Spanien - Calella → All-Inclusive

En skøn rejse til et varmere klima. Costa Brava kysten er mere end blot dejlige by og fantastisk strande. Her er også mulighed for en skøn tur i bjergene og en tur til Cataloniens hovedstad Barcelona. Costa Brava - Den vilde Kyst - har for menigmand været et sorgløst, jordisk paradis i næsten en menneskealder og er det til stadighed.

Denne rejse er ideel for alle, idet Spanien byder på mange forskellige og interessante oplevelser både for unge og ældre. 

Afgange

Afrejse: 
15/10/2022
Hjemkomst: 
23/10/2022
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.498
Bestil

Highlights

 • Skøn efterårs rejse
 • Udflugt til det berømte Benediktinerkloster, Montserrat
 • Heldagstur til Barcelona
 • Se Gaudis La Sagrada og Parc Güell
 • Gå en tur på Ramblaen i Barcelona
 • Besøg på F.C. Barcelonas stadion Nou Camp
 • Se Den gamle bymur i Tossa de Mar
 • All-Inclusive

 

PROGRAM:

Lørdag/søndag: Vi starter lørdag morgen med opsamling, og det går hurtigt sydover til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause. Vi kører ned gennem Tyskland og Frankrig og vil være i Spanien på vort hotel søndag lige over middag, hvor vi får tildelt værelser.

Tossa de Mar: Vi tager på en utrolig smuk tur langs kysten til Tossa de Mar, hvor vi kan se den gamle bymur fra det 12. århundrede. Muren og de store forsvarstårne gjorde byen næsten uindtageligt. Det er disse mure og tårne, der giver byen sit specielle præg. Den middelalderlige bydel, Vila Vella, på det sydlige forbjerg er en af de største seværdigheder på Costa Brava kysten. De gamle huse, deraf mange tidligere fiskerhuse, giver en særlig stemning og indbyder til en slentretur. Man kan også køre en tur i det lille tog op på bjerget eller rundt i byen. Vi får også mulighed for at nyde frokosten på en af de hyggelige restauranter med udsigt ud over havet. Desuden er her en fin badestrand og mange hyggelige butikker. Pris: 75,- kr.

Barcelona: Vi kører en heldagstur til Cataloniens hovedstad – Barcelona, med ca. 1,6 millioner indbyggere. Vi skal bl.a. se La Sagrada Familia - Gaudis ufuldendte kirke, F.C. Barcelonas stadion - Nou Camp, hvor man kan komme ind på selve stadion og se det flotte museum (entre ca. 32,- euro) og/eller gå i den meget store butik med alt, hvad hjertet begærer af souvenir for F. C. Barcelona. Vi besøger også en af Barcelonas mest besøgte turistattraktioner - Parc Güell. Parken er designet af Gaudi og betegnes som et af hans hovedværker. Vi får lidt tid til at gå rundt i den store park på egen hånd, inden vi slutter turen af med tid på egen hånd på hovedstrøget, Ramblaen. En 1,5 km. lang gågade med masser af gøgl og sjove boder og mulighed for at gå ind i sidegaderne med alle de spændende butikker og det store varehus for enden af Ramblaen. Pris: 75,- .

Montserrat: Det kæmpemæssige og imponerende bjerg Montserrat ligger i et utrolig flot klippefyldt landskab. Her er der mulighed for at se den Sorte Madonna samt benediktinerklosteret, som blev opført i 1025. Stedet besøges stadigt af pilgrimme, som kommer og tilbeder Cataloniens skytsengel. Det siges, at den sorte madonna blev fundet i en klippehule på stedet og netop på det sted byggede man klosteret og kirken. Pris: 75,-               

Marked: Onsdag formiddag er der et stort og spændende marked i Calella, hvortil man kan gå fra hotellet i Calella. 

Lørdag/søndag: Vi starter hjemturen efter morgenmaden og kører med passende pauser hjem. Der er ingen ophold ved grænsen på hjemturen. Forventet hjemkomst søndag eftermiddag.

Hotel Amaika

Hotel Amaika er et lækkert 3-stjernet all inclusive hotel (hel pension og fri drikkevarer hele dagen). Hotellet ligger ca. 100 m fra stranden og lige ved indkøbsgader, desuden er der et lille torv med hyggelige cafeer. Hotellet har udendørs swimmingpool, sauna, dampbad og fitness, hyggelig bar ved swimmingpoolen og indendørs bar med musik og underholdning næsten hver aften. Hotellet har elevator og hyggelig spiserestaurant. Alle værelser har eget bad/toilet, TV, hårtørre, balkon og aircondition.

Hotel Amaika ***
Carrer de la Diputació, 2
08370 Calella
Tlf.: +34 937 69 13 50

 

Det kan være en god ide at tage et lille tæppe og en pude med til busturen.

Forhør nærmere om muligheder og priser på fly til Spanien. 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning
 • 6 x morgenbuffet
 • 6 x frokost
 • 6 x aftensmad
 • Drikkevarer på hotellet
 • Aircondition på alle værelser
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 1.000,-

Børnerabat: 1000,- pr. barn under 12 år i værelse med 2 fuldt betalende.

Anmeldelser af Calella All-Inclusive

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Arne 22.10.19
at med Hanstholm Rejser er man sikker på en god ferie uanset hvor man skal hen

__________________________________________________

 Irene 22.10.19
En dejlig tur til et dejligt område, hvor der er mange muligheder for oplevelser

__________________________________________________

 Grethe 27.05.19
Super Service i bussen. Guider er fantastiske. Beretning fra vi kører fra Thy ned igennem Tyskland, om vinproduktion i Sydtyskland, Frankrig og Spanien. Rundturerne med guide i Spanien er utrolige, vi oplever meget. Lærer meget om geografi og kultur. Tag med på turen og få en oplevelse for livet.

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.498
Spanien

Santa Susanna

Busrejse
6.898
Italien

Toscana & Elba

Busrejse