André Rieu  - Open Air koncert

Holland - Maastricht 

Der er rift om billetterne, når verdens mest succesfulde violinist giver koncert i sin fødeby Maastricht. Koncerten holdes under åben himmel på byens store torv. En af de helt store oplevelser, hvor man kan se frem til et helt fantastisk show med en blanding af verdenskendte melodier fra bl.a. musicals, film, opera og selvfølgelig de skønneste valse. Når Rieu går på scenen er det med spændende overraskelser, god humor og verdensklasse solister. Andre's karisma og passion gør, at hans shows altid er en unik oplevelse. Har du ikke oplevet ham endnu, har du chancen her. På denne tur oplever vi også Maastricht by og de tyske byer Aachen og Köln, som har en masse at byde på i forhold til kulturelle seværdigheder og spændende historie.

 

Highlights

 • Open Air koncert i Andre Rieu's hjemby
 • Byrundtur i Maastricht
 • Oplev den historiske by Aachen
 • Byrundtur i Køln

Afgange

Afrejse: 
05/07/2023
Hjemkomst: 
08/07/2023
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.598
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til hotellet i Aachen, hvor vi spiser en sen aftensmad ved ankomst.

2. dag: Aachen - Maastricht. Vi mødes op af formiddagen og tager på en lille byrundtur i Aachen, hvor vi blandt andet ser den smukke domkirke, som er byens vartegn. Der vil også være tid på egen hånd, hvor man bl.a. kan gå ud og finde frokost på en af de hyggelige cafeer/restauranter man finder i byen. Først på eftermiddagen tager vi tilbage på hotellet, hvor der vil lidt tid til at slappe af, inden vi kører til Maastricht. Ved ankomst til Maastricht tager vi på en lille byrundtur. Maastricht er delt i to bydele med floden Maas løbende imellem. Her møder os gamle spændende bygninger og historie, som går helt tilbage til romertiden. Inden koncerten spiser vi på en hyggelig restaurant i byen og følges efterfølgende til pladsen hvor koncerten starter kl. 21.00.

3. dag: Köln. Op af formiddagen tager vi afsked med Aachen og sætter kursen mod Tysklands fjerde største by Köln. Her ser vi blandt andet UNESCO's fredede domkirke - Kölner Dom, som er en af Tysklands mest besøgte turistattraktioner (entre ca. 6 euro) Der vil også være lidt tid på egen hånd til at nyde en frokost, inden vi hen på eftermiddagen fortsætter til overnatningshotellet i Osnabrück.

4. dag: Hjemrejse. Efter morgenmaden forlader vi hotellet, og fortsætter hjemrejsen. Med passende pauser kører vi til vores hjembyer. Forventet hjemkomst hen på aftenen.

 

 

Rejse: André Rieu, Maastricht


"Fantastisk tur som jeg gerne gentager"

Læs flere anmeldelser under fanebladet " Gæsterne fortæller..."Hotel Buschhausen ***

Hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende tæt på centrum i byen Aachen (ca. 35 km fra Maastricht). Hotellet har en have med terrasse, og på hotellets øverste etage er der swimmingpool og sauna. Værelserne er alle med eget bad og toilet, hårtørrer og TV.

Hotel Buschhausen ***
Adenauerallee 215
52066 Aachen
Tlf: +49 241 60080

https://www.hotel-buschhausen.de

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 1 x 2-retters middag på restaurant i Maastricht
 • Billet til Andre Rieu (Block B3)
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

 

Anmeldelser af André Rieu - Open Air

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

__________________________________________________

 Elva 28.07.22
Anbefalelsesværdig tur

__________________________________________________

 Frank 28.07.22
Med stor forventning drog vi til Maastricht, med Hanstholm Rejser. Og som vanlig var al forplejning og service fra rejseleder og chauffør i top. Og helt i øjenhøjde så alle følte sig som en stor familie

__________________________________________________

 Lis 28.07.22
Fantastisk tur som jeg gerne gentager

__________________________________________________

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.798
Holland

Holland - Forårstur

Busrejse
7.098
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd
5.998
Tyskland

Mosel

Busrejse