Danmark - Nordsjælland

Nordsjælland kaldes også for Kongernes Nordsjælland. Det er her, du finder Københavns grønne forhave, de smukke slotte, de store skove og søerne. Næsten ubemærket glider storbyen over i den "danske riviera" med ca. 50 km kyststrækning, udsigter over Øresund, flotte palæer og stemningsfyldte lystbådehavne.

Afgange

Afrejse: 
08/05/2017
Hjemkomst: 
11/05/2017
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Forespørg
Afrejse: 
08/06/2017
Hjemkomst: 
11/06/2017
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Bestil
Afrejse: 
27/07/2017
Hjemkomst: 
30/07/2017
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Forespørg
Afrejse: 
24/08/2017
Hjemkomst: 
27/08/2017
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.498
Forespørg
Afrejse: 
11/09/2017
Hjemkomst: 
14/09/2017
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.598
Forespørg

Highlights

 • Fredensborg Slot - regentparrets mest benyttede residens efter Amalienborg
 • Kronborg Slot - et af Nordeuropas mest betydningsfulde slotte
 • Frederiksborg Slot - Nordens største renæssanceslot
 • Karen Blixens Museum på Rungstedlund
 • Louisiana Museum i Humlebæk
 • Roskilde Domkirke
 • 4-stjernet hotel lige ved Vedbæk Havn

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Frederiksborg Slot. Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og over Fyn, hvorfra vi kører over Storebæltsbroen til Sjælland. Her kører vi direkte til Hillerød for at besøge Frederiksborg Slot. Der bliver tid på egen hånd til at besøge slottet, slotskirken (entre ca. 90,- kr.) og/eller slotshaven, måske spadsere en tur i byen - alt efter ønske. Derefter kører vi til det 4-stjernede Hotel i Vedbæk beliggende i naturskønne omgivelser. Vi bliver indkvarteret og nyder en 2-retters menu i hotellets restaurant.
 

Fredensborg - Kronborg Slot: Vi kører en tur til Fredensborg, hvor vi kan se det smukke Fredensborg Slot udefra, og give os tid til at gå en tur i slotshaverne. Fredensborg Slot er kendt som det sted, hvor der bliver afholdt større kongelige familiebegivenheder og fester. Det er også her i Kancellihuset, at Kronprinsparret har boet. Derefter kører vi til Helsingør, hvor der bliver mulighed for at se Kronborg Slot (entre ca. 70,- kr.), som ligger på det smalleste næs mellem Sveriges og Danmarks kyster. Renæssanceslottet lyser op med sine spir, tårne, søjler, sandsten og kobbertage. Slottet er et af Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte og kendt verden over fra Shakespeares Hamlet samt den sovende Holger Danske. Slottet besøges hvert år af ca. 200.000 danske og udenlandske besøgende. Sidst på eftermiddagen kører vi langs kysten tilbage til hotellet. Vi spiser igen på hotellet.

Strandvejen - Rungstedlund - Louisiana: Efter morgenmaden kører vi en flot tur op langs Strandvejen også kaldet "Guldkysten". Undervejs får vi mulighed for at besøge Rungstedlund, Karen Blixens barndomshjem, hvor vi kan se museet og nyde de dejlige omgivelser (entre ca. 75,- kr.). Efter et interessant besøg her fortsætter vi turen til Humlebæk, hvor vi får mulighed for at besøge det spændende museum Louisiana. Museet udstiller hovedsageligt moderne kunst og er et sjovt og interessant besøg - også selvom man ikke er specielt interesseret i moderne kunst (entre ca. 115,-kr.). Desuden har museet en enestående beliggenhed med en storslået panorama udsigt over Øresund. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til Vedbæk og spiser aftensmad på hotellet.

4. dag: Roskilde og hjemrejse. Efter morgenmaden siger vi på gensyn til hotellet for denne gang. Vi kører mod Roskilde, hvor vi holder en lille pause ved domkirken. Her kan vi se kirken, hvor de danske konger er begravet og/eller gå en tur i byen. Efter frokost kører vi mod Jylland. Igen kører vi via Storebæltsbroen og Lillebæltsbroen. Vi regner med at være hjemme først på aftenen.

First Hotel Marina****

Dejligt 4-stjernet hotel med en fantastisk smuk beliggenhed ved Vedbæk Havn og strand. Indkvartering i lyse rummelige værelser med balkon. Værelserne er alle med eget bad, toilet, TV og gratis WiFi. Hotellet har restaurant og bar.

First Hotel Marina
Vedbæk Strandvej 391
2950 Vedbæk
Tlf: 45891711

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) 

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på 4-stjernet hotel
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus 

Tillæg for eneværelse: 900,-

Anmeldelser af Nordsjælland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.298
Danmark

Bornholm

Busrejse
2.398
Danmark

Ærø & Langeland

Busrejse
4.798
Sverige

Kalmar & Øland

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017