Sivota - Grækenland

Oplev foråret i Grækenland på denne dejlige flyrejse til Sivota på den græske vestkyst i det frodige Epirus område. Byen er typisk græsk, og hvad der startede som en fiskerby regnes i dag for en eksklusiv ferieby, som har bevaret sin autentiske græske charme og atmosfære. Den lille havneby er perfekt til dig, der vil opleve mere end sol og strand, da naturen her er helt fantastisk, ligesom byen byder på hyggelige, lokale taverner, lækre strande og krystalklart vand. Hotellet er smukt beliggende ned til vandet med en hyggelig bar med udsigt over det Ioniske hav og haven med hotellets private pool og strand.

Vi tilbyder tre hyggelige udflugter med mulighed for at opleve en del af Grækenland, få besøger. Men der er også tid til at nyde Sivotas mange tilbud med lokale spisesteder, gode strande og mulig for at sejle langs kysten til nogle af de mange dejlige strande, nogle med sandbund, andre med sten. Hotellet ligger halvanden kilometer fra byen, hvis man ikke vil gå turen ind, kan man nemt og billigt tage en taxa frem og tilbage.

 

Highlights:

  • Forår i Grækenland
  • Flyrejse fra Billund
  • Ferie med skønne oplevelser
  • Smukke Sivota
  • Hotel med hyggeligt poolområde
  • Dejlig strand tæt ved hotellet
  • Besøg Parga
  • Oplev det græske indland

 

Afgange

Afrejse: 
19/05/2025
Hjemkomst: 
26/05/2025
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
8.900
Bestil

PROGRAM:

Dag 1: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi til Billund, hvorfra der er afgang med Atlantic Airways midt på eftermiddagen. Flyrejsen tager ca. 3 timer og 10 minutter, og der vil blive serveret et let måltid undervejs.
Ved ankomst til Grækenland holder der en bus klar til at køre os til hotellet i Sivota (transporttid ca. 1,5 time), og vi er fremme ved hotellet hen på aftenen, hvor aftensmaden venter os.

Zagoria og Vikos-kløften (heldagsudflugt): Oplev det græske indland og Zagoria-området med spændende landsbyer, omgivet af grønne områder i det smukke landskab. Dagen starter med en gåtur i den gamle bydel af Ioannina, hvor vi stopper ved de gamle moskéer, der er tilbage fra det osmanniske styre af Epirus-regionen. Derefter besøges den lille bjerglandsby Monodendri og klosteret Agia Paraskevi, der ligger på kanten af Vikos-slugten. Der gøres også et stop ved Oxia, der ligger på en bakke med udsigt over Vikos-slugten, og ved to af de smukke gamle stenbroer, der er typiske for Epirus-området. Vi får frokost undervejs (inkluderet). I den lille landsby Kipoi er der tid til en kop kaffe eller en anden forfriskning.

Hemmelige Epirus (heldagsudflugt): Ikke langt fra Sivota flyder Acheron-floden. Floden er kendt som Styx i den græske mytologi, hvor den i underverdenen, danner grænsen til dødsriget Hades. Vi kører til landsbyen Ammoudia, hvor vi får en bådtur på ca. en halv times tid på floden, hvor vi hører mere om myterne og det dyreliv, der findes. Undervejs vil der være gode muligheder for at se både skildpadder og bævere. Herefter fortsætter vi til Glikki, hvor vi spiser en traditionel frokost (inkluderet) med flot udsigt til floden Styx, efterfulgt af lidt tid på egen hånd i byen.  Her kan man bl.a. også vælge at følge med guiden ud til floden, hvor man kan gå eller svømme i det kølige flodvand.  

Parga (halvdagstur): Vi skal opleve feriebyen Parga. Man føler næsten, at man befinder sig på en ø med den perfekte beliggenhed ved vandet, det varierende kystlandskab med småøer og bugter. Parga har desuden beholdt sin unikke karakter, der tydeligt mærkes på gader og torve. Langs med havnepromenaden kan man nyde græske specialiteter. Inde blandt de små og smalle stræder findes butikker, taverner og gemte små barer.

Dag 8: Afslapning - Hjemrejse. Vi har det meste af dagen til at nyde stranden, byen eller slappe af ved poolen. Vi skal checke ud af værelserne kl. 12.00, men bagagen kan opbevares på hotellet, indtil vi bliver hentet af bussen, som skal køre os til lufthavnen sidst på eftermiddagen. Der er afgang fra Grækenland kl. 20.15, og der vil ligesom på udrejsen, blive serveret et let måltid ombord. Ankomst til Billund Lufthavn kl.ca. 22.20, hvor vores bus står klar til at køre til vore hjembyer.  

 

Hotel Mikros Paradisos 3***

3-stjernet hotel beliggende i frodige grønne omgivelser på Megali Ammos stranden. Hotellet har udendørs pool, have og restaurant. Alle værelser har et lille køleskab, aircondition, balkon, tv, wi-fi og eget badeværelse med bruser

Hotel Mikros Paradisos 3***
Sivota Theprotias
Sivota
46100 Grækenland

https://www.apollorejser.dk/graekenland/sivota/

 

Værd at vide:

  • Husk badesko
  • Rejsen er ikke egnet for gangbesværede.
  • Rejsen gennemføres i samarbejde med Apollo Rejser

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle 

 

Prisen inkluderer:

  • Transfer til Billund Lufthavn t/r
  • Flyrejse t/r fra Billund lufthavn
  • Bagage på fly
  • Mad på flyet, kaffe eller the
  • Transfer fra lufthavnen til hotel t/r
  • 7 x morgenmad
  • 7 x aftensmad
  • Udflugt til Epirus inkl. sejltur, frokost og vand
  • Udflugt til Zagoria og Vikos-kløften inkl. frokost
  • Udflugt til Parga (uden forplejning)
  • Dansk rejseleder på hele turen

 

Tillæg eneværelse:  1.700,-

OBS: Græsk turistskat ca. 5,- euro pr. værelse pr. nat – betales direkte på stedet.

 

Anmeldelser af Sivota

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.498
Kroatien

Novigrad - Istrien

Busrejse
11.998
Italien

Italien Rundt

Busrejse