André Rieu  - Open Air koncert

Holland - Maastricht 

Der er rift om billetterne, når verdens mest succesfulde violinist giver koncert i sin fødeby Maastricht. Koncerten holdes under åben himmel på byens store torv. En af de helt store oplevelser, hvor man kan se frem til et helt fantastisk show med en blanding af verdenskendte melodier fra bl.a. musicals, film, opera og selvfølgelig de skønneste valse. Når Rieu går på scenen er det med spændende overraskelser, god humor og verdensklasse solister. Andre's karisma og passion gør, at hans shows altid er en unik oplevelse. Har du ikke oplevet ham endnu, har du chancen her. På denne tur oplever vi også Maastricht by og de tyske byer Aachen og Köln, som har en masse at byde på i forhold til kulturelle seværdigheder og spændende historie.

Afgange

Afrejse: 
09/07/2022
Hjemkomst: 
12/07/2022
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.098
Bestil
Afrejse: 
13/07/2022
Hjemkomst: 
16/07/2022
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.098
Forespørg
Afrejse: 
20/07/2022
Hjemkomst: 
23/07/2022
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
4.098
Bestil

Highlight

 • Open Air koncert med Andre Rieu
 • Dagstur til Köln
 • Byrundtur i Maastricht
 • Oplev den historiske by Aachen

 

PROGRAM:

1. dag: Udrejse. Efter endt opsamling kører vi med passende pauser til overnatningshotellet i Tyskland, hvor vi får aftensmad ved ankomsten.

2. dag: Aachen - Maastricht. Efter morgenmad på hotellet, fortsætter vi videre til Aachen. Her får vi en lille byrundtur, og der vil efterfølgende være tid på egen hånd, hvor man bl.a. kan gå ud og finde frokost på en af de hyggelige cafeer/restauranter man finder i byen. Først på eftermiddagen tjekker vi ind på hotellet, og der vil være lidt tid, hvor man lige kan nå at få benene op eller skifte tøj, inden vi mødes ved bussen for at køre til Maastricht (husk, at det er open-air koncert vi skal til, så hold øje med vejrudsigten og tag tøj med derefter). Ved ankomst til Maastricht tager vi på en lille byrundtur. Maastricht er delt i to bydele med floden Maas løbende imellem. Vi ser den smukke gamle bydel med spændende bygninger og historie, som går helt tilbage til romertiden. Efter byrundturen vil der være lidt tid på egen hånd, inden vi mødes for at gå på restaurant, hvor en dejlig middag venter os. Efter middagen går vi alle samlet til den store plads Vrijhof, som ligger blot 500 meter fra restauranten, hvor en fantastisk koncertoplevelse venter os (koncerten varer 2½ time). Efter koncerten mødes vi ved bussen, hvor vi får en lille forfriskning, inden vi kører til hotellet i Aachen.

3. dag: Köln. I dag tager vi på en dagstur til Tysklands fjerde største by Köln. Vi ser byen både fra bussen og til fods. Vi skal bl.a se UNESCO's fredede domkirke - Kölner Dom, som er en af Tysklands mest besøgte turistattraktioner (entre ca. 5 euro) Og for de som ønsker det, vil der også være mulighed for en sejltur på Rhinen (ca. 20 euro), inden man på egen hånd kan gå på opdagelse i byen. Man kan besøge nogle af byens spændende museer. Der findes ikke mindre en 40 af slagsen. Man kan tage på shopping, gå en tur langs Rhinen og så kan det varmt anbefales at besøge et af byens mange mikro-bryggerier. Köln har en stor øl-tradition, og de lokale er meget stolte af det lokale øl, som kaldes Kölsch. Mange af mikro-bryggerierne har også deres egen restaurant, hvor der serveres et solidt tysk måltid mad. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet i Aachen, hvor der vil være lidt tid til afslapning, inden vi mødes i hotellets restaurant til middag.

4. dag: Hjemrejse. Efter en tidlig morgenmad forlader vi hotellet, og starter hjemrejsen. Med passende pauser kører vi til vores hjembyer. Forventet hjemkomst sidst på aftenen.

 

Hotel Buschhausen ***

Hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende tæt på centrum i byen Aachen (ca. 35 km fra Maastricht). Hotellet har en have med terrasse, og på hotellets øverste etage er der swimmingpool og sauna. Værelserne er alle med eget bad og toilet, hårtørrer og TV.

Hotel Buschhausen ***
Adenauerallee 215
52066 Aachen
Tlf: +49 241 60080

Opsamling: 

Hanstholm - Thisted - Vildsund - Nykøbing - Skive - Herning - Vejle - Hylkedal - Rødekro - Padborg

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer:

 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 1 x 2-retters middag på restaurant i Maastricht
 • Billet til Andre Rieu (kat-3)
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjernet bus

 

Tillæg eneværelse: 500,-

 

Anmeldelser af André Rieu - Open Air

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

4.498
Holland

Holland - Forårstur

Busrejse
6.598
Holland

Holland & Belgien - Flodkrydstogt

Bus & båd
4.698
Tyskland

Mosel

Busrejse