Italien Rundt → Rundrejse

Gardasøen • Verona • Firenze • Pisa • Rom • Pompeji • Venedig

Imponerende rundrejse gennem store dele af Italien, og hvor vi ser nogle af de største og skønneste seværdigheder. Turen går via Dolomitterne til Gardasøen og Verona, videre til Firenze og det skæve tårn i Pisa, i Toscana herfra kører vi langs den italienske vestkyst til Rom og Pompeji, syd for Napoli. Efter et par dage i Rom kører vi tværs over bjergkæden Appeninerne til Italiens Østkyst. For endelig at køre nordpå mod Lidoen og Venedig. En rejse hvor du virkelig for et indtryk af Italiens forskelligheder og hvor vi har mulighed for at se de største seværdigheder, men også en tur hvor der er tid og plads til at nyde Italien, byerne, naturen og mangfoldigheden.

 

Highlights

 • Italiens største byer og seværdigheder
 • Peterspladsen i Rom
 • Den spanske Trappe
 • Colosseum
 • Romeo & Julies by Verona
 • Bjergkæden Appeninerne
 • Lagunebyen Venedig
 • Vulkanen Vesuv
 • Den udgravede by Pompeji
 • Badebyen Lido di Jesolo
 • Det skæve tårn i Pisa
 • Romantiske Firenze med de mange kunstskatte

Afgange

Afrejse: 
30/04/2024
Hjemkomst: 
11/05/2024
Antal dage: 
12
Pris uden tilkøb: 
11.998
Forespørg
Afrejse: 
17/09/2024
Hjemkomst: 
28/09/2024
Antal dage: 
12
Pris uden tilkøb: 
11.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling går turen hurtigt videre ned gennem Jylland til vort overnatningshotel i det sydlige Tyskland. Vi får sen aftensmad ved ankomsten til hotellet.

2. dag: Italien. Efter morgenmad går turen videre gennem Tyskland og det bjergfyldte Østrig. Vi kører over Brennerpasset og ned gennem Sydtyrol til vores hotel i nærheden af Gardasøen. Her venter de første indtryk af det smukke Italien. Vi får aftensmad på hotellet.

3. dag: Verona. Vi fortsætter vores tur ned langs Gardasøen og holder en lille formiddags pause i en af de hyggelige og stemningsfyldte byer ved søen. Derefter fortsættes til Romeo og Julies by Verona, hvor vi får en kort byrundtur. Vi skal selvfølgelig se Julies hus og arenaen hvor man opfører de berømte friluftsoperaer i dag. Efter besøget her fortsættes ned over Po-sletten til den smukke kur- og kulturby Montecatini Terme i Toscana hvor vi skal bo de næste 2 nætter. Vi får aftensmad på hotellet. Dagsetape ca. 300 km.

4. dag: Firenze. Denne dag får vi mulighed for at se en af verdens mest velbevarede renaissancebyer, Firenze. Vi tager med toget til byens centrum (pris for togbillet ca. 14 €). Vi går en tur gennem byen og ser nogle af byens mest kendte skatte, bl.a. den imponerende Domkirken, den gamle bro over Arno floden - Ponte Vecchio og Uffizi galleriet. Firenze indeholder mange store kunstværker og bygninger, og eftermiddagen vil være til fri disposition til f.eks. at opsøge de steder som byrundturen gav inspiration til, inden vi igen tager toget tilbage til Montecatini Terme hvor aftensmaden venter på os.

5. dag: Pisa. Vi må nu forlade det skønne Toscana. Undervejs til vort næste rejsemål - Rom - skal vi besøge et af verdens mest kendte bygningsværker, nemlig det skæve Tårn i Pisa. Fra Miraklernes Plads i Pisa går turen videre ned langs Italiens Middelhavskyst til den evige stad Rom. Her indkvarteres vi på vores hotel i centrum af Rom, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Om aftenen vil der mulighed for tage på restaurant ude i byen, og allerede der få de første indtryk af Italiens hovedstad. Dagsetape ca. 400 km.

6. og 7. dag: Rom. Vi har nu to spændende dage i Rom, hvor seværdighederne står i kø. Vi skal blandt andet se Den Spanske Trappe, Trevi Fontænen, den enorme Peterskirke, Pantheon og Colossseum. Vi bevæger os rundt i Rom til fods og med offentlig transport. Om aftenen er der igen mulighed for at gå på en af Roms mange restauranter til aftensmad.

