Holland - Forårstur

Gå ikke glip af denne rejse til Holland i tulipanernes højsæson. Vi skal se de flotte tulipanmarker og parker som ikke kan sammenlignes med noget andet, Amsterdam, verdens største blomster-auktion og meget andet.

Hotellet ligger i det centrale Holland og med kun 30 km til Amsterdam og 20 km til Keukenhof, bor vi ganske tæt på vores udflugtsmål. 

Afgange

Afrejse: 
15/04/2018
Hjemkomst: 
19/04/2018
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.298
Bestil
Afrejse: 
25/04/2018
Hjemkomst: 
29/04/2018
Antal dage: 
5
Pris uden tilkøb: 
4.298
Bestil

Highlights:

 • Kort afstand til alle udflugtsmål
 • Besøg på verdens største blomsterauktion med 12,6 milliarder solgte blomster pr. år
 • Top-seværdigheden Keukenhof. Verdens største og smukkeste blomsterpark
 • Oplev nordens Venedig i hovedstaden Amsterdam
 • Se de store områder af inddæmmet og tørlagt hav – Polderne

 

PROGRAM:

1. dag: Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til hotellet i Holland. Vi får aftensmad når vi ankommer til hotellet.

Udflugter:
Aalsmeer Blomsterauktion: En meget spændende tur til verdens største blomsterauktion. Herfra købes og sælges blomster til hele verden. Mere end 19 mill. blomster sælges her hver dag året rundt. Fra en gangbro bygget over auktionen og hallerne kan vi betragte det flotte syn af blomster på auktionen, men også se hvordan auktionen foregår. Entre til blomsterauktionen: ca. 10 €.                   

Amsterdam: Ingen steder i verden finder man en by som Hollands hovedstad - Amsterdam. Vi tager på en heldagstur til den enestående by med de mange kanaler og mange smukke huse. Der vil blive mulighed for en kanalrundfart (ca. 11 euro), og tid på egen hånd til en eventuel strøgtur.

Keukenhof: En tur til den berømte blomsterpark Keukenhof i byen Lisse. En 25 hektar stor blomsterpark, hvor blomsterne gror omgivet af træer, damme, bække og velpassede plæner. Der vokser ikke kun tulipaner, men også mange andre blomster, nogle af dem i store drivhuse. Der er 7 millioner blomsterløg og i drivhusene ca. 700 forskellige tulipaner. Entre ca. 20 euro. Motiver fra Keukenhof siges at være de mest fotograferede i hele verden. Farver og dufte vil overraske dig, hvad enten du er til haver eller ej. Parken har så meget at byde på, at det er en oplevelse i sig selv at gå en tur igennem den. Parken udvikler sig stadig, den har været verdens største blomsterpark i mere end 50 år.

Osteri: En af dagene vil vi køre ind til et lille osteri, hvor vi kan se hvordan de berømte hollandske oste bliver produceret. Vi har selvfølgelig også mulighed for at smage på og købe oste.

5. dag: Vi kører tidligt fra hotellet. Før turen går hjemover kører vi via den imponerende 30 km lange og 90 m brede dæmning ”Afsluitdijk”. Dæmningen adskiller den brede havbugt fra Vadehavet. Herfra kører vi mod Danmark. Vi er hjemme hen på aftenen.

Hotel Vogelpark Avifaune ****

Hotel Avifauna har høj standard og ligger i forbindelse med kanaler og en dejlig fugle- og blomsterpark. Som gæster på hotellet har vi fri entre til parken. Alle værelser har TV, bad og toilet. Hotellet har en dejlig restaurant og bar, som vi også får tid til at nyde. 
www.avifauna.nl

Hotel Avifauna****
Horn 65
2404 HG Alphen ann den Rijn
Tel.: 0031 172 487575

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

 

Fakta om Holland:

  I Danmark siger vi Holland - men det rigtige navn er faktisk Nederlandene. Det egentlige Holland omfatter kun de to provinser Noord-Holland (Nord-Holland) og Zuid-Holland (Syd-Holland) . På nederlandsk skelner man konsekvent mellem Holland (de to hollandske provinser) og Nederlandene (hele landet). De fleste nederlændere opfatter det som ukorrekt at kalde landet Holland, og også flamlændere protesterer mod at deres nederlandske sprog benævnes hollandsk.

  Der bor ca. 16 millioner i landet, hvis hovedstad er Amsterdam, som også er landets største by. Amsterdam er dog ikke sæde for regeringen og parlamentet, som ligger i landets tredjestørste by, Haag.

  Sproget:  Holland har to officielle sprog: hollandsk og frisisk. Hovedsproget er hollandsk, som også hedder nederlandsk. Hollandsk er et gammelt sprog, som tilhører den vestgermanske sprogstamme ligesom fx. engelsk og tysk.

  Valutaen er euro.

  Mad: Blandt særlige specialiteter/kendetegn er sirupsvaflerne stroopvaffel, cremebollen puddingbroodje og sauerkraut. Der fremstilles flere berømte oste - fx. gouda fra byen af samme navn samt edam fra byen af samme navn. 

   

   

  Prisen inkluderer:

  • 4 x overnatning på 4-stjernet hotel
  • 4 x morgenbuffet
  • 4 x aftensmad
  • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
  • Dansk rejseleder

   

  Tillæg for eneværelse: 1.500,-
   

  Anmeldelser af Holland - Forårstur

  Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

  Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

  Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy

  Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

  Fortæl om din rejseoplevelse


  Relaterede rejser

  3.598
  Tyskland

  Dresden

  Busrejse
  4.598
  Tyskland

  Mosel

  Busrejse
  6.598
  Holland

  Holland & Belgien - Flodkrydstogt

  Bus & båd