Mosel - E-Biking

Denne cykelrejse er perfekt sammensat for jer, som har interesse for vin og kan lide at være aktive, mens I oplever. Turen gennemføres på el-cykler og på ruter, som gør at turen kan gennemføres af de fleste, som er i almindelig form og vant til at være lidt aktive i hverdagen. Det længste vi kører, er 55 km om dagen og naturligvis med pauser undervejs, hvor vi blandt andet skal opleve storslået natur, et slot, besøge vingårde og charmerende gamle bydele. Alt foregår i roligt tempo med fokus på hygge og oplevelser. En rejse hvor vi er tæt på naturen, og hvor alle sanser kommer i spil.

 

Highlight:

  • Aktiv ferie på el-cykel i roligt tempo
  • Smukke omgivelser ved Mosel-floden
  • Dejligt hotel i Cochem
  • Besøg på vingård inkl. vinsmagning
  • Vinmuseum inkl. smagsprøve
  • Vinstuen ”Onkel Toms Hytte”

 

Afgange

Afrejse: 
01/06/2024
Hjemkomst: 
06/06/2024
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
7.498
Forespørg

PROGRAM:

1.  dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen, bliver indkvarteret og får aftensmad

2. dag: Cochem. Efter morgenmaden fortsætter vi det sidste stykke til Cochem. Ved ankomst vil der være mulighed for at deltage i en byrundtur, og der vil være tid på egen hånd til at nyde byen og de flotte omgivelser eller afslapning på hotellet, som ligger meget centralt i Cochem.

3. dag: Senheim - Moselland Museum - Vingård i Pommern. Efter morgenmaden mødes vi udenfor hotellet, hvor vi får udleveret vores cykler og en lille instruktion. Herefter cykler vi fra hotellet via Senheim/Senhals til Ernst, hvor vi gør stop for at besøge Moselland museet. Museet har en unik udstilling omkring vindyrkning i Mosel og historien omkring, hvordan dyrkning og tapning blev udført i ”de gode gamle dage”. Der er en bistro på museet, hvor der kan købes frokost og drikkevarer, inden vi fortsætter turen. Fra Ernst fortsætter vi turen via Cochem til Pommern. Her gør vi stop ved vinproducenten Killian Moritz, hvor vi får en spændende rundvisning og efterfølgende vinsmagning. Fra Pommern cykler vi tilbage til hotellet, hvor vi nyder en dejlig aftensmad. Dagens distance ca. 55 km.

4. dag: Bullay – Onkel Toms Hytte – Zell. I dag går turen via Ediger Eller til Bullbay. Det går lidt op af bakke, da vi skal besøge Onkel Tom’s hytte, som er den højst beliggende vinstue ved Mosel. Herfra kan vi nyde en fantastisk udsigt over Mosel. Her vil der også være mulighed for at købe noget frokost. Fra Onkel Tom’s hytte fortsætter vi turen til den spændende og historiske by Zell, hvor der vil være lidt tid på egen hånd. Fra Zell kører vi tilbage til hotellet. Dagens distance ca. 55 km.

5. dag: Senhals – Vinmuseum - Cochem. I dag bliver cykelturen knap så lang som de øvrige dage. Men oplevelser går vi ikke ned på. Vi starter igen fra hotellet og cykler til Senhals, hvor vi skal besøge vinmuseet ”Schlagkamp”, hvor vi skal på en spændende rundvisning. På turen gennem vinkælderen vil vi lære alt, man skal vide omkring produktionen af vin og hele processen fra drue til vinen tappes på flaske. Vi skal naturligvis også smage på vinen. Efter vinmuseet sætter vi os i sadlen igen og fortsætter turen gennem Ernst til Cochem, hvor der vil være mulighed for at finde et sted at spise frokost. Sidste besøg i dag er på det flotte slot ”Reichsburg” i Cochem. Her får vi et par høretelefoner (audio guides) udleveret, og vi kan herefter gå rundt og beundre slottet på egen hånd. Om aftenen nyder vi igen dejlig middag i hotellets restaurant. Dagens distance ca. 34 km.

6. dag: Hjemrejse. I dag går turen hjemover til Danmark. Vi kører med passende pauser og efter en pause ved grænsen, kører vi op gennem Jylland og regner med at være ved vore hjembyer sidst på aftenen.

 

Bemærk: Ændringer i programmet kan forekomme, husk passende tøj og sko, husk at medbringe cykelhjelm – det er obligatorisk at bære hjelm på cykelturene. Tjek din rejseforsikring vedr. aktivferie.

 

Hotel Karl Noss***

Dejligt 3-stjernet hotel beliggende i det centrale Cochem i første række ud til floden. Alle værelser har eget bad og toilet, TV og Wi-Fi

Hotel Karl Noss***
Moselpromenade 17
56812 Cochem
Tlf: +49 26 71 36 12

https://www.hotel-noss-cochem.de

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingskema - klik her
 
Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 5 x overnatning
  • 5 x morgenmad
  • 5 x aftensmad 
  • 3 dages cykelleje (E-bike)
  • Lokal guide på alle dagsturene
  • Entre til Moselland Museum
  • Vinbesøg med smagning på vingård
  • Guidet rundtur på vinmuseum inkl. 1 glas vin
  • Entre og audio guide på slottet ”Reichsburg Cochem”
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.050,-

 

Bemærk: Ændringer i programmet kan forekomme, husk passende tøj og sko, husk at medbringe cykelhjelm – det er obligatorisk at bære hjelm på cykelturene. Tjek din rejseforsikring vedr. aktivferie.

 

Anmeldelser af Mosel E-Biking

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.998
Tyskland

Mosel

Busrejse
5.998
Holland

Cykelferie i Holland

Busrejse
3.398
Tyskland

Harzen

Busrejse