Tyskland - Sauerland

Skøn rejse til det smukke Sauerland - et særpræget og dejligt naturområde midt i Tyskland. Her veksler trange dale med skovklædte bjerge og gamle romantiske bindingsværksbyer. I Tyskland kaldes området for de "de tusinde bjerges land". Det er også i dette område at Bad Berleburg ligger - som vi naturligvis også skal besøge. Vi bor i Olsberg - en af områdets mange hyggelige byer med 8.000 indbyggere. Rejsen byder på skønne naturoplevelser til lands og til vands samt besøg i charmerende tyske byer og tid til at nyde området.

 

 

Highlights

 • Sejltur på Möhnesee
 • Besøg Bad Berleburg
 • Historiske byer - Brilon og Soest
 • Besøg på lokalt bryggeri
 • Hotel beliggende i hyggelig park

Afgange

Afrejse: 
27/05/2024
Hjemkomst: 
31/05/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.798
Forespørg
Afrejse: 
12/08/2024
Hjemkomst: 
16/08/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.798
Forespørg
Afrejse: 
09/09/2024
Hjemkomst: 
13/09/2024
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.798
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Når alle er samlet går turen sydpå forbi Hamburg, og med passende pauser undervejs når vi frem til hotellet. Vi bliver indkvarteret og mødes senere til middag på hotellet.

Willinger Bryggeri - Brilon: Vi kører gennem den smukke natur til det hyggelige bryggeri Willinger. Her får vi en fortælling om stedet samt en lille rundvisning og bliver derefter budt på en let frokost inkl. øl fra bryggeriet. Efter frokosten besøger vi den hyggelige by Brilon. Her går vi en tur i midtbyen og de hyggelige historiske sidegader. Efter rundtur og tid på egen hånd i byen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi skal nyde en god middag.

Möhnesee - Soest: Vi tager retning mod søen Möhnesee, som er en kunstig sø/reservoir med vand fra floderne Mohne og Heve. Vi oplever udsigten over søen fra det flotte dæmningsværk samt nyder en times sejltur på søen. Herefter kører vi til byen Soest, som er en smuk historisk by med bindingsværkshuse, flotte bygninger og en gammel bymur. Vi ser os omkring i centrum og får tid på egen hånd til at opleve byen. Efter skønne oplevelser kører vi tilbage til hotellet, hvor en hyggelig aftensmad venter os.

Bad Berleburg - Kahler Asten: Efter morgenmaden går turen til Bad Berleburg. Midt i den gamle historiske by ligger den store park med barokslottet, hvor Prinsesse Benedikte bor. Vi besøger slottet, hvis muligt (entre) - og tager en gåtur i parken (parken kan være lukket, hvis familien selv bruger den). Efter royale oplevelser kører vi ud i det fantastiske landskab med bjerge, dale og søer. Turen byder bl.a. på områdets højeste bjerg Kahler Asten, hvorfra udsigten er fantastisk. Vi passerer desuden vintersportsstedet Winterberg, som ligger omgivet at Vesttysklands højeste bjerge. Vi kører tilbage til hotellet, hvor aftensmaden venter os.

5. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden starter hjemrejsen. Hen på eftermiddagen når vi til den dansk/tyske grænse, hvor vi holder en pause. Turen afsluttes op gennem Jylland efter dejlige dage i Sauerland - en af Tysklands smukkeste egne.

Rejse: Sauerland


Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Parkhotel Olsberg***

Dejligt hotel beliggende i byens kurpark, få minutters gang fra centrum. Hotellet har elevator, swimmingpool, sauna, boblebad, restaurant og bar. Alle værelser har balkon, eget bad og toilet.

Parkhotel Olsberg***
Stehestrasse 23
59939 Olsberg
Tlf. +49 2962 8040

https://www.parkhotel-olsberg.de/

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

 

 

Prisen inkluderer:

 • 4 x overnatning
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 1 x let frokost på Willinger Bryggeri
 • Besøg og rundvisning på Willinger Bryggeri
 • Sejltur på Möhnesee
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

Anmeldelser af Sauerland

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Ole 09.08.20
Fantastisk natur, skovklædte bjerge og grønne dale med vandløb. Historisk interessante huse og bygninger. Engagerede guider/chauffører, som kompetent klarede COVID-19-udfordringerne og virkelig gjorde deres bedste for at vi blot kunne slappe af og nyde turen. Vi glæder os til næste tur. 

__________________________________________________

 Kristian 31.07.20
i disse Corona tider en rigtig god rejse til Nordrhein-Westfalen.

__________________________________________________

 

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

5.998
Tyskland

Mosel

Busrejse
5.298
Tyskland

Rüdesheim

Busrejse
3.498
Tyskland

Kielerkanalen

Bus & båd