Holland & Belgien – Flodkrydstogt

Oplev denne spændende tur til Holland og Belgien, som byder på fantastiske oplevelser, mens vi sejler gennem Hollands mange kanaler omgivet af smuk natur. Prøv en anderledes ferie, hvor du blandt meget andet ser Hollands farverige blomstermarker fra flodsiden, men også har mulighed for at komme i land og se nærmere på nogle af Hollands mange seværdigheder. Vi skal sejle med MS Leonard de Vinci, et dejligt 4-stjernet skib, hvor der er god mulighed for afslapning, mens man sejler gennem de hollandske kanaler. Morgenmad, frokost og aftensmad nydes ombord i skibets restaurant, hvor alle drikkevarer til måltiderne er inkluderet.

Afgange

Afrejse: 
12/04/2018
Hjemkomst: 
17/04/2018
Antal dage: 
6
Pris uden tilkøb: 
6.598
Bestil

Highlights

 • Komfortabelt skib med god forplejning og højt serviceniveau
 • Oplev Hollands farverige forårsblomster
 • Se Amsterdam, evt. sejle på kanalerne i byen
 • Besøg Keukenhof blomsterpark
 • Ophold i Antwerpen
 • Festlig gallaaften og –middag
 • Drikkevarer til måltider ombord på skibet.
 • Tid til at slappe af, hygge og nyde komforten på skibet

 

PROGRAM:

1. dag: Vi kører tidligt fra Thisted og efter endt opsamling fortsætter vi ned gennem Tyskland og ind i Holland. Efter passende pauser undervejs kommer vi til Amsterdam, hvor vi bliver indkvarteret på skibet og får velkomstdrinks og aftensmad ombord.

2. dag: Amsterdam. Dagen tilbringes i Amsterdam. Efter morgenmaden får vi lejlighed til at se nærmere på byen eller bare nyde livet ombord på skibet. Der bliver tilbud om en kanalrundfart i Amsterdam (12,- euro), en lille gåtur i byen med vores rejseleder, måske et lille smut ind i de røde lygters kvarter og gågaden med de mange butikker. Frokost og aftensmad ombord på skibet.

3. dag: Amsterdam - Rotterdam. Skibet sejler fra Amsterdam til Rotterdam via kanaler og sluser. Alternativ tilbyder vi en udflugt til verdens største blomsterpark, Keukenhof (entre ca. 20,- euro). Motiver fra Keukenhof siges at være blandt de mest fotograferede i verden. En 25 hektar stor park med blomster, træer, orkideer, cafeer og små hyggelige spisesteder. Ombord på skibet igen, deltager vi aftenens gallamiddag.

4. dag: Rotterdam - Antwerpen. Tidlig morgen sejler skibet videre mod Antwerpen i Belgien. Vi passerer Dordrecht og sejler gennem en del af Hollands Diep, inden vi krydser grænsen mellem Holland og Belgien. Under indsejlingen til Antwerpen oplever vi nogle af verdens største containerskibe – en stor kontrast til den første del af turen, men ikke mindre oplevelsesrig. Vi får mulighed for at kigge nærmere på Flanderens uofficielle hovedstad, Antwerpen. Byen indeholder bl.a. fantastiske barokke bygninger og hyggelig pladser. I 2018 er Antwerpen på Lonely Planets Top 10 over byer, man skal opleve.

5. dag:  Antwerpen – Gronningen. Vi nyder den sidste morgenbuffet ombord, inden det er tid til at gå fra borde. Bussen holder klar til at hente os, og vi kører nordpå mod Holland. I Holland holder vi pause i Edam-Volendam, hvor vi kan opleve de hyggelige og særprægede byer, der har lagt navn til de berømte Edammer oste. Der bliver tid til en lille gåtur og til en frokostpause. Herfra kører vi over den 30 km lange ”Afsluitdijk” dæmning videre til overnatningshotellet, hvor vi skal have aftensmad og overnatte.

6. dag: Hjemkomst. Vi kører hjemover efter morgenmaden. Der vil blive et ophold ved den dansk/tyske grænse med mulighed for lidt indkøb. Vi vil være hjemme først på aftenen.

MS Leonard de Vinci

MS Leonard de Vinci er et komfortabelt 4-stjernet skib med 2 dæk. Skibet har 72 kahytter fordelt på begge dæk. Stor lounge med bar og dansegulv, restaurant, reception, gaveshop, aircondition og stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter har eget bad og toilet, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer, tv og 220 volt.   

Kahytterne ligger på hoveddæk og har alle vindue over vandlinjen. 

   

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Prisen inkluderer:

 • 1 x overnatning i Holland
 • 1 x velkomstdrink
 • 4 x overnatning på båden
 • 5 x morgenmad
 • 5 x aftensmad
 • 3 x frokost
 • Drikkevarer på skibet til alle måltider
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg for eneværelse: 1.700,-
Tillæg for kahyt på øvre dæk: 790,- pr. person
Tillæg for enkeltværelse/kahyt på øvre dæk: 2.400,-

Anmeldelser af Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

9.698
Tyskland - Østrig - Ungarn

Donau - Flodkrydstogt

Bus & båd
6.998
Tyskland

Rhinen & Mosel - Flodkrydstogt

Bus & båd
8.598
Frankrig

Seinen - Flodkrydstogt

Bus & båd