Harzen - Juletur

Det Skovklædte bjergplateau Harz, der rejser sig over den flade nordtyske slette, er et vidunderligt skattekammer af natur, kultur og historiske charmerende byer, hvoraf to er på UNESCOs liste over verdens kulturarv - nemlig Goslar og Quedlingburg. På denne tur skal vi bo i Harzens perle, Goslar, den største og mest charmerende by i Harzen. Her i Goslar havde de tysk-romerske kejsere residens for cirka et årtusinde siden. Goslar er præget af charmerende huse i bindingsværk og skiferbelægning i smukke mønstre, som blev bygget, da minearbejderne hentede sølv, bly og kobber op af minen i Rammelsberg syd for Goslar. Vi skal bo på et af de mest centrale hoteller i Goslar med gågade og torvet inden for ganske kort gåafstand.

 

Afgange

Afrejse: 
04/12/2022
Hjemkomst: 
07/12/2022
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.298
Bestil

Highlights

 • Hotel i centrum med gåafstand til den gamle bydel
 • Byrundtur i hyggelige Goslar
 • Hahnenklee stavkirke
 • Se julemarked i Wernigerode
 • Julemarked i Quedlinburg
 • Se den hyggelige julepyntede by Celle

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling holder vi pause for at nyde en kop kaffe og et rundstykke ved bussen. Herefter kører vi med passende pauser til vi ankommer til Goslar og hotellet. Hvis tiden tillader det, vil vi efter at have tjekket ind på hotellet gå en lille byrundtur i den smukke gamle og flotte julepyntede by, hvor vi bl.a. kommer forbi Siemenshaus og Kaiserpfalz. Derefter er der aftensmad på hotellet.

2. dag: Goslar. Efter morgenmaden kører vi en lille rundtur i Vestharzen. Vi vil bl.a. se den flotte norske stavkirke i Hahnenklee og den gamle mineby Clausthal-Zellerfeld. Turen går videre gennem Altenau og til Okertalsperre, hvor vi holder en pause, før vi kører tilbage til Goslar. Her får vi mulighed for at købe frokost på en af de mange restauranter, der findes i byen. Resten af dagen skal nydes i den smukt julepyntede by, hvor der er mange muligheder for at nyde et glas punch og andre gode, varme drikke. Aftensmad på hotellet. Da hotellet ligger midt i byen, er der mulighed for efter aftensmaden at gå en tur ud på markedspladsen med alle juleboderne.

3. dag: Østharz. Efter morgenmaden køre vi tur til det gamle Østharzen. Her vil vi besøge den smukke by Wernigerode og gå en byrundtur med rejselederen, før der bliver tid på egen hånd til at nyde alle juleboderne på torvet. Vi fortsætter til den smukke by Quedlinburg, en meget charmerende gammel by med en historisk bykerne og et imponerende slotsbjerg. Vi går en lille tur rundt i byen og får tid at nyde en af de mange hyggelige cafeer, før vi igen kører gennem det smukke landskab tilbage til Goslar. Igen vil der være tid til at hygge sig i Goslar inden der aftensmad på hotellet.

4. dag: Hjemrejse - Celle. Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører mod Celle. Her holder vi en pause i den charmerende by. Byen er et besøg værd, alene på grund af de smukke bindingsværkshuse i centrum og slottet. Efter en pause her fortsætter vi mod grænsen, hvor der vil være en pause til lidt indkøb, inden vi kører mod vore hjembyer.

 

Rejse:
Harzen, Juletur


"Dejlig rejse til Harzen på juletur. Glade gæster og god stemning og en fantastisk chauffør."

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Der Achtermann ****

Førsteklasses 4-stjernet hotel som ligger lige ud til gågaden i Goslar. Hotellet er bygget over forskellige perioder og har derfor niveau forskelle indendørs samt forskellige værelser. Utroligt charmerende hotel, der delvist er bygget ind i den gamle bymur. Her er dejlig indendørs pool og sauna til fri afbenyttelse, hyggelig restaurant og bar. Alle værelser har brusebad/karbad, toilet, minibar, hårtørre,  WiFi og TV.

Der Achtermann ****
Rosentorstr. 20
38640 Goslar
Tlf. +49 5321 700 000

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning i Goslar
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 300,-

Anmeldelser af Harzen - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Krista 13.12.19
Dejlig med opsamling gennem Jylland, hurtig over grænsen ferien begynder, altid friske chauffør og rejseleder.

__________________________________________________

 Kirsten 13.12.19
alt efter personlighed, behov, forventninger ,  oplevelsestrang m.m. er det svært at give stjerner som folk kan forholde sig til. Men jeg vil nok  i dette (mit) tilfælde give 4 stjerner

__________________________________________________

 Sinne 12.12.19
Dejlig rejse til Harzen på juletur. Glade gæster og god stemning og en fantastisk chauffør.

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.298
Tyskland

Hannover - Juletur

Busrejse
2.398
Tyskland

Bremen - Juletur

Busrejse
2.898
Tyskland

Berlin - Juletur

Busrejse