Læsø og Skagen

En kombinationsrejse til to af Danmarks mest spændende udflugtsmål. Vi starter første dag med at sejle fra Frederikshavn til Læsø - den lille ø i Kattegat med flotte brede sandstrande, fint sand, krystalklart vand og lune klitter. På øen skal vi naturligvis opleve Læsø's vigtigste erhverv fra middelalderen, nemlig saltsydning. Efter en nat på Læsø sejler vi med færgen tilbage til Frederikshavn. Herfra kører vi til Danmarks nordligste by Skagen, som er en international turistmagnet med besøgende fra hele verden. Skagen er særlig kendt for de berømte Skagens malere, de mange gule huse og ikke mindst den særprægede natur. Vi lægger naturligvis også vejen forbi Den Tilsandede Kirke inden hjemturen. 

 

Highlights

 • Rundtur på Læsø
 • Besøg Saltsyderi
 • Hyggeligt hotel på Læsø
 • Nyd Skagen på egen hånd
 • Den Tilsandede Kirke

 

Afgange

Afrejse: 
10/06/2024
Hjemkomst: 
11/06/2024
Antal dage: 
2
Pris uden tilkøb: 
2.298
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Læsø. Efter opsamling går turen nordpå til Frederikshavn, hvorfra vi skal med færgen til Læsø. Ombord på færgen får vi serveret en let frokost. Ved ankomst til Læsø kører vi en rundtur på øen og ser øen største seværdigheder, herunder naturligvis det kendte saltsyderi. Der vil også være lidt tid på egen hånd. Sidst på eftermiddagen kører vi til hotellet, hvor der vil være tid til at slappe lidt af, inden vi mødes til en middag i hotellets restaurant.

 

2. dag: Skagen. Efter morgenmaden sætter vi kursen mod færgen. Vi sejler fra Læsø mod Frederikshavn, og herfra kører vi nordpå til Skagen. I Skagen har vi et par timer til rådighed, hvor man kan besøge den gamle havn med de fine røde huse, som nu danner rammen om et hyggeligt havnemiljø med udendørs cafeliv, måske besøge et af museerne, gå en tur i gågaden eller blot nyde stemningen. Vil man hellere bruge tiden til et besøg på Grenen, vil der være mulighed for at blive sat af her på vejen til Skagen. Fra parkeringspladsen kan man enten gå de cirka 2 km til Grenen, eller man kan tage med Sandormen (pris ca. 35,-)

Efter afhentning i Skagen og Grenen først på eftermiddagen kører vi til Den Tilsandede Kirke, hvor vi gør et kort stop, inden vi fortsætter hjemturen.

 

Hotel Nygaard

Hyggeligt hotel beliggende i naturskønt og rolige omgivelser. Hotellet har hyggeligt fællesområde og egen restaurant. Alle værelser har et lille te-køkken, eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Hotel Nygaard
Østerbyvejen 4
9940 Læsø
Tlf: 98 49 16 66

https://hotel-nygaard.dk/

Opsamling ud: Thisted - Nykøbing - Skive -Viborg

Afsætning hjem: Viborg - Skive - Nykøbing - Thisted

 

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning på Hotel Nygaard
 • 1 middag på hotellet
 • 1 x morgenmad
 • Sejltur til Læsø t/r
 • 1 x frokost på Læsø færgen, inkl. 1 øl eller vand
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 300,-

 

 

Opsamling ud: Thisted - Nykøbing - Skive -Viborg

Afsætning hjem: Viborg - Skive - Nykøbing - Thisted

 

Anmeldelser af Læsø og Skagen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Danmark

Samsø

Busrejse
3.198
Danmark

Mandø • Rømø • Sild

Busrejse
3.098
Danmark

Ærø & Skarø

Busrejse