Holland & Belgien – Forårs Flodkrydstogt

Prøv en anderledes ferie med flodkrydstogtskib gennem Holland og Belgien på kanalerne og gennem de store sluser. Vi sejler med et flot og komfortabelt 4-stjernet skib, hvor der er god mulighed for afslapning, mens man sejler gennem den flotte hollandske natur. Morgenmad, frokost og aftensmad nydes ombord i skibets restaurant, hvor alle drikkevarer er inkluderet. Oplevelserne er mange på skibet, men vi skal også i land og se flere af Holland og Belgiens spændende og fantastiske seværdigheder. 

 

Highlights

 • Komfortabelt skib med god forplejning og højt serviceniveau
 • Inkl. drikkevarer ombord på skibet
 • Oplev Hollands farverige forårsblomster
 • Se Amsterdam og evt. sejle på kanalerne i byen
 • Besøg Keukenhof blomsterpark
 • Ophold i Antwerpen
 • Dæmningsværker i Holland
 • Festlig gallamiddag og – aften
 • Tid til at slappe af, hygge og nyde komforten på skibet

Afgange

Afrejse: 
17/04/2024
Hjemkomst: 
22/04/2024
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
7.098
Forespørg

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Vi kører tidligt fra Thisted, og efter endt opsamling fortsætter vi ned gennem Tyskland og til Holland. Efter passende pauser undervejs kommer vi til skibet, hvor vi bliver indkvarteret og får velkomstdrinks og aftensmad ombord.

2. dag: Amsterdam. Dagen tilbringes i Amsterdam. Efter morgenmaden får vi lejlighed til at se nærmere på byen eller bare nyde livet ombord på skibet. Rejselederen vil gå en lille tur i byen, og hvis tiden tillader det, bliver der mulighed for at komme med på en kanalrundfart i Amsterdam (ca. 15 €).  Man kan på egen hånd gå en tur i gågaden med de mange butikker eller måske et lille smut ind i de røde lygters kvarter. Frokost og aftensmad ombord på skibet. Denne aften sejler vi til Wijk Bij Duurstede.

3. dag: Keukenhof - Rotterdam. I dag skal vi sejle fra Wijk Bij Duurstede til Rotterdam. På vores vej gennem kanalerne møder vi andre flodkrydstogt- og fragtskibe. Efter frokost ombord ankommer vi til Rotterdam, hvor de, der har lyst, kan tage med bussen til verdens største blomsterpark, Keukenhof. Der bliver ca. et par timers ophold i Keukenhof, inden vi kører tilbage til skibet. Motiver fra Keukenhof siges at være blandt de mest fotograferede i verden. En 25 hektar stor park med blomster, træer, orkideer, cafeer og små hyggelige spisesteder. Vælger man ikke at tage med på udflugten til Keukenhof, kan man nyde tiden i Rotterdam. Ønsker man at besøge Keukenhof, skal dette oplyses ved tilmelding, da besøget skal reserveres. Pris 175,-. Denne aften er der gallamiddag ombord.

4. dag: Antwerpen. Tidlig morgen sejler skibet videre mod Antwerpen i Belgien. Vi passerer nogle store sluseanlæg, Dordrecht og sejler gennem en del af Hollands Diep, inden vi krydser grænsen mellem Holland og Belgien. Under indsejlingen til Antwerpen oplever vi nogle af verdens største containerskibe – en stor kontrast til den første del af turen, men ikke mindre oplevelsesrig. Efter frokosten får vi mulighed for at kigge nærmere på Flanderens uofficielle hovedstad Antwerpen. Byen indeholder bl.a. fantastiske barokke bygninger og hyggelig pladser. I 2018 var Antwerpen på Lonely Planets Top 10 over byer, man skal opleve.

5. dag: Antwerpen – Osnabrück: Vi nyder den sidste morgenbuffet ombord, inden det er tid at gå fra borde. Bussen holder klar til at hente os, og vi kører nordpå mod Holland, hvor vi skal se de store dæmningsværker ”Delta Works” på Zeeland. Dæmningerne blev opført for at forhindre oversvømmelse og er en af Hollands vigtigste seværdigheder. Herfra kører vi videre forbi havnearealerne i Rotterdam og slagmarkerne fra 2. verdenskrig ved Arnhem og Nijmegen. Vi holder en frokost pause undervejs og fortsætter til overnatningshotellet ved Osnabrück, hvor vi skal have aftensmad.

6. dag: Hjemkomst. Vi kører hjemover efter morgenmaden. Der vil blive et ophold ved den dansk/tyske grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi er hjemme hen på aftenen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign, hvilket også kan give ændringer i udflugtsmuligheder.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Rederiet/skibet er fransk. Middage er fransk inspirerede og drikkevarer er inkluderet ombord. Alt information ombord er fransk eller engelsk, men vores rejseleder står klar til at hjælpe og give informationerne videre på dansk.

 

Rejse: Holland & Belgien, Flodkrydstogt


"Oplevelsesrig tur med god mad. Turen er også for gangbesværede. Mulighed for at slappe af imellem oplevelserne. "

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."MS La Boheme

Flodkrydstogtsskibet MS La Boheme er et komfortabelt 4-stjernet skib med 79 kahytter fordelt på 2 dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibet. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, hårtørrer og 220 volt. Kahytterne har alle vindue over vandlinjen.

 

NB!

Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen f.eks. pga. vandstanden el. lign, hvilket også kan give ændringer i udflugtsmuligheder.

Der kan være nogle af udflugterne, der ikke egner sig til gangbesværede. Men det er altid muligt at blive på skibet og nyde faciliteterne her.

Rederiet/skibet er fransk. Middage er fransk inspirerede og drikkevarer er inkluderet ombord. Alt information ombord er fransk eller engelsk, men vores rejseleder står klar til at hjælpe og give informationerne videre på dansk.

 

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i Tyskland
 • 4 x overnatning på båden
 • 5 x morgenmad
 • 5 x aftensmad
 • 3 x frokost
 • Drikkevarer på skibet
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 2.000,-
Tillæg for kahyt på øvre dæk: 800,- pr. person
Tillæg for enkeltværelse/kahyt på øvre dæk: 2.700,-

TILKØB: Keukenhof: 175,-

 

 

 

 

Anmeldelser af Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________
 Lise 01.05.23
Oplevelsesrig tur med god mad. Turen er også for gangbesværede. Mulighed for at slappe af imellem oplevelserne
__________________________________________________
 
 Inger 30.04.19
Super tur!!!!!!
__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

11.998
Tyskland
Tjekkiet
Østrig

Donau - Forårskrydstogt

Bus & båd
7.798
Tyskland

Mosel & Rhinen - Flodkrydstogt

Bus & båd
4.798
Holland

Holland - Forårstur

Busrejse