Tyskland - Hannover

Oplev Hannover ved juletid. Hannover er verdens største messeby, men den er også en af Tysklands førende storbyer. En moderne by som samtidig byder på masser af kultur, historie og seværdigheder. Ved juletid danner den historiske bydel rammen om et stemningsfyldt julemarked. Her finder man over 150 juleboder med f.eks. trælegetøj, bagværk, porcelæn, smykker og meget andet.

 

Highlights

 • Kæmpe julemarked med over 150 boder i Hannover
 • Ophold i Hamburg
 • Byrundtur med lokal guide
 • Besøg i Herrenhausen

PROGRAM:

1. dag: Udrejse – Hamburg. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser sydover til Hamburg, hvor vi forventer at være fremme først på eftermiddagen. Her vil der være mulighed for at opleve det store julemarked ved det betagende Gamle Rådhus. Der vil også være mulighed for en gåtur langs Alstersøen til Gänsemarkt i den hyggelige bymidte. Sidst på eftermiddagen fortsætter turen til hotellet i udkanten af Hannover, hvor vi får aftensmad på hotellet.

2. dag: Hannover. Efter morgenmaden skal vi opleve Hannover. Vi tager på en byrundtur. Vi ser de kendte seværdigheder i byen og får fortalt om Hannover og ikke mindst byens historie. Blandt andet ser vi det gamle rådhus, som på fineste vis fortæller byens historie i 4 modeller af byen. Til slut får vi fornøjelsen af at lære, hvordan man drikker den traditionelle snaps ”Lüttje Lage”……Skål!!!! Om eftermiddagen vil der være mulighed for at besøge det stemningsfyldte og hyggelige julemarked i den gamle bydel. Blandt de mange juleboder kan man måske være heldig at finde en julegave eller to til at tage med hjem, nyde en kop varm glühwein eller blot udforske byen på egen hånd. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet og får igen aftensmad i restauranten på hotellet.

3. dag: Herrenhausen – Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med hotellet og starte hjemturen. Undervejs besøger vi Herrenhausen i udkanten af Hannover – den kendte og meget besøgte barokke og kunstneriske have, som selv i vintertiden tager sig flot og storslået ud. Herefter fortsætter hjemturen med en pause ved grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi er hjemme først på aftenen.

 

Wyndham Hannover Atrium ****

Moderne 4-stjernet hotel beliggende i udkanten af Hannover, blot 10 min kørsel fra centrum. Hotellet har hyggeligt barområde, egen restaurant og wellness område, som kan benyttes mod tillæg. Værelser er alle med eget bad og toilet, TV sam WiFi.

Wyndham Hannover Atrium ****
Karl-Wiechert-Allee 68
30625 Hannover
+49 160 989 04665

https://www.wyndhamhotels.com

 

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • 1 x Lüttje Lage
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 400,-

Anmeldelser af Hannover - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Hanne & Niels-Henrik 15.12.18
Kære alle. Så blev også den fjerde tur i år et dejligt bekendtskab. Denne gang var det juleturen til Hannover med pitstop i Hamburg, der var på programmet. Med 10 til 12 grader hyggeligt selskab samt rejseleder og chauffør i front kan det ikke gøres bedre. Stor tak til alle og på gensyn til åbningsturen og nok lidt mere senere.

__________________________________________________

 Mette 14.12.17
En virkelig god rejse

__________________________________________________

 Jette 14.12.17
En hyggelig og god juletur, hvor man rigtig mærker julestemningen både i Hamburg og Hannover, kan varmt anbefale denne rejse

__________________________________________________

 Mette & Eigil 13.12.17
Mange tak for en god tur til Hamborg og Hannover. Også tak til rejseleder og chauffør, de gjorde hvad de kunne for at vi fik en god oplevelse med hjem, men vejret kunne de dog ikke gøre noget ved.

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

2.198
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
1.498
Danmark

København - Juletur

Busrejse
3.698
Tyskland

Harzen - Juletur

Busrejse