Østrig - Musikfestival i Ellmau

Efterårsmusikfestivalen i Ellmau er kendt af musikvenner i hele Europa og har i mange år tiltrukket tusindvis af mennesker. Ellmau ligger smukt i de østrigske alper og er en fantastisk kulisse for den traditionsrige festival begivenhed. Nogle af de mest kendte indenfor folke- og schlagermusikken optræder til denne folkefest.

Blandt stjernerne er Die Kastelruther Spatzen, Andy Borg, Die Amigos, Marc Pircher og ikke mindst Hansi Hinterseer. Vi har reserveret pladser til arrangementer i Ellmau, så du blot skal sætte dig ind i bussen og lade dig føre igennem den helt specielle rejse.

 

 

Afgange

Afrejse: 
25/09/2018
Hjemkomst: 
01/10/2018
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
5.998
Bestil

Highlights

 • Fire aftener med levende musik - bl.a. Hansi Hinterseer, Die Amigos og mange flere
 • Tur til Achensee med sejltur
 • Flot svævebanetur op på bjerget Hartkaiser, hvor der er levende musik
 • Udsigtsplatform med storslået udsigt over Alperne
 • Traditionel østrigsk torvedag
 • Store naturoplevelser

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser ned gennem Jylland og Tyskland til vi når overnatningshotellet, hvor vi efter ankomsten får aftensmad.

2. dag: Åbningsaften. Efter morgenmaden fortsætter vi turen videre gennem Tyskland til Østrig. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i området omkring Ellmau i Wilder Kaiser. Efter indkvarteringen og aftensmad tager vi til åbningsaften i det store festtelt. Borgmesteren byder velkommen, hvorefter musikfestivalen bliver sat i gang med en rigtig tyroleraften.

3. dag: Achensee & Musik. Dagen kan bruges på hotellet, eller man kan tage med på en skøn tur til Achensee - en meget flot køretur gennem smukt panorama bjerglandskab. Vi får mulighed for at sejle en tur på den smukkeste og største sø i Tyrol. Søen har en længde på 9 km og en dybde på 133 meter. Der vil også blive tid at nyde området omkring søen med mulighed for at købe mad og drikkevarer på en af de mange restauranter, der ligger her langs søen. Vi tager tilbage til hotellet i god tid, får aftensmad og tager herefter til det store festtelt, hvor vi skal opleve bl.a Marc Pircher med sin trækharmonika, Die Kasteruther Spatzen, som har spillet dejlig folkemusik i 35 år, Oesch`s die Dritten, som er et familie ensemble der helt sikkert begejstrer publikum.

4. dag: Hartkaiser & Alpepanorama. Vi tager svævebanen op på bjerget Hartkaiser i 1550 meters højde, hvor der dagen igennem vil summe af liv. Her er musik med mulighed for en sving-om, og et storslået Alpepanorama med udsigt til Kitzbühler Horn, Hahnenkamm og Hohen Tauern. Om aftenen tager vi i det store festtelt for at opleve Schlagermusik med bl.a. Andy Borg, som er kendt for sit hit "Adios Amor", Die Amigos, de to brødre som sørger for en fantastisk stemning med deres musik og Howard Carpendale, et storslået Live-Band. Efter en fantastisk musikoplevelse kører vi tilbage til hotellet.

5. dag: Torvedag. I dag har vi mulighed for at opleve en traditionel torvedag fyldt med østrigske specialiteter i Ellmau - også kaldet Bauernmarkt. Talrige boder tilbyder forskellige varer samtidig med, der spilles musik på byens pladser. En rigtig hyggelig og stemningsfuld dag. Efter aftensmad på hotellet tager vi igen til det store festtelt, som denne aften byder på Wilder Kaiser Gala med stjerner som Nik P, som er kendt for sit hit "Ein Stern" der var på den tyske hitliste i 2 år og Sigrid & Maria, det sympatiske søskende par fra Salzkammergut, og naturligvis ikke mindst Hansi Hinterseer. 

6. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med Østrig. Mættet af mange oplevelser kører vi med passende pause til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemkomst. Vi kører det sidste stykke hjem. Vi holder en pause ved den dansk/tyske grænse med mulighed for indkøb. Vi er hjemme først på aftenen.

Rejse:
Musikfestival Ellmau
"Fantastisk natur og dejligt vejr"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."


3-stjernet hotel i Ellmau området. Alle værelser har eget bad og toilet. 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 4 x overnatning på 3-stjernet hotel i Østrig
 • 6 x morgenbuffet
 • 6 x aftensmad
 • 4 x entre til festteltet
 • Tur med svævebane
 • Entre til Bjergfest
 • Entre til torvedagen i Ellmau
 • Tur til Achensee incl sejltur
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer som ikke er nævnt
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 650,-

Anmeldelser af Musikfestival - Ellmau

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.18: Søren Overgaard, Vejle.

Vinder af gavekort pr.31.12.17: Ronald Thorhauge, Hurup Thy.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

__________________________________________________

 Tina 04.10.17

Fantastisk natur og dejligt vejr

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.398
Tyskland

Oktoberfest München

Busrejse
898
Danmark

Danmarks største Halbal

Busrejse
5.298
Østrig

Wien

Busrejse