Tyskland - Hannover

Oplev Hannover ved juletid. Hannover er meget mere end blot en Messeby, det er også en af Tysklands førende storbyer. En moderne by som samtidig byder på masser af kultur, historie og seværdigheder. Ved juletid danner den historiske bydel rammen om et stemningsfyldt julemarked. Her finder man over 150 juleboder med f.eks. trælegetøj, bagværk, porcelæn, smykker og meget andet. 

Afgange

Afrejse: 
01/12/2017
Hjemkomst: 
03/12/2017
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
1.898
Forespørg
Afrejse: 
08/12/2017
Hjemkomst: 
10/12/2017
Antal dage: 
3
Pris uden tilkøb: 
1.898
Bestil

Highlights

 • Kæmpe julemarked med over 150 boder i Hannover
 • Ophold i Hamburg
 • Byrundtur med Brüchmeister
 • Besøg i Herrenhausen

 

PROGRAM:

Udrejse: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser sydover til Hamburg hvor forventer at være fremme først på eftermiddagen. Her vil der være mulighed for at opleve det store julemarked ved det betagende Gamle Rådhus. Der vil også være mulighed for en gåtur langs Alstersøen til Gänsemarkt i den hyggelige bymidte. Sidst på eftermiddagen fortsætter turen til hotellet i Hannover-Lehrte, hvor vi får aftensmad på hotellet

Udflugter:
Byrundtur i Hannover: Vi mødes med en af byens såkaldte ”Bruchmeister Stewards” som er kendt for, at være iklædt deres traditionelle jakkesæt med høj hat og hvide handsker. Bruchmeisteren tager os med på en byrundtur, hvor der vil blive fortalt om Hannover og ikke mindst byens historie. Til slut får vi fornøjelsen af at lære, hvordan man drikker den traditionelle snaps ”Lüttje Lage”……Skål!!!!

Julemarked: Vi besøger det hyggelige julemarked i den gamle bydel. Blandt de mange juleboder kan man måske være heldig, at finde en julegave eller to til at tage med hjem, nyde en kop varm glühwein eller blot udforske byen på egen hånd.

Herrenhausen: Vi besøger den kendte og meget besøgte barokke og kunstneriske have i udkanten af Hannover. Haven som selv i vintertiden tager haven sig flot og storslået ud.

Hjemrejse: Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med hotellet og starte hjemturen. Vi holder en pause ved den dansk/tyske grænse, med mulighed for indkøb. Vi er hjemme først på aftenen. 

Median Hannover-Lehrte ****

Moderne 4-stjernet hotel beliggende i Lehrte udenfor Hannover. Hotellet har fitness og wellness samt hyggelige opholdsområder både inde og ude. Værelserne er alle med eget bad og toilet og med mulighed for WIFI.

Median Hannover-Lehrte****
Zum Blauen See 3
31275 Lehrte
Tlf: +49 5132 82 900

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning på 3-stjernet hotel
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftensmad
 • Byrundtur med lokal Bruchmeister
 • 1 x Lüttje Lage
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 300,-

Anmeldelser af Hannover - Juletur

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

1.898
Tyskland

Hamburg - Juletur

Busrejse
2.698
Polen

Zlotoryja - Julekugletur

Busrejse
2.598
Tyskland

Rügen Juletur

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017