Kielerkanal - Juletur

Kom med på anderledes juletur, hvor vi sejler på Kielerkanalen om aftenen med hjuldamperen "Freya". Skibet er over 100 år gammel og har en nostalgisk charme. Her er hygge og dejligt mad, som serveres fra en buffetlift. Vi sejler til og fra Kiel havn. Hvert år passerer op til tre gange så mange fartøjer igennem Kielerkanalen som gennem Panama-kanalen eller Suez-kanalen. Samtidigt er der passage af 14 færgeruter over kanalen, så det er en af Europas mest travle vandveje, som vi skal opleve en del af på denne tur.

 

Highlights:

  • Hyggelig sejltur på Kielerkanalen
  • Charmerende bindingsværkshuse og hollandsk inspiration i Friedrichstadt
  • Besøg i den hyggelige by Kiel
  • Velkomstdrink og julebuffet på skibet
  • Besøg i Schleswig
  • 3-stjernet hotel med spa og sauna

 

Afgange

Afrejse: 
05/12/2024
Hjemkomst: 
07/12/2024
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
3.498
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Friedrichstadt - Eider. Efter endt opsamling sætter vi kursen mod den charmerende by Friedrichstadt, som blev grundlagt af de hollændere, som blev tilkaldt i 1600-tallet for at dræne den sumpede marsk. Byen ligger hvor Ejderen flyder sammen med bifloden Treene. Byen regnes for den mest idylliske by i hele Slesvig-Holsten. På en gåtur gennem den hyggelige julepyntede by kan man se mange af de hollandske huse - typisk anlagt med gavlene ud mod torve og stræder. Herfra kører vi ud over Eiderstedt halvøen med besøg ved Eidersperrwerk - det imponerende dæmnings-og slusebyggeri ved Eiderflodens udmunding i Vesterhavet. Sidst på dagen kører vi til hotellet i Bad Segeberg, hvor aftensmaden venter os.

2. dag: Kiel - Sejltur på Kielerkanalen. Efter morgenmaden kører vi en formiddagstur ind til byen Neumûnster, hvor vi får tid på egen hånd til at se byen og evt. købe lidt frokost. Hen på eftermiddagen kører vi til Kiel by, hvor der igen bliver tid på egen hånd til at nyde den julepyntede by og den hyggelige gågade. Ved 19-tiden skal vi påmønstre Hjuldamperen "Freya". På skibet får vi en velkomstdrink og en dejlig aftensbuffet, imens vi sejler. Her er masser af julehygge og live-musik. Ved 23-tiden er vi igen i havn i Kiel og bliver kørt tilbage til hotellet i Bag Segeberg.

3. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden kører vi til Schleswig, hvor vi tilbringer nogle timer, før vi kører til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause og har tid til indkøb.

 

Vitalia Seehotel

Rigtigt dejligt hotel i Bad Segeberg, som ligger smukt ved den store Segerberger Sø. Hotellet har restaurant i topklasse med righoldig morgenmad og lækker aftensmad. Her er også en hyggelig bar. Hotellet imponerer med sin ekstravagante indretning. Gæster har adgang til spa og wellnessområdet, f.eks. med swimmingpool, aroma bad og sauna. Værelserne er indbydende og moderne indrettet, alle med eget bad og toilet og TV.

Vitalia Seehotel
Am Kurpark 3
23795 Bad Segeberg
Tlf.: +49 4551 80280

https://www.vitaliaseehotel.de/

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 2 x overnatning
  • 2 x morgenmad
  • 2 x aftensmad
  • Sejltur på Kielerkanalen
  • Velkomstdrink på skibet
  • Aftenbuffet på sejlturen
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 450,-

Anmeldelser af Kielerkanal - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.798
Tyskland

Dresden - Juletur

Busrejse
9.498
Italien

Venedig - Efterårskrydstogt

Bus & båd
3.698
Tyskland

Harzen - Juletur

Busrejse