Holland & Belgien – Flodkrydstogt

Prøv en anderledes ferie med flodkrydstogt skib gennem Holland og Belgien på kanalerne og gennem de store sluser. Vi sejler med et flot og komfortabelt 4-stjernet skib, hvor der er god mulighed for afslapning, mens man sejler forbi den flotte hollandske natur. Morgenmad, frokost og aftensmad nydes ombord i skibets restaurant, hvor alle drikkevarer er inkluderet. Oplevelserne er mange ombord, men vi kommer også i land og ser flere af Hollands og Belgiens spændende og fantastiske seværdigheder. 

 

Afgange

Afrejse: 
24/04/2019
Hjemkomst: 
29/04/2019
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.598
Forespørg

Highlights

 • Komfortable skibe med god forplejning og højt serviceniveau
 • Oplev Hollands farverige forårsblomster
 • Se Amsterdam, evt. sejle på kanalerne i byen
 • Besøg Keukenhof blomsterpark
 • Ophold i Antwerpen
 • Rundtur i Rotterdam
 • Festlig gallaaften og –middag
 • Drikkevarer ombord på skibet
 • Tid til at slappe af, hygge og nyde komforten på skibet

 

PROGRAM:

1. dag: Vi kører tidligt fra Thisted og efter endt opsamling fortsætter vi ned gennem Tyskland og til Holland. Efter passende pauser undervejs kommer vi til Amsterdam, hvor vi bliver indkvarteret på skibet og får velkomstdrinks og aftensmad ombord.

2. dag: Amsterdam. Dagen tilbringes i Amsterdam. Efter morgenmaden får vi lejlighed til at se nærmere på byen eller bare nyde livet ombord på skibet. Rejselederen vil gå en lille tur i byen, og der bliver mulighed for at komme med på en kanalrundfart i Amsterdam (ca. 12,- euro).  Man kan på egen hånd gå en tur i gågaden med de mange butikker eller måske et lille smut ind i de røde lygters kvarter. Frokost og aftensmad ombord på skibet.

3. dag: Amsterdam - Rotterdam. I dag skal vi sejle fra Amsterdam til Rotterdam. Nyd udsejlingen fra Amsterdam på skibets soldæk, mens storbyen afløses af Hollands flotte natur. På vores vej gennem kanalerne møder vi andre flodkrydstogtskibe og fragtskibe. Undervejs på turen gøres der et stop ved Utrecht, hvorfra vi tilbyder en udflugt til verdens største blomsterpark, Keukenhof (entre ca. 20,- euro). Motiver fra Keukenhof siges at være blandt de mest fotograferede i verden. En 25 hektar stor park med blomster, træer, orkideer, cafeer og små hyggelige spisesteder. Skibet sejler videre til Rotterdam, mens vi besøger Keukenhof. Ombord på skibet igen, deltager vi aftenens gallamiddag.

4. dag: Rotterdam - Antwerpen. Tidlig morgen sejler skibet videre mod Antwerpen i Belgien. Vi passerer nogle store sluseanlæg, Dordrecht og sejler gennem en del af Hollands Diep, inden vi krydser grænsen mellem Holland og Belgien. Under indsejlingen til Antwerpen oplever vi nogle af verdens største containerskibe – en stor kontrast til den første del af turen, men ikke mindre oplevelsesrig. Vi får mulighed for at kigge nærmere på Flanderens uofficielle hovedstad, Antwerpen. Byen indeholder bl.a. fantastiske barokke bygninger og hyggelig pladser. I 2018 er Antwerpen på Lonely Planets Top 10 over byer, man skal opleve.

5. dag:  Antwerpen – Gronningen: Vi nyder den sidste morgenbuffet ombord, inden det er tid til at gå fra borde. Bussen holder klar til at hente os, og vi kører nordpå mod Holland. Vi kører gennem Rotterdam og kommer bl.a. forbi Euromast, Delfshaven og oplever Rotterdams moderne arkitektur. Der bliver lidt tid på egen hånd til evt. frokost. Efter et ophold i Rotterdam fortsætter vi nordpå gennem de farverige blomstermarkeder, som er en stor og fantastisk oplevelse. Vi holder pause i Volendam, hvor vi går en lille tur i den hyggelige og særprægede by. Herfra kører vi over den 30 km lange ”Afsluitdijk” dæmning videre til overnatningshotellet, hvor vi skal have aftensmad og overnatte.

6. dag: Hjemkomst. Vi kører hjemover efter morgenmaden. Der vil blive et ophold ved den dansk/tyske grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi er hjemme hen på aftenen.

MS Modigliani

Flodkrydstogtsskibet MS Modigliani er et komfortabelt 4-stjernet todækkerskib. Skibet har 78 kahytter fordelt på to dæk. Der er aircondition overalt indvendigt på skibene. Stor lounge med bar, restaurant, reception og hall. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse for alle passagerer. Alle kabiner er med eget bad & toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt.

Kahytterne har alle vindue over vandlinjen.   

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i Holland
 • 4 x overnatning på båden
 • 5 x morgenmad
 • 5 x aftensmad
 • 3 x frokost
 • Drikkevarer på skibet
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • 4-stjernet bus
   

Tillæg for eneværelse: 1.750,-
Tillæg for kahyt på øvre dæk: 850,- pr. person
Tillæg for enkeltværelse/kahyt på øvre dæk: 2.600,-

Anmeldelser af Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 31.12.18: Hugo Serup, Struer.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.698
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
7.498
Tyskland

Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Bus & båd
8.698
Frankrig

Seinen - Flodkrydstogt

Bus & båd