Tyskland - Hannover

Oplev Hannover ved juletid. Hannover er verdens største messeby, men den er også en af Tysklands førende storbyer. En moderne by som samtidig byder på masser af kultur, historie og seværdigheder. Ved juletid danner den historiske bydel rammen om et stemningsfyldt julemarked. Her finder man over 150 juleboder med f.eks. trælegetøj, bagværk, porcelæn, smykker og meget andet.

 

Afgange

Afrejse: 
08/12/2019
Hjemkomst: 
10/12/2019
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
1.998
Bestil
Afrejse: 
13/12/2019
Hjemkomst: 
15/12/2019
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
1.998
Bestil

Highlights

 • Kæmpe julemarked med over 150 boder i Hannover
 • Ophold i Hamburg
 • Byrundtur med lokal guide
 • Besøg i Herrenhausen

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse – Hamburg. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser sydover til Hamburg, hvor vi forventer at være fremme først på eftermiddagen. Her vil der være mulighed for at opleve det store julemarked ved det betagende Gamle Rådhus. Der vil også være mulighed for en gåtur langs Alstersøen til Gänsemarkt i den hyggelige bymidte. Sidst på eftermiddagen fortsætter turen til hotellet i udkanten af Hannover, hvor vi får aftensmad på hotellet.

2. dag: Hannover. Efter morgenmaden skal vi opleve Hannover. Vi mødes med en lokal guide, som tager os med på en byrundtur. Vi ser de kendte seværdigheder i byen og får fortalt om Hannover og ikke mindst byens historie. Blandt andet ser vi det gamle rådhus, som på fineste vis fortæller byens historie i 4 modeller af byen. Til slut får vi fornøjelsen af at lære, hvordan man drikker den traditionelle snaps ”Lüttje Lage”……Skål!!!! Om eftermiddagen vil der være mulighed for at besøge det stemningsfyldte og hyggelige julemarked i den gamle bydel. Blandt de mange juleboder kan man måske være heldig at finde en julegave eller to til at tage med hjem, nyde en kop varm glühwein eller blot udforske byen på egen hånd. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet og får igen aftensmad i restauranten på hotellet.

3. dag: Herrenhausen – Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med hotellet og starte hjemturen. Undervejs besøger vi Herrenhausen i udkanten af Hannover – den kendte og meget besøgte barokke og kunstneriske have, som selv i vintertiden tager sig flot og storslået ud. Herefter fortsætter hjemturen med en pause ved grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi er hjemme først på aftenen.

 

Rejse:
Hannover Juletur
"En hyggelig og god juletur, hvor man rigtig mærker julestemningen både i Hamburg og Hannover, kan varmt anbefale denne rejse"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


H4 Hotel Hannover Messe ****

Dejligt 4-stjernet hotel, beliggende i udkanten af Hannover, tæt på Hannovers Messecenter. Hotellet har spa-område med indendørs swimmingpool, egen restaurant samt hyggelig irsk pub.  Værelserne er alle med TV, minibar, bad og toilet

H4 Hotel Hannover Messe ****
Würzburger Strasse 21
30880 Laatzen
Tlf: +49 511 89993-155

 

H+ Hotel Hannover ****

Pænt 4-stjernet hotel beliggende i det sydøstlige Hannover. Hotellet har egen restaurant, døgnåben butik i Lobbyen, en sky lounge og bar.  Værelserne er alle med TV, aircondition, bad og toilet.

H+ Hotel Hannover ****
Bergstrasse 2
30539 Hannover
Tlf: +49 511 9528-0

 

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning på 4-stjernet hotel

 • 2 x morgenbuffet

 • 2 x aftensmad

 • Byrundtur med lokal guide

 • 1 x Lüttje Lage

 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer

 • Dansk rejseleder på hele turen.

 • 4-stjernet bus

 •  

Tillæg for eneværelse: 300,-

Anmeldelser af Hannover - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Mette 14.12.17
En virkelig god rejse

__________________________________________________

 Jette 14.12.17
En hyggelig og god juletur, hvor man rigtig mærker julestemningen både i Hamburg og Hannover, kan varmt anbefale denne rejse

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.998
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
3.798
Tyskland

Rüdesheim - Juletur

Busrejse
3.498
Tyskland

Harzen - Juletur

Busrejse