København - Tivoli Revyen

Publikumssuccesen er tilbage med et nyt stærkt revyhold. Lisbeth Dahl står atter i spidsen og med James Price som kapelmester, klar til at levere et brag af et show i Tivoli. Tivolirevyen byder på skarp satire, højt humør og parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Det bliver et festligt og fornøjeligt show, der både består af stolte traditioner og fornyelse.

Glæd dig til at opleve Lisbet Dahl og James Prices sammen med holdet af talentfulde entertainere - Thomas Eje, Mikkel Becker Hilgart, Rikke Bilde og Rikke Buch Bendtsen som i sommeren 2024 indtager Glassalen i Tivoli.

 

 

Highlights

  • Hotel på Rådhuspladsen
  • Entre til Tivoli
  • Oplev Tivoli Revyen i Glassalen
  • Besøg Københavns Rådhus

 

Afgange

Afrejse: 
13/06/2024
Hjemkomst: 
14/06/2024
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
2.398
Bestil
Afrejse: 
11/07/2024
Hjemkomst: 
12/07/2024
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
2.398
Bestil

PROGRAM:

1. dag: København - Tivolirevy. Efter endt opsamling går turen mod København via Fyn og Storebæltsbroen. Vi forventer at ankomme til København først på eftermiddagen. Ved ankomst til København er det muligt at få bagagen opbevaret på hotellet, indtil vi kan tjekke ind kl. 15.00. Eftermiddagen er fri til at udforske København. Hotellet ligger ved Rådhuspladsen, lige overfor Strøget og kun få minutters gang fra Tivoli, så det er nemt at komme rundt til byens seværdigheder. Man kan også tilbringe eftermiddagen i Tivoli - entreen er inkluderet. Kl. 18.00 mødes vi foran restaurant Påfuglen i Tivoli, hvor vi spiser middag. Herefter går vi direkte til Glassalen, hvor en aften med festlig underholdning venter os.

2. dag: København - Københavns Rådhus - Hjemrejse. Efter morgenmaden vil der være tid på egen hånd til at gå rundt og nyde byen. Man kan besøge Nyhavn, tage på en kanalrundfart eller måske gå en tur på Strøget. Der vil, for de som ønsker det, også være mulighed for en rundvisning på Københavns Rådhus efterfulgt af bobler og Rådhuspandekager (OBS: i juli dog kun rundvisning + bobler da køkkenet holder ferielukket) Besøget på Rådhuset skal tilkøbes ved bestilling af rejsen. Kl.  15.00 starter vi hjemturen. Vi kører tilbage over Storebæltsbroen og over Fyn og forventer at være hjemme hen på aftenen.

 

 

The Square ****

Dejligt 4-stjernet hotel beliggende på Rådhuspladsen, blot 200 meter fra Tivoli og Københavns Hovedbanegård. Værelserne er moderne indrettet. Alle værelser har eget bad og toilet.

The Square ****
Rådhuspladsen 14
1550 København V
Tlf: 33 38 12 00

https://www.thesquare.dk/

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) - Sjælland (E20)

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x 2-retters middag på Restaurant Påfuglen
  • Entre til Tivoli
  • Billet til Tivoli Revyen (kategori A)
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 400,-

TILKØB: Rådhus, bobler og pandekager: 175,- (juni)

TILKØB: Rådhus og bobler: 145,- (juli)

 

Forestillingen starter kl. 20.00

Anmeldelser af Tivoli Revyen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.198
Danmark

København - Cirkusrevy

Busrejse
4.598
Holland

André Rieu - Open Air

Busrejse