Danmark - Nordsjælland

Nordsjælland kaldes også for Kongernes Nordsjælland. Det er her, du finder Københavns grønne forhaver, de smukke slotte, de store skove og søer. Næsten ubemærket glider storbyen over i den "danske riviera" med ca. 50 km kyststrækning, udsigt over Øresund, flotte palæer og stemningsfyldte lystbådehavne.

Afgange

Afrejse: 
07/05/2018
Hjemkomst: 
10/05/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.898
Forespørg
Afrejse: 
18/06/2018
Hjemkomst: 
21/06/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.898
Forespørg
Afrejse: 
23/07/2018
Hjemkomst: 
26/07/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.898
Forespørg
Afrejse: 
24/09/2018
Hjemkomst: 
27/09/2018
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.998
Forespørg

Highlights

 • Fredensborg Slot - regentparrets mest benyttede residens efter Amalienborg
 • Rundtur i København
 • Kronborg Slot - et af Nordeuropas mest betydningsfulde slotte
 • Frederiksborg Slot - Nordens største renæssanceslot
 • Karen Blixens Museum på Rungstedlund
 • Louisiana Museum i Humlebæk
 • Verdens ældste forlystelsespark "Bakken" i Dyrhaven
 • Roskilde Domkirke
 • Dejligt hotel i hyggelige omgivelser

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Frederiksborg Slot - København. Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og over Fyn, hvorfra vi kører over Storebæltsbroen til Sjælland. Her kører vi direkte til Hillerød for at besøge Frederiksborg Slot - nordens største renæssanceanlæg - som rummer 500 års Danmarks historie. Der bliver tid på egen hånd til at besøge slottet, slotskirken (entre ca. 75,- kr.) og/eller slotshaven, måske spadsere en tur i byen - alt efter ønske. Derefter tager vi en tur til København og kører en lille rundtur, inden vi skal nyde aftensmaden på restaurant i København. Dagen slutter på hotellet i Gentofte, hvor vi bliver indkvarteret på vores værelser.
 

Fredensborg - Kronborg Slot: Vi kører en tur til Fredensborg, hvor vi kan se det smukke Fredensborg Slot udefra og give os tid til at gå en tur i slotshaverne. Fredensborg Slot er kendt som det sted, hvor der bliver afholdt større kongelige familiebegivenheder og fester. Det er også her i Kancellihuset, at Kronprinsparret har boet. Derefter kører vi til Helsingør, hvor der bliver mulighed for at se Kronborg Slot (entre ca. 140,- kr.), som ligger på det smalleste næs mellem Sveriges og Danmarks kyster. Renæssanceslottet lyser op med sine spir, tårne, søjler, sandsten og kobbertage. Slottet er kendt verden over fra Shakespeares Hamlet samt den sovende Holger Danske. Slottet besøges hvert år af ca. 200.000 danske og udenlandske besøgende. Sidst på eftermiddagen kører vi langs kysten tilbage til hotellet og får aftensmad.

 

Strandvejen - Rungstedlund - Louisiana - Bakken: Efter morgenmaden kører vi en flot tur op langs Strandvejen også kaldet "Guldkysten". Undervejs får vi mulighed for at besøge Rungstedlund - Karen Blixens barndomshjem, hvor vi kan se museet og nyde de dejlige omgivelser (entre ca. 75,- kr.). Efter et interessant besøg her fortsætter vi turen til Humlebæk, hvor vi får mulighed for at besøge det spændende museum Louisiana. Museet udstiller hovedsageligt moderne kunst og er et sjovt og interessant besøg - også selvom man ikke er specielt interesseret i moderne kunst (entre ca. 115,- kr.). Desuden har museet en enestående beliggenhed med en storslået panorama udsigt over Øresund. Efter et besøg på Louisiana kører vi en tur på Bakken og oplever stemningen i den gamle forlystelsespark. Her er masser af underholdning og restauranter, hvor man kan nyde aftensmaden på egen hånd. På turen den 24/9 er Bakken lukket, og vi kører tilbage til Gentofte og spiser aftensmad på hotellet (aftensmad er inkluderet på rejsen den 24/9).

 

4. dag: Roskilde og hjemrejse. Efter morgenmaden siger vi på gensyn til hotellet for denne gang. Vi kører mod Roskilde, hvor vi holder en lille pause ved domkirken (entre ca. 60,- kr.). Her kan vi se kirken, hvor de danske konger er begravet og/eller gå en tur i byen. Efter frokost kører vi mod Jylland. Igen kører vi via Storebæltsbroen og Lillebæltsbroen. Vi regner med at være hjemme først på aftenen.

Gentofte Hotel***

Charmerende hotel med lyse og lækre værelser. Hotellet ligger i hyggelige omgivelser lige ved Gentofte sø. Nyd den store morgenmadsbuffet og aftensmad i hotellets egen restaurant. Værelserne er alle med eget bad, toilet, TV og gratis Wi-Fi på hele hotellet. 

Gentofte Hotel***
Gentoftegade 29
2820 Gentofte
Tlf: 3968 0911

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Fyn (E20) 

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning  
 • 3 x morgenbuffet
 • 2/3 x aftensmad
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus 

Tillæg for eneværelse: 1.050,-

Anmeldelser af Nordsjælland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.298
Danmark

Bornholm

Busrejse
2.398
Danmark

Ærø & Langeland

Busrejse
1.898
Tyskland

Sild

Busrejse