8. dag: Pompeji. Vi forlader Rom for denne gang og fortsætter vores rejse gennem Italien til en af verdens mest kendte arkæologiske udgravninger, byen Pompeji. Pompeji blev dækket af aske da vulkanen Vesuv gik i udbrud for næsten 2000 år siden. Her er en enestående mulighed for at træde tilbage i tiden og opleve den utroligt velbevarede by med badeanlæg, private boliger og butikker (entre til Pompeji inkluderet). Efter en stor oplevelse i Pompeji kører vi igen nordpå til overnatning i Mellemitalien. Vi får sen aftensmad ved ankomsten til hotellet. Dagsetape ca. 500 km.

9. dag: Appeninerne. Vi fortsætter vores rejse og tværs over bjergkæden Appeninerne. Hen under aften når vi til vort næste mål, badebyen Lido di Jesolo. Her skal vi være de næste 2 nætter. Vi får aftensmad på hotellet. Dagsetape ca. 700 km.

10. dag: Venedig - Lido di Jesolo. Ovenpå rejsens mange indtryk er det nu mulighed for lidt afslapning i Lido di Jesolo. Her finder vi en af Europas mest berømte og længste badestrande. Man kan nyde dagen ved stranden, går en tur i byen eller måske handle i nogle af de mange specialforretninger med italienske specialiteter. For de som stadig har kræfter i overskud arrangeres der en udflugt til den spændende laguneby Venedig, hvor vi bl.a. får mulighed for at se Markuspladsen, Sukkenes bro og Rialtobroen. Der vil også være lidt tid på egen hånd til at nyde Venedig. Pris for sejltur til Venedig ca. 25 €. Der er aftensmad på hotellet.

11. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden begynder vi vores hjemrejse. Vi kører med passende pauser gennem de nordlige Italien, videre gennem Alperne i Østrig til vi når vort overnatningshotel i Midttyskland. Vi får aftensmad på hotellet.

12. dag: Hjemkomst. Efter store og mange oplevelser kører vi det sidste stykke vej til Danmark. Vi er tilbage i vore hjembyer først på aftenen.

Rejse: Italien Rundt


"Her får man oplevelser for alle pengene"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..." 

Hotel: Rundrejse ***

Undervejs skal vi bo på 3- og 4-stjernede hoteller, hvor alle værelser har eget bad og toilet.

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Elektricitet - Italienske stikkontakter er designet til tynde ben. Hanstik med tynde ben kan bruges, men er det tykke ben til danske stikkontakter, skal man bruge en adapter. En adapter er også nødvendig, hvis man har stik med 3 ben (jordben), som ikke er ualmindeligt til f.eks. computere. Opladere til f.eks. mobiltelefoner har som regel tynde ben, der kan bruges uden problemer.

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 1 x overnatning ved Gardasøen
 • 2 x overnatning i Toscana
 • 3 x overnatning i Rom
 • 1 x overnatning i Midtitalien
 • 2 x overnatning ved Adriaterhavet
 • 11 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • Entre til Pompeij
 • Lokal guide i Rom
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 2.500,-

Anmeldelser af Italien Rundt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Kaj 04.10.23
Godt koncept

__________________________________________________

 Jens 03.10.23
Her får man oplevelser for alle pengene

__________________________________________________

 Dorthe 04.09.23
Fantastisk tur, som jeg kunne ønske at deltage på igen. Virkelig mange oplevelser og skønt at alt er tilrettelagt

__________________________________________________

 Kirsten 27.09.22
En super god rejse, som Hanstholm Rejser levede op til

__________________________________________________

 Jane 26.09.22
Spændende rejse som har opfyldt vores ønsker

__________________________________________________

 Rigmor 05.10.18
Fantastisk tur og fantastisk rejseleder og chauffør, kan varmt anbefales, men det er ikke en badeferie. Det føles dog ikke anstrengende

__________________________________________________

 Anette 05.10.17
Fantastisk tur, super guide, som virkelig er god til at formidle historien om de forskellige steder. Oldtiden bliver aktuel på en helt ny måde

__________________________________________________

 Ole 04.10.17
Særdeles dygtige chauffører og rejseleder. De var altid klar til at hjælpe og svare på alle vore spørgsmål.

__________________________________________________

 Leo 04.10.17
Fantastisk tur Italien Rundt. Kan varmt anbefales.

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.998
Italien

Lido di Jesolo

Busrejse
7.698
Italien

Gardasøen

Busrejse
7.498
Kroatien

Novigrad - Istrien

Busrejse