Tyskland - Nytårsaften i Hessen

Har du lyst at fejre nytårsaften i samvær med andre? Så er denne nytårsrejse lige noget for dig. Vi byder velkommen til en busrejse med skønne udflugter, gallamiddag, festligt nytår, musik og dans. Turen går i år til Baunatal, som ligger smukt i Nordhessens skovklædte bjerge og idylliske dale med rislende bække og romantiske byer. Vi bor på det dejlige 4-stjernede Hotel Ambassador, som også er vært ved årets nytårsaften. Nytåret fejres i hotellets velassorterede bar og i festlige omgivelser der giver anledning til en dans.

 

Highlights:

 • Nytårsrejse til Tyskland
 • Nytårsaften i festligt samvær med andre
 • Nytårsfest med drikkevarer til middagen inkluderet
 • Se bl.a. Kassel, Fritzlar og Ederstausee
 • Sen brunch efter nytårsaften

 

Afgange

Afrejse: 
30/12/2023
Hjemkomst: 
02/01/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.798
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse - Baunatal. Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland og over grænsen til Tyskland. Vi holder passende pauser ned gennem Tyskland. Vi ankommer til hotellet i Baunatal sidst på eftermiddagen og bliver indkvarteret. Derefter venter der os en dejlig middagsbuffet inkl. øl, vin, sodavand og vand til kl. 22.00.

2. dag: Kassel - Nytårsfest. Efter den store morgenbuffet, som er åbent til kl. 10.00, kører vi en lille tur til Kassel by, hvor der er mulighed for en shoppetur eller måske bare en gåtur i centrum. Vi kører også en rundtur med bussen, så vi får indtryk af byen og omegnen. Vi er tilbage ved hotellet i god tid, så vi kan forberede os på aftenens begivenheder. Vi skal til stort festligt nytårsparty med gallabuffet, underholdning og dekorationer, øl, vin, sodavand og vand er inklusiv hele aftenen, også fri kaffe/te. Vi skal have en festlig aften med dejlig mad, godt humør og hyggeligt fællesskab

3. dag: Ederstausee - Fritzlar. Den store morgenmadsbuffet og frisklavet kaffe lokker alle ud af sengen, men har man lyst til at sove længe kan man stadig nå det - buffeten holder åbent til kl. 12.00. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at deltage i en bustur rundt i området, bl.a. til Ederstausee, som er en af Tysklands smukkeste opdæmmede søer, hvor der er mulighed for at gå en tur ud til dæmningen. Vi vil også besøge den gamle kejserby Fritzlar med de mange smukke bindingsværkshuse. Vi er tilbage på hotellet i god tid før aftensmaden, som i aften er buffet. Igen er øl, vin, sodavand og vand inklusiv.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at forlade hotellet og drage nordpå. Der bliver tid til en indkøbspause ved grænsen. Efter at have ønsket hinanden et godt nytår skilles vore veje for denne gang.

 

Best Western Hotel Ambassador ****

4-stjernet hotel beliggende lidt sydvest for Kassel, i hjertet af Tyskland. Hotellet ligger i centrum af Baunatal med mange faciliteter lige uden for døren. Hotellet har sauna, elevator, restaurant og hyggelig hotelbar. Alle værelser er med eget bad og toilet, hårtørrer, TV og minibar. Et godt valg for den kræsne gæst.

Best Western Hotel Ambassador ****
Friedrich Ebert Allee 1
34225 Baunatal/Kassel
Tlf.: +49 561 49930

https://www.bestwestern.de/

 

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på 4-stjernet hotel
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x sen stor morgenbuffet
 • 2 x aftensbuffet inkl. fri øl, vin, vand og sodavand
 • 1 x nytårsaftengallabuffet inkl. fri øl, vin, vand og sodavand hele aftenen
 • Alle nævnte udflugter eksklusiv entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 800,-

Anmeldelser af Nytårsaften i Hessen

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.198
Polen

Nytårsaften i Barlinek

Busrejse
4.798
Danmark

Nytårsaften i Danmark

Busrejse
2.298
Danmark

DR's Nytårskoncert

Busrejse