Nytårsaften i Bremen - Tyskland

Nytårsrejse til den mere end 1200 år gamle storby Bremen. 4-stjernet hotel i centrum af Bremen i gåafstand til at opleve det historiske centrum af Bremen. Vi oplever Bremen sammen og på egen hånd samt tilbyder et besøg i Bremerhaven. Læn dig tilbage og nyd nytårsaften på Radisson Blu og spring ind i 2025 i fællesskab med andre.

 

Highlights

  • Nytårsaften på 4-stjernet hotel
  • Hotel i centrum af Bremen
  • Byrundtur i Bremen
  • Udflugt til Bremerhaven
  • Nytårsaften med bobler og musik

 

Afgange

Afrejse: 
30/12/2024
Hjemkomst: 
02/01/2025
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
5.698
Bestil

PROGRAM

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser, til vi når hotellet i Bremen. Vi bliver indkvarteret på hotellet, hvorefter det er tid til aftensmad.

2. dag: Bremen - Nytårsaften. Vi bor centralt i Bremen, så efter morgenmad på hotellet går vi en tur i Bremen midtby. Vores hotel ligger på den historiske Böttcherstraße, som i sig selv er en attraktion. Gaden er i dag en flot gågade fyldt med traditioner. På denne gade fremstillede böttcherne (bødkere) deres tønder i gamle dage. Det er en af de mest berømte gader i Bremen, og den går fra Weser-floden til markedspladsen.  Bremens gamle bydel byder på mange smukke og historiske stæder og bygninger - bl.a. den flotte markedsplads med det gotiske rådhus fra 1405. Vi skal også se den berømte statue af "Bymusikanterne" kendt fra Grimms eventyr. Udforsk herefter centrum på egen hånd. Vi mødes senere på hotellet til nytårsaften med dejlig buffet inkl. drikkevarer og musik med mulighed for dans. Godt nytår!

3. dag: Bremen - Bremerhaven. Nyd dagen på hotellet og i Bremen på egen hånd eller tag med bussen på tur til Bremenhaven, som ligger ca. en times kørsel fra Bremen. Vi tager en rundtur i havnebyen med bussen og stopper forskellige steder og kigger os omkring. Bremerhaven er Tysklands næststørste eksporthavn, og vi besøger naturligvis havneområdet. Efter nogle fine oplevelser i Bremerhaven kører vi tilbage til Bremen, hvor vi alle mødes igen til aftensmaden.

4. dag: Hjemrejse. Efter nogle oplevelsesrige dage går turen hjemover lige efter morgenmaden. På vejen hjem holder vi pause ved den dansk/tyske grænse.

 

Radisson Blu Hotel ****

4-stjernet moderne hotel i centrum af Bremen. Hotellet har egen restaurant, barområde, fitnessrum og sauna. Alle værelser har eget bad og toilet. Gratis WiFi. OBS: Hotellet modtager kun kort, ikke kontanter.

Radisson Blu Hotel ****
Böttcherstr. 2
D-28195 Bremen
Tlf.: +49 421 36960

https://www.radissonhotels.com/

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

  • 3 x overnatning
  • 3 x morgenbuffet
  • 2 x aftensmad
  • 1 x nytårsbuffet inkl. øl, vin, vand
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 1.200,-

Anmeldelser af Nytårsaften i Bremen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.398
Tyskland

Flensburg - Juletur

Busrejse
2.198
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
3.898
Tyskland

Stralsund - Juletur

Busrejse