Cirkusrevy - Bakken 2017

Tag med på Bakken og oplev Danmarks sjoveste revy. Der er lagt op til grineflip i massevis, når stjernerne fra sidste års revy igen står klar til at skabe flere fantastiske revyøjeblikke. De seneste sæsoner har Cirkusrevyen spillet for udsolgte huse, så som altid er det en god ide at sikre sig billetter i god tid.

 

Cirkus Revyen: Igen i år er det de stærkeste navne der præger Cirkusrevyen. Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Lise Baastrup er de skuespillere, som gør det til en kæmpe oplevelse at se Cirkusrevyen i sin oprindelige kulisse på Bakken. James Price er årets kapelmester.

 

OBS: Forestillingen d. 15. maj er en forpremiere

 

Afgange

Afrejse: 
15/05/2017
Hjemkomst: 
16/05/2017
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.698
Forespørg
Afrejse: 
23/06/2017
Hjemkomst: 
24/06/2017
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.798
Forespørg
Afrejse: 
05/08/2017
Hjemkomst: 
06/08/2017
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
1.798
Bestil

Highlights

 • 4-stjernet hotel ud til Øresund
 • God tid på Bakken
 • Billet til Cirkus Revyen
 • Besøg i København
 • Oplev den levende og inspirerende Papirø

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling går turen mod København via Fyn og Storebæltsbroen. Vi forventer at ankomme til hotellet i Vedbæk først på eftermiddagen. Efter god tid til tjek ind på hotellet - og måske en lille gåtur til Vedbæk Havn, som ligger lige nedenfor hotellet - tager vi på Bakken. Her vil der være god tid til at opleve det stemningsfyldte og hyggelige Bakken. Revyen starter kl. 20.00 (maj - forpremiere) / kl. 18.00 (juni+august), og det er muligt at spise på en af de mange restauranter på Bakken enten før eller efter Revyen. Efter forestillingen kører bussen retur ved 22- tiden til hotellet i Vedbæk.
 

2. dag: Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og kører til København. Der vil være mulighed for at stå af bussen tæt ved Hovedbanegården, så man nemt kan komme rundt til byens mange seværdigheder på egen hånd, eller man kan tage med bussen rundt på en lille byrundtur i København. Efter et par timer er der mulighed for at køre en tur med bussen til Papirøen (Copenhagen Street Market), hvor man kan opleve det store marked med massevis af spændende kaffe - og madboder - danske som internationale. For de som eventuelt ønsker et besøg på Christiania, er det muligt, da dette ligger forholdsvis tæt på Papirøen. Ca. kl. 14.30 kører bussen fra Papirøen og ca. kl.15.00 fra det aftalte sted i centrum og hjemturen påbegyndes. Forventet hjemkomst hen på aftenen. 

First Hotel Marina****

Dejligt 4-stjernet hotel med en fantastisk smuk beliggenhed ved Vedbæk Havn og strand. Indkvartering i lyse rummelige værelser med balkon. Værelserne er alle med eget bad, toilet, TV og gratis WiFi. Hotellet har restaurant og bar.

First Hotel Marina****
Vedbæk Strandvej 391
2950 Vedbæk
Tlf: 45891711

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

 

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning på Hotel i Vedbæk
 • 1 x morgenbuffet
 • Kaffe m. rundstykke på udturen
 • 1 x billet til Cirkusrevyen (kat. B-billet)
 • Tur til København/Papirøen
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 400,- 

 

Anmeldelser af København - Cirkusrevy

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.098
Danmark

Aalborg - Cirkusrevy

Busrejse
898
Danmark

Sommersang i Mariehaven

Busrejse
898
Danmark

Danmarks største Halbal

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017