Venedig – Efterårskrydstogt

Verona • Venedig • Murano • Burano • Chioggia • Padova • Lagunen

Venedig i oktober… En fantastisk måned at besøge Venedig. Turisterne er færre, byen opleves på en mere rolig måde, og det er muligt at se den lokale befolkning i deres hverdag. Der er plads til at nyde en gåtur gennem de smalle og hyggelige gader, hvor butikkerne byder på de traditionelle Venedig-masker og farverige souvenirs. Tag på en gondoltur gennem de charmerende kanaler, som gør Venedig så unik, at byen i 1987 kom på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Vi bor på krydstogtskibet MS Michelangelo, som lægger til kaj i gåafstand fra Markuspladsen. Derfor er der masser af muligheder for at gå på opdagelse i Venedig, eller man kan følges med vores rejseleder rundt i byen.      

 

Highlights

 • Komfortabelt skib med god forplejning og højt serviceniveau
 • Bo i det unikke Venedig
 • Besøg Dogepaladset og Markus Kirken
 • Glasøen Murano
 • Burano - den farverige ø
 • Festlig gallaaften på skibet
 • Drikkevarer ombord på skibet
 • Tid til at slappe af, hygge og nyde komforten på skibet
 • Sejltur gennem Lagunen fra Venedig til Chioggia
 • Oplev Romeo og Julies by Verona

Afgange

Afrejse: 
22/10/2023
Hjemkomst: 
29/10/2023
Antal dage: 
8
Pris uden tilkøb: 
8.798
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse.  Efter endt opsamling kører vi gennem Tyskland med passende pauser, til vi når overnatningshotellet i Midttyskland. Vi får aftensmad på hotellet, efter vi er blevet indkvarteret.

2. dag: Norditalien. Vi kører videre til et hotel nær Verona, hvor vi skal overnatte. Hotellet ligger i det berømte vinområde Valpolicella, og det er muligt at købe nogle gode italienske og lokale vine på hotellet.

3. dag: Verona - Venedig. Efter morgenmaden kører vi til Verona, hvor vi skal på en lille byrundtur i den gamle bydel. Vi skal se Julies berømte balkon og den flotte romerske arenaen, hvor man opfører de berømte friluftsoperaer i dag. Der bliver tid til frokost og en forfriskning på en af de hyggelige cafeer i byen, inden vi fortsætter mod Venedig. For at komme til Venedig skal vi over den betydningsfulde bro "Ponte de la Liberta" - broen som forbinder Venedig med fastlandet og er ca. 4 km lang. Vi bliver indkvarteret på skibet MS Michelangelo, som står klar med en velkomstdrink, inden vi skal nyde aftensmaden ombord.

4. dag: Venedig - Mazzorbo - Burano. Formiddagen bruger vi på en byrundtur gennem de smalle stræder i Venedig, hvor vi skal se bl.a. Sukkenes Bro, Markedspladsen, Dogepaladset og Rialtobroen. Efter byrundturen vender vi tilbage til skibet, hvor vi får en dejlig frokost. Om eftermiddagen sejler skibet en lille tur til den nordlige del af lagunen til øen Mazzorbo. Herfra kan man gå over til øen Burano. Burano minder om Venedig, men de mange hyggelige fiskehuse på Burano er malet i mange forskellige farver og er et flot og livligt syn. Der er et ophold her på ca. et par timer, inden skibet sejler tilbage til Venedig. Vi nyder igen dejlig aftensmad på skibet.

5. dag: Venedig - Murano. I dag kan man vælge at bruge dagen i Venedig på det, man har lyst til - evt. gå en tur rundt om øen eller sejle en tur i gondol i Venedigs mange kanaler. I efteråret er det oplagt at besøge Dogepaladset eller Markuskirken, som trækker lange køer i sommermånederne. Hvis vejret tillader det, vil skibet sejle en tur i lagunen uden stop, eller man kan tage en lokal båd til øen Murano, som er kendt for sin berømte glaskunst. Flere steder på øen kan man opleve de lokale glaspustere, der holder åbent og viser deres værksteder. Måske de også viser, hvordan glaspusterne arbejder. Murano ligger en kort sejltur fra Venedig. Frokost og aftensmad på skibet, hvis man ikke er på opdagelse.  

6. dag: Chioggia - Padova. Tidlig formiddag sejler vi fra Venedig, gennem Lagunen til Chioggia - en by i den sydligste del af den venezianske lagune. Byen er fyldt med kanaler og kaldes for mini-Venedig. Herfra er det muligt at tilkøbe en udflugt til Padova, som MS Michelangelo arrangerer (Tilkøb: 400,-). I Padova får vi en byrundtur i byen, som ligger ved floden Bacchiglione. Bymidten er præget af gader med søjlegange og smukke pladser, men mest kendt er Scrovegni Kapellet og Kirken Basilica di San´t Antonio. Efter lidt tid i Padova kører vi tilbage til Venedig og til skibet, hvor der i aften er gallamiddag ombord. Hvis man vælger at blive på skibet, er der frokost ombord, og skibet sejler tilbage til Venedig i god tid, inden der afholdes gallamiddag.

7. dag: Hjemrejse. Vi nyder den sidste morgenbuffet ombord, inden det er tid til at gå fra borde i Venedig. Bussen holder klar til at hente os, og hjemrejsen begynder. Vi kører med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor der venter os aftensmad ved ankomsten.

8. dag: Hjemkomst. Vi kører den sidste strækning mod Danmark og er hjemme hen på aftenen.

 

MS Michelangelo

Flodkrydstogtsskibet MS Michelangelo er et komfortabelt 4-stjernet todækkerskib. Skibet har 78 kahytter fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, 220 volt og WiFi.

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 1 x overnatning ved Verona
 • 4 x overnatning på skibet
 • 7 x morgenmad
 • 6 x aftensmad
 • 1 x gallamiddag på skibet
 • 3 x frokost på skibet
 • 1 x velkomstdrink på skibet
 • Drikkevarer på skibet
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg enekahyt: 2.400,-
Tillæg enekahyt på øvre dæk: 3.300,-
Tillæg dob.kahyt på øvre dæk: 800,- pr. person

TILKØB: Udflugt til Paduva: 400,-

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt, at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

 

 

Anmeldelser af Venedig - Efterårskrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

7.198
Italien

Toscana

Busrejse
9.398
Frankrig

Seinen - Flodkrydstogt

Bus & båd
7.298
Italien

Gardasøen

Busrejse