6 x aftensmad
 • Drikkevarer på hotellet
 • Aircondition på alle værelser
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 1.100,-

Børnerabat: 1000,- pr. barn under 12 år i værelse med 2 fuldt betalende (Hotel Amaika kun for voksne)

Anmeldelser af Calella All-Inclusive

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Arne 22.10.19
at med Hanstholm Rejser er man sikker på en god ferie uanset hvor man skal hen

__________________________________________________

 Irene 22.10.19
En dejlig tur til et dejligt område, hvor der er mange muligheder for oplevelser

__________________________________________________

 Grethe 27.05.19
Super Service i bussen. Guider er fantastiske. Beretning fra vi kører fra Thy ned igennem Tyskland, om vinproduktion i Sydtyskland, Frankrig og Spanien. Rundturerne med guide i Spanien er utrolige, vi oplever meget. Lærer meget om geografi og kultur. Tag med på turen og få en oplevelse for livet.

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.598
Spanien

Santa Susanna

Busrejse
6.398
Frankrig

Paris med tog

Togrejse
8.798
Italien

Venedig - Efterårskrydstogt

Bus & båd