Østrig - Musikfestival i Ellmau

Efterårsmusikfestivalen i Ellmau er kendt af musikvenner i hele Europa og har i mange år tiltrukket tusindvis af mennesker. Ellmau ligger smukt i de østrigske alper og er en fantastisk kulisse for den traditionsrige festival begivenhed. Nogle af de mest kendte indenfor folke- og schlagermusikken optræder til denne folkefest.

Blandt stjernerne er Beatrice Egli, Die Amigos, Marc Pircher og ikke mindst Hansi Hinterseer. Vi har reserveret pladser til arrangementer i Ellmau, så du blot skal sætte dig ind i bussen og lade dig føre igennem den helt specielle rejse.

 

 

Afgange

Afrejse: 
26/09/2017
Hjemkomst: 
02/10/2017
Antal dage: 
7
Pris uden tilkøb: 
5.798
Bestil

Highlights

 • Fire aftenener med levende musik - bl.a. Hansi Hinterseer, Die Amigos og mange flere
 • Se Swarovskis unikke krystalverden
 • Flot svævebanetur op på bjerget Hartkaiser, hvor der er levende musik
 • Udsigtsplatform med storslået udsigt over Alperne
 • Traditionel østrigsk torvedag
 • Store naturoplevelser

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser ned gennem Jylland og Tyskland til vi når overnatningshotellet, hvor vi efter ankomsten får aftensmad.

2. dag: Åbningsaften. Efter morgenmaden fortsætter vi turen videre gennem Tyskland til Østrig. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i området omkring Ellmau i Wilder Kaiser. Efter indkvarteringen og aftensmad tager vi til åbningsaften i det store festtelt. Borgmesteren byder velkommen, hvorefter musikfestivalen bliver sat i gang med en rigtig tyroleraften.

3. dag: Swarovski & Musik. Dagen kan bruges på hotellet eller man kan tage med på en skøn tur til Swarovskis krystalverden. Entré ca. 20 euro. Her oplever vi magiske huler og sale og fantastiske krystaller. En verden helt for sig. Der bliver naturligvis også mulighed for at besøge butikken, som rummer alt i krystal. Vi tager tilbage til hotellet i god tid, får aftensmad og tager herefter til det store festtelt, hvor vi skal opleve Melissa Naschenweng, Beatrice Egli og Saso Avsenik & seine Oberkrainer.

4. dag: Hartkaiser & Alpepanorama. Vi tager svævebanen op på bjerget Hartkaiser i 1550 meters højde, hvor der dagen igennem vil summe af liv. Her er musik med mulighed for en sving-om, og et storslået Alpepanorama med udsigt til Kitzbühler Horn, Hahnenkamm og Hohen Tauern. Om aftenen tager vi i det store festtelt for at opleve Marc Pircher og Die Amigos.

5. dag: Torvedag. I dag har vi mulighed for at opleve en traditionel torvedag fyldt med østrigske specialiteter i Ellmau - også kaldet Bauernmarkt. Talrige boder tilbyder forskellige varer samtidig med, der spilles musik på byens pladser. En rigtig hyggelig og stemningsfuld dag. Efter aftensmad på hotellet tager vi igen til det store festtelt, som denne aften byder på Wilder Kaiser Gala med Anita & Alexandra Hofmann, Das Nockalm Quintett og naturligvis Hansi Hinterseer.

6. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med Østrig. Mættet af mange oplevelser kører vi med passende pause til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

7. dag: Hjemkomst. Vi kører det sidste stykke hjem. Vi holder en pause ved den dansk/tyske grænse med mulighed for indkøb. Vi er hjemme først på aftenen.

3-stjernet hotel i Ellmau området. Alle værelser har eget bad og toilet. 

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 4 x overnatning på 3-stjernet hotel i Østrig
 • 6 x morgenmad
 • 6 x aftensmad
 • 4 x entre til festteltet
 • Tur med svævebane
 • Entre til Bjergfesten
 • Entre til torvedagen i Ellmau
 • Alle udflugter ekskl. entreer som ikke er nævnt
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg for eneværelse: 625,-

Anmeldelser af Musikfestival - Ellmau

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.17: Hans Chr. Olesen, Thisted.

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.198
Tyskland

Oktoberfest

Busrejse
898
Danmark

Danmarks største Halbal

Busrejse
5.198
Østrig

Kaiserwinkel - Tyrol

Busrejse

Rejsekatalog 2017

Rejsenyheder 2017