Sæsonafslutning – Templin, Tyskland

Skøn efterårsrejse, hvor vi siger tak for sæsonen, der gik. Vi skal bo på det super dejlige Ahorn Seehotel i byen Templin i det grønne Uckermärkische sølandskab i det nordøstlige Tyskland. Vi tager på nogle hyggelige udflugter og ikke mindst skal vi opleve en aften på hotellet med underholdning af 3 forskellige tyske schlagermusikere.

Afgange

Afrejse: 
04/11/2021
Hjemkomst: 
07/11/2021
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.298
Bestil

Highlights

 • Spændende togtur ved Europas engang største teglværk
 • Se den store skibselevator ved Oder-Havel-Kanalen
 • Turen gennem Nationalpark Uckermark
 • Mulighed for dans og hygge
 • Ægte tysk Schlagermusik

 

PROGRAM:

1. dag: Flensborg. Når alle er samlet, holder vi en kaffepause, inden vi fortsætter til Flensborg. Her får vi en frokost, men der vil også blive tid til en tur i gågaden. Derefter går turen videre til hotellet i Templin, hvor aftensmad og hygge venter os.

2. dag: Mildenberg. Efter morgenmaden kører vi til Mildenberg Teglværk, nu museum. Teglværket var det største af sin art i Europa, og her blev tilbage i det 19. århundrede produceret milliarder af mursten til at bygge Berlin og størstedelen af hele Brandenburg området. Vi tager på en spændende opdagelsesrejse tilbage gennem århundredes murværk og teknologi. Vi kører med et af de gamle tog rundt på det 40 hektar store område, som museet i dag dækker (husk varmt tøj, da toget er med åbne vogne). Industrimuseet er derudover omgivet af et unikt lerhulslandskab, som interesserer mange naturelskere. Ikke mindre end tre småhavne er tilknyttet området så det var nemt at udskibe de mange mursten. Undervejs på turen får vi en frokost ved ”Den Gamle Havn”. Efter et spændende og anderledes besøg her, vender vi tilbage til hotellet, hvor der venter os en festlig aften med middag og musikalsk underholdning af tre tyske schlagermusikere - Die Rodensteiner, Diana & Marco og endelig Silke Kuhnert.

3. dag: Templin - Seenplatte. Dagens udflugt starter i Templin, som for mange hundrede år siden var en af Tysklands største byer. I dag bor der kun ca. 17.000 i byen. Det var her Angela Merkel voksede op. Vi ser nærmere på den hyggelige by med fæstninger fra 1300-tallet og rådhuset fra 1700-tallet. Efter noget tid her fortsætter turen ud i det smukke sølandskab, som kendetegner området. Undervejs besøger vi den imponerende skibs-elevator på Oder-Havel-Kanalen ved Niederfinow. Liften er 85 meter lang og med en samlet vægt på 4300 tons løftes skibe til en højde af 36 meter. Hen på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet, hvor aftensmaden venter os.

4. dag: Hjemtur. Efter morgenmaden går turen op gennem Tyskland. Vi holder en pause ved grænsen inden vi fortsætter til vore hjembyer.

 

 

Ahorn Seehotel Templin ***

Dejligt stort feriehotel beliggende i byen Templin lige ned til Lübbesee. Hotellet har elevator, restauranter, bar, panoramacafe, swimmingpool og fitness. Alle indrettet med eget bad og toilet, tv og hårtørrer. Gratis WiFi.

Ahorn Seehotel Templin***
Am Lübbesee 1
17268 Templin
Tlf. +49 3987 4900

 

 

 

 

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 2 x frokost
 • 1 x musikaften på hotellet
 • Entre og togtur på Mildenberg
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

Anmeldelser af Sæsonafslutning

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Tyskland

Rügen

Busrejse
2.698
Polen

Spa & Wellness

Busrejse
5.498
Polen

Krakow - Zakopane

Busrejse