Tyskland - Bremen & Bremerhaven

Bremen er hovedbyen i delstaten Bremen med 550.000 indbyggere. Byen er over 1200 år gammel og ligger smukt ved Weserfloden og har en pragtfuld bymidte med brostensbelagte gader, det smukke renæssance rådhus, et historisk torv og naturligvis bronzestatuen af de verdenskendte stadsmusikanter fra Brødrene Grimms eventyr. Vi bor helt tæt på den hyggelige bymidte og tæt på promenaden ned til Weserfloden, alt i gåafstand.

 

Highlights:

  • Storbyen ved floden Weser
  • Byrundtur i Bremen
  • Besøg i Bremerhaven
  • Hotel beliggende tæt på bymidten

Afgange

Afrejse: 
09/05/2024
Hjemkomst: 
12/05/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.698
Bestil
Afrejse: 
22/07/2024
Hjemkomst: 
25/07/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.798
Bestil
Afrejse: 
19/08/2024
Hjemkomst: 
22/08/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.798
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling holder vi en pause for at nyde en kop kaffe og et rundstykke. Vi kører ned gennem Danmark og videre ind i Tyskland. Vi holder en pause undervejs bl.a. til frokost. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i Bremen. Vi bliver indkvarteret og får aftensmad på hotellet.

2. dag: Bremen. Mætte af hotellets store morgenbuffet går vi en lille byrundtur, bl.a. til den helt gamle bydel, således vi kan se nogle af de seværdigheder, som byen gemmer på – bl.a. det gamle rådhus opført i 1405. Vi skal også se den berømte statue af ”Bymusikanterne” kendt fra Grimms eventyr. Bronzestatuen af æslet, hunden, katten, og hanen stammer fra 1952 og er startsted for ”Den tyske Eventyrvej”. Her kan man måske få et ønske opfyldt, hvis man tænker på det, medens man holder om æslets blankslidte forben. Eftermiddagen har vi på egen hånd til at gå en tur i byen og langs floden.

3. dag: Bremerhaven. Vi tager på en udflugt til Tysklands næststørste eksporthavn, Bremerhaven - en moderne havneby, som ligger på østbredden af floden Weser. Her kan vi bl.a. se undervandsbåden Wilhelm Bauer indvendig med spændende information og historie (entre ca. 5 €) eller besøge det spændende og interessante udvandremuseum og emigrationscenter (entre ca. 25 €). Der bliver også mulighed for at besøge det berømte fiskemarkedet med en spændende udstilling med mange forskellige fiskearter. Her er også flere forskellige restauranter. Efter en dejlig tur til Bremerhaven kører vi tilbage til hotellet, hvor en dejlig aftensmad venter os.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Hen på eftermiddagen når vi til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause. Turen afsluttes op gennem Jylland efter dejlige dage i Bremen og Bremerhaven.

 

Best Western Hotel Zur Post ****

Hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende tæt på centrum af det gamle Bremen, tæt på markedspladsen og floden Weser, få minutters gang fra domkirken. Hotellet har restaurant, bar og opholdsrum. Indendørs pool og adgang til wellness. Alle værelser er moderne indrettet med bad, toilet, minibar og TV.

Best Western Hotel Zur Post ****
Bahnhofsplatz 11
28195 Bremen
Tlf. +49 421 30590

https://www.hotel-zurpost-bremen.de/

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

Prisen inkluderer:

  • 3 x overnatning
  • 3 x morgenmad
  • 3 x aftensmad
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder
  • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 750,-

Anmeldelser af Bremen & Bremerhaven

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.498
Tyskland

Kielerkanalen

Bus & båd
4.798
Tyskland

Dresden

Busrejse
4.798
Tyskland

Alsfeld

Busrejse