Italien - Lido de Jesolo - Nonstop

Den skønneste lange hvide sandstrand, det dejlige vand, den ægte italienske feriestemning, den hyggelige hovedgade og beliggenheden tæt på Venedig er blot nogle af de ting som år efter år tiltrækker utallige besøgende i Lido de Jesolo. Den lange sandstrand byder på lavt badevand, strandstole og små hyggelige strandbarer. Hver aften forvandles hovedgaden i Lido de Jesolo til en hyggelig og atmosfærefyldt gågade med sjove butikker, hyggelige restauranter og små tivolier. Lido de Jesolo syder af feriestemning og byder på masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

Lido de Jesolo er et godt udgangspunkt for udflugten til Venedig, som kaldes verdens smukkeste by. Her kan man se mange berømte seværdigheder såsom Markuskirken, Dogepaladset og Rialtobroen og der er selvfølgelig mulighed for en sejltur i gondol på kanalerne. Der vil også blive mulighed for at besøge en af de mange vingårde, der findes i området.

Er man faldet for det spændende italienske køkken er der rig lejlighed til at nyde en lækker frokost i de mange restauranter langs byens hovedgade, eller hvad med en ægte italiensk is til dessert? 

Afgange

Afrejse: 
15/07/2017
Hjemkomst: 
23/07/2017
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.498
Bestil
Afrejse: 
15/07/2017
Hjemkomst: 
30/07/2017
Antal dage: 
16
Pris uden tilkøb: 
8.998
Bestil
Afrejse: 
22/07/2017
Hjemkomst: 
30/07/2017
Antal dage: 
9
Pris uden tilkøb: 
5.498
Forespørg

Highlights

 • Hotel tæt på strand og gågade
 • Brede børnevenlige sandstrande
 • Adgang til liggestole på stranden.
 • Swimmingpool på hotellet.
 • Mulighed for at opleve Venedig
 • Besøg på lokal italiensk vingård

 

PROGRAM:
1. og 2. dag: Vi kører, efter opsamlingen, med passende pause ned gennem Tyskland, Østrig og Italien. Vi er fremme ved hotellet i god tid, så vi straks kan tage på stranden og nyde det.

Udflugter:
Venedig: En heldagsudflugt til det evig aktuelle og unikke Venedig. Her møder man politi og ambulancer rykke ud med speedbåde, folk der kommer sejlende på arbejde, i det hele taget en speciel by uden biler. Vi tager den lokale bus fra Lido de Jesolo og derefter sejler vi til Venedig. Her vil vi starte med en byrundtur og se de flotte bygninger bygget på pæle, Markedspladsen, byens midtpunkt, og de mange broer der binder byen sammen. Der vil også være tid på egen hånd. Pris for turen ca. 30,- euro incl bus og sejltur.

Marked: Vi tager en halvdags udflugt til det lokale marked, hvor der er mulighed for at gøre nogle gode og billige indkøb. Pris for turen 50,- kr.

Vinsmagning: Italien er kendt for sine mange vine, og vi tager på en hyggelig tur ud til vingården Tenuta Mosole. Her får vi en guidet rundtur på gården, ser vinmarkerne og smager nogle af gårdens vine (pris ca. 10 euro).   

8. og 9. dag: Efter morgenmaden pakker vi bussen og forlader Italien for denne gang. Vi kører den smukke tur gennem Italien og Østrig, videre gennem Tyskland til Danmark, hvor vi forventer at være hjemme søndag først på eftermiddagen.

Hotel Heron***

Dejligt 3-stjernet hotel central i byen. Der er få meter til gågaden og ca. 200 meter til stranden. Heron hotel består af 3 forskellige bygninger. Alle værelser har bad, toilet, tv og aircondition. Hotellet har swimmingpool, restaurant og bar. 

Hotel Heron***
Via Padova, 4
30017 Lido di Jesolo
Tlf.: 0039 0421 972433

 

 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 6 x overnatning i Lido de Jesolo
 • 6 x morgenbuffet
 • 6 x aftensmad
 • Hotel få meter fra gågaden og stranden
 • Adgang til strandstole på stranden
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 700,-

Anmeldelser af Lido de Jesolo

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

6.498
Italien

Gardasøen - Riva

Busrejse
5.498
Italien

Toscana

Busrejse
6.998
Kroatien

Opatija

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017