Spanien - Costa Del Sol - Langtidsferie med bus

Skøn rejse til Sydspanien med god tid til at nyde det lunere klima. Vi kører via Poitiers i Frankrig og Aranda i Spanien på udturen og via Barcelona og Lyon på hjemturen, hvilket giver god mulighed for at nyde udsigten til de vekslende landskaber på både ud- og hjemturen. Hele rejsen er med egen bus og rejseleder, så du blot skal læne dig tilbage og nyde ferien. I Sydspanien bor vi på dejligt 4-stjernet hotel i Fuengirola by, ca. 350 meter fra Middelhavet. Det gør det nemt at gå en tur i byen eller en tur langs havet. Rejsen giver god tid til at udforske en del af den 200 km lange Costa Del Sol strækning, som er spækket med hyggelige strande, frodige landskaber og spændende byer.

 

Highlights:

 • Skønt hotel i byen og tæt på stranden.
 • Oplev det eksklusive Marbella
 • Se den Hvide By Mijas
 • God tid til at nyde Costa Del Sol
 • Se aberne på Gibraltar
 • Besøg det mauriske mesterværk Alhambra i Granada
 • Byrundtur i Malaga

 

Afgange

Afrejse: 
27/10/2024
Hjemkomst: 
16/11/2024
Antal dage: 
21
Pris uden tilkøb: 
14.998
Bestil

PROGRAM:

1. og 2. dag: Udrejse. Tyskland – Sydvest Frankrig. Kørsel med passende pauser til overnatningshotel i Tyskland og næste dag videre til overnatningshotel ved Poitiers i Frankrig.  

3. og 4. dag: Spanien – Costa Del Sol. Kørsel med passende pauser til overnatningshotel ved Arandes i Spanien. Næste morgen går turen videre til vores destination Fuengirola i Sydspanien. Vi har nu mange dejlige dage foran os, og spændende udflugter er en mulighed.

Malaga: Vi kører en tur til hovedbyen i området Malaga, som også er Picassos fødested. Vi ser bl.a. den gamle bydel, som er centrum for mange historiske bygninger, høje katedraler, historiske borge og meget andet. Der bliver også lidt tid på egen hånd til at udforske hovedgaden Calle Larios, som er en af de mest berømte shoppinggader i Europa. Måske når vi et besøg på det berømte Picasso Museum.

Gibraltar: Gibraltar ligger på en lille klippehalv ø på den sydligste spids af den iberiske halvø med Atlanterhavet på den ene side og Middelhavet på den anden side. Området er stadig britisk og har status af toldfrit område. Vi besøger Gibraltar på denne heldagsudflugt, hvor du skal huske dit pas.

Mijas: Mijas er kendt som den hvide by og ligger halvvejs oppe i bjergene. Byen er elsket af mange og byder på en fantastisk udsigt over Costa Del Sol.

Marbella: Smuk tur langs kysten til den mondæne ferieby Marbella. Vi ser Porto Banus med de store lystbåde, gamle stræder i den gamle bydel med små tapasbarer, brostensbelagte gader og det smukke gamle torv i hjertet af Marbella.

Granada: Granada ligger ved foden af Sierra Nevada bjergkæde i ca. 700 meters højde. Her har du mulighed for at opleve mauriske mesterværk Alhambra, som er et hovedværk inden for den islamiske kunst i Europa, opført i 1200 og 1300-tallet. Entre ca. 20 €.

Appelsiner – Paella:  Sydspanien er stor leverandør af frugt og grøntsager til Europa. Vi kører en tur ud på landet til en citrusbonde og slutter af med at smage den spanske nationalret paella. Pris: oplyses af rejselederen.

18. og 19. dag: Hjemrejse. Barcelona – Lyon. Kørsel med passende pauser til overnatningshotel i Nordspanien og næste dag videre til hotel ved Lyon i Frankrig.

20. og 21. dag: Hjemrejse. Tyskland – Danmark. Kørsel med passende pauser til overnatningshotel i Tyskland. Med mange nye oplevelser i kufferten kører vi næste morgen mod Danmark.

 

Hotel Fuengirola Park****

4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Fuengirola, kun 350 meter fra stranden. Hotellet har spa, swimming pool, buffet restaurant, lobby område, 24 timers reception, bar, tennisbane mm. Her er god mulighed for hygge og afslapning. Alle værelser har balkon, bad og toilet samt aircondition.

Hotel Fuengirola Park****
Old Railway Road
26640 Fuengirola
Tlf. +34 913 084 610

https://monarquehotels.com

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 20 x overnatning
 • 20 x morgenmad
 • 20 x aftensmad
 • 14 x vin/vand til middage på hotellet i Fuengirola
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg eneværelse: 3.600,- / 3.800,-

 

Anmeldelser af Costa Del Sol

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

11.998
Tyskland
Tjekkiet
Østrig

Donau - Forårskrydstogt

Bus & båd
3.498
Tjekkiet

Prag 2024

Busrejse
9.498
Italien

Venedig - Efterårskrydstogt

Bus & båd