Østrig - Musikfestival i Ellmau

Efterårsmusikfestivalen i Ellmau er kendt af musikvenner i hele Europa og har i mange år tiltrukket tusindvis af mennesker. Ellmau ligger smukt i de østrigske alper og er en fantastisk kulisse for den traditionsrige festival. Byen er desuden kendt fra tv filmen "Bjerglægen". Nogle af de mest kendte indenfor folke- og schlagermusikken optræder til denne folkefest. Blandt stjernerne er Francine Jordi, DJ Ötzi, Marc Pircher og ikke mindst Hansi Hinterseer. Vi har reserveret pladser til arrangementer i Ellmau, så du blot skal sætte dig ind i bussen og lade dig føre igennem den helt specielle rejse.

 

Highlights

 • Fire aftenener med levende musik - bl.a. Hansi Hinterseer, DJ Ötzi og mange flere
 • Se slottet Tratzberg
 • Flot svævebanetur op på bjerget Hartkaiser, hvor der er levende musik
 • Besøg i sølvminen i Schwartz
 • Traditionel østrigsk torvedag
 • Store naturoplevelser

PROGRAM: 

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser ned gennem Jylland og Tyskland til vi når overnatningshotellet, hvor vi efter ankomsten får aftensmad.

2. dag: Østrig. Efter morgenmaden fortsætter vi turen videre gennem Tyskland til Østrig. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til hotellet i området omkring Ellmau i Wilder Kaiser. Derefter indkvartering og aftensmad på hotellet.

3. dag: Sølvmine - Åbningsaften. Efter morgenmaden tager vi på en udflugt til sølvminen i Schwartz i Tyrol, hvor vi får en tur med et lille tog ind i den berømte mine. Der bliver også en gåtur i minen med lokal guide. En flot og spændende oplevelse (entre ca. 20 €). Der er mulighed for at se sig omkring og handle i minens sølvbutik. Eftermiddagen fri. Efter aftensmad tager vi til åbningsaften i det store festtelt. Borgmesteren byder velkommen, hvorefter musikfestivalen bliver sat i gang med en rigtig tyroleraften.

4. dag: Slot Tratzberg - Musikfestival. Dagen kan bruges på hotellet eller man kan tage med på en skøn tur til Tratzberg slot, som er smukt beliggende på en stejl kam over Jenbach i Tyrol. Slottet er et af de smukkeste og bedst bevarede slotte i renæssancestil i Østrig. For hundrede år siden boede her konger og kejsere. Slottets historie er mindst lige så imponerende som de utallige velbevarede rum, møbler og inventar, som vi kan besøge. Her er et smukt slotskapel og våbenhus. Historien går tilbage til det 13. århundrede, hvor det var den tidligere grænsefæstning mod Bayern. Vi tager tilbage til hotellet i god tid, får aftensmad og tager herefter til det store festtelt, hvor vi skal opleve Andy Borg, Ronja Forcher og Giovanni Zarella.

5. dag: Bjergtur - Musikfestival. I dag vil vi nyde regionen omkring Kitzbühl - bl.a. tager vi svævebanen op på bjerget, hvor der dagen igennem vil summe af liv. Her er musik med mulighed for en sving-om, og et storslået Alpepanorama med udsigt til Kitzbühler Horn, Hahnenkamm og Hohen Tauern. Om aftenen tager vi i det store festtelt for at opleve Sonia Liebing, Maite Kelly og Howard Carpendale.

6. dag: Torvedag - Musikfestival. I dag har vi mulighed for at opleve en traditionel torvedag fyldt med østrigske specialiteter i Ellmau - også kaldet Bauernmarkt. Talrige boder tilbyder forskellige varer samtidig med, at der spilles musik på byens pladser. En rigtig hyggelig og stemningsfuld dag. Efter aftensmad på hotellet tager vi igen til det store festtelt, som denne aften byder på Wilder Kaiser Gala med Francine Jordi, DJ Ötzi og naturligvis Hansi Hinterseer.

7. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden er det blevet tid til at tage afsked med Østrig. Mættet af mange oplevelser kører vi med passende pause til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

8. dag: Hjemkomst. Vi kører det sidste stykke hjem. Vi holder en pause ved den dansk/tyske grænse med mulighed for indkøb. Vi er hjemme først på aftenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel: 3-stjernet hotel i Ellmau området.

Alle værelser har eget bad og toilet.

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

 

Prisen inkluderer:

 • 2 x overnatning i Tyskland
 • 5 x overnatning i Østrig
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • 4 x entre til festteltet
 • Tur med svævebane
 • Entre til Bjergfesten
 • Entre til torvedagen i Ellmau
 • Alle udflugter ekskl. entreer som ikke er nævnt
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

Tillæg eneværelse: 1.000,-

Anmeldelser af Musikfestival - Ellmau

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Tina 04.10.17

Fantastisk natur og dejligt vejr

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.598
Tyskland

Oktoberfest München

Busrejse
4.598
Holland

André Rieu - Open Air

Busrejse
2.398
Danmark

Tivoli Revyen

Busrejse