Sæsonafslutning – Timmendorfer Strand, Tyskland

Skøn efterårsrejse, hvor vi siger tak for sæsonen, der gik. Vi skal bo på det super dejlige 4-stjernede Maritim hotel i Timmendorfer Strand med gode faciliteter, og ikke mindst skal vi opleve en aften på hotellet med underholdning af 3 forskellige tyske schlagermusik kunstnere. Hotellet ligger ikke langt fra den danske grænse, lige ud til Østersøen og er en god base for en hyggelig og afslappende rejse.

 

Afgange

Afrejse: 
03/11/2019
Hjemkomst: 
06/11/2019
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.398
Bestil

Highlights

 • Lækkert hotel ud til Østersøen
 • Schlagermusik aften med livemusik
 • Besøg i Bad Segeberg
 • Tid til at se Gottorp Slot
 • Frokost på Hansens Bryggeri
 • Tur i det smukke område Holstenske Schweiz

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling holder vi en kaffepause, inden vi fortsætter til Flensborg by. Her vil der blive tid til en tur i gågaden samt en frokost på Hansens Bryggeri (inkluderet), inden vi fortsætter langs Østersøkysten til Timmendorfer Strand. Vi bliver indkvarteret og har god tid, inden vi igen mødes til aftensmad på hotellet.

2. dag: Bad Segeberg – Gallaaften. Efter morgenmaden tager vi på en lille udflugt i området, nemlig til Bad Segeberg. Byen ligger midt i det smukke naturområde i Holsteinske Schweiz mellem Kiel og Lübeck. Her kan vi opleve det smukke torv midt i byen med kirken og rådhuset. Marienkirken er fra 1500-tallet og har en fantastisk døbefond og gammel prædikestol. Der bliver også mulighed for at se det helt specielle 91 meter høje kalkbjerg. Midt i 1800-tallet opdagede man meget saltholdigt vand og fandt ud af, at her er en kalkstens grotte med sjove stenformationer, mærkelige skygger og flagermus. For de, der måtte ønske det, bliver der tid til at se udstillingen om kalkbjerget og de tropiske flagermus (entre ca. 8,- euro). Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet. Aftenen byder på gallafest med dejlig tysk Schlagermusik og mulighed for en dans. De optrædende er bl.a. Silke Fischer og Sandra & Susan, som vil underholde med deres skønne musik. Desuden kommer Mario Steffen, som underholder med kendte sange af bl.a. Helene Fischer og Die Amigos. Der er lagt op til en fantastisk aften med god underholdning.

3. dag: Holstenske Schweiz. Efter mulighed for en morgenlur og god tid til morgenmaden tager vi på en naturskøn udflugt i det Holstenske Schweiz. Hele området er udlagt til naturpark og rummer et utal af små og store søer. Hovedbyen er Pløn, som er omgivet af ikke mindre en 5 søer. Vi besøger byen, hvor man f.eks. kan se Pløn slot - dog kun udefra da slottet i dag er i privat eje. Vi fortsætter til Malente, en hyggelige lille by med butikker og cafeer, omgivet af en 56.000 m2 kurpark. Her har man også en lille havfrue ude i søen, som kan ses fra den smukke søpromenade. Efter tid til at finde lidt frokost går turen videre via Eutin, inden vi vender tilbage til hotellet, hvor der er aftensmad og hygge.

4. dag: Hjemrejse. Efter nogle gode dage ved Østersøen forlader vi hotellet for denne gang og kører mod Danmark. Før vi kører over grænsen, holder vi en pause ved Gottorp Slot (entre inkluderet) Vi får god tid til at bese det smukke gamle slot både inde og ude. Ligeså er der tid til at bese det gamle Vikingskib Nydamsbåden, som er det ældste vikingeskib fundet ved Sønderborg. Herfra fortsætter vi til grænsen med en pause, inden tur går vore hjembyer.

 

Maritim Hotel Timmendorfer Strand ****

Dejligt 4-stjernet hotel med en fantastisk beliggenhed direkte ned til stranden mod Østersøen ud til Lübecker Bugt. Hotellet har elevator og hyggelige opholdsområder og bar. God restaurant og indendørs swimmingpool.  Alle værelser har wc/bad, balkon, TV og minibar.

Maritim Hotel Timmendorfer Strand ****
Strandallee 73
23669 Timmendorfer Strand
Tlf.: +49 45036050

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning på 4-stjernet hotel
 • 3 x Maritim-morgenmadsbuffet
 • 3 x aftensmad
 • En lille velkomstsgave
 • Gallaaften med tyske schlagermusiker
 • Entre til Gottorp Slot
 • Frokost på Hansens Bryggeri
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 450,-

Anmeldelser af Sæsonafslutning

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.498
Tyskland

Rüdesheim

Busrejse
5.898
Italien

Toscana

Busrejse
7.698
Frankrig

Sancerre

Busrejse