Polen - Barlinek

Barlinek er en hyggelig polsk provinsby med ca. 15.000 indbyggere. Byen er beliggende mellem Stettin og Gorzow. Hotellet ligger ved en naturskøn stor sø, som er omkranset af skov. Der kan lejes både m.v. og man kan gå en dejlig tur langs søbredden eller langs søen til byens hyggelige torv med små cafeer og butikker. Byens egnsmuseum er også et besøg værd.

Hotel Alma & Spa har en stor wellness/spa afdeling, hvor der er mulighed for næsten alle former for behandlinger til absolut konkurrencedygtige priser. 

OBS! Intet tillæg for eneværelse.

Afgange

Afrejse: 
24/04/2017
Hjemkomst: 
28/04/2017
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.098
Forespørg
Afrejse: 
18/06/2017
Hjemkomst: 
22/06/2017
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.198
Forespørg
Afrejse: 
20/08/2017
Hjemkomst: 
24/08/2017
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.198
Bestil
Afrejse: 
03/09/2017
Hjemkomst: 
07/09/2017
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.198
Forespørg
Afrejse: 
24/09/2017
Hjemkomst: 
28/09/2017
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
3.198
Bestil

Highlights

 • Byrundtur i Barlinek
 • Sejltur på Søen
 • Udflugt til Stettin
 • Besøg på bryggeri med smagsprøver
 • Tur til Gorzow
 • Hotel med Wellness/spa/pool

 

PROGRAM:

Udrejse: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser undervejs til hotellet i Barlinek. Efter ankomsten til hotellet bliver vi indkvarteret og får aftensmad.

Barlinek - Sejltur: Formiddagen bruger vi på en spændende byrundtur til fods i Barlinek. Byen byder på mange seværdigheder og indkøbsmuligheder. Efter byrundturen er det muligt at tage med på en sejltur på søen (pris ca. 25,-  zloty). Herefter er der fri til at nyde byen på egen hånd, før vi skal tilbage til hotellet og have en dejlig middag.

Stettin: Vi kører gennem det polske landskab til den store havneby Stettin. Byen er anlagt med store rundkørsler, brede boulevarder og pompøse bygninger med Paris som forbillede. Stettin blev under Anden Verdenskrig udsat for omfattende ødelæggelser, og de seneste år har man brugt og bruger stadig mange ressourcer på at restaurere de mange gamle bygningsværker, så byen i dag fremstår spændende og indbydende. Vi kører en byrundtur i byen, hvor vi bl.a. ser de pommerske fyrsters slot, rådhuset og det tidligere skibsværft. Undervejs vil der være mulighed for at købe de kendte polske krystalvarer. Der vil være en pause ved et marked i Stettin, hvor det stadig er muligt at gøre en god handel.

Witnica - Ølsmagning og frokost: Efter morgenmaden kører vi ud til byen Witnica ca. 50 km fra Barlinek. Her skal vi besøge et lokalt bryggeri og have smagsprøver. Man kan også købe af bryggeriets produkter. Der er arrangeret frokost i bryggeriets restaurant. Der vil også være mulighed for at besøge en lille guldsmedebutik i byen, hvor smykkerne handles efter vægt.

Gorzow: Byen Gorzow ligger ned til floden Warta - ca. 35 km fra Barlinek. Byen har ca. 130.000 indbyggere og er en handelsby med mange butikker og spisesteder samt et lille tøjmarked.

Hjemrejse: Vi siger farvel til Barlinek. Vi kører mod Tyskland, og holder passende pauser undervejs bl.a. ved den dansk/tyske grænse. Vi regner med at være hjemme hen på aftenen.

 

Hotellet har en stor afdeling med wellness og spa, hvor der tilbydes næste alle former for behandlinger til meget konkurrencedygtige priser. Ønsker du at benytte dig af de disse tilbud anbefaler vi, at der bestilles inden afrejsen. Vi er gerne behjælpelige hermed. Der betales direkte på hotellet. Se mulighederne på hotellets hjemmeside - som også findes på dansk: www.hotelalma.pl

Rejse: Barlinek
"Super dejligt rejseselskab, som man kun kan være tryg ved at rejse med"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."

Hotel Alma & Spa ***

3-stjernet hotel beliggende ved den smukke Barlinek sø, ca. 15 minutters gang fra det centrale Barlinek. Hotellet har indendørs pool, spa område, sauna og fitness lokale. Hotellet har en stor wellness og spa afdeling hvor der er mulighed for næste alle former for wellness og spa behandlinger til absolut konkurrencedygtige priser. Værelserne er alle med bad og toilet, TV og telefon.

Hotel Alma & Spa ***
Ul. Strzelecka 6a
74-320 Barlinek
Tlf: +48 95 746 35 53
www.hotelalma.pl

Sø i Barlinek

Café barlinek

Hotelværelse

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Fakta om Barlinek:

Barlinek er en by i det vestpommerske voivodskab, Polen. Byen har 14,156 indbyggere. Byen var indtil slutningen af anden verdenskrig en del af Brandenburg, men blev derefter en del af Polen. I hele Polen bor der cirka 39 millioner mennesker. Hovedstaden er Warszawa.

Valutaen er polske zloty (PLN). Medbring evt. lidt euro til ud- og hjemrejse. 

Elektricitet - Ingen adapter nødvendig. 

 

Barlineks officielle hjemmeside: www.barlinek.pl

 

 

Prisen inkluderer:

 • 4 x overnatning i Barlinek
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x aftensmad
 • Dans & musik en aften
 • Frokost på bryggeriet i Witnica
 • Ølsmagning
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

OBS! Intet tillæg for eneværelse

Anmeldelser af Barlinek

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Mia 27.06.17
Super dejligt rejseselskab, som man kun kan være tryg ved at rejse med.

__________________________________________________

 Susanne 28.06.17
Dejlig tur med dejlige mennesker. Sikke vi fik grinet

__________________________________________________

 Kirstine 27.06.17
Dejlige busser - ikke for lang tid mellem strække-ben-pauser

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Tyskland

Kirchheim

Busrejse
3.298
Tyskland

Steigerwald

Busrejse
2.798
Tyskland

Schwalenberg

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017