Ærø med Koncert

Festlig busrejse til Ærø med ophold på skønne Ærø Hotel, Danmarks eneste voksenhotel, hvor der er lavet et spændende program med masser af underholdning og musik. Og som noget helt specielt på denne rejse er der på første aften underholdning med Johnny fra KANDIS. Vi oplever naturligvis også de smukke omgivelser undervejs på rejsen – både på Fyn, Langeland og naturligvis rundt på Ærø.

 

Highlights

 • Underholdning ved Johnny fra KANDIS
 • Underholdning ved Elsebeth Iver
 • Bo på Ærø i skipperbyen Marstal
 • Tur over Fyn, Tåsinge og Langeland
 • Happy Hour kl. 16 – 17
 • Rundtur på skønne Ærø

 

Afgange

Afrejse: 
21/03/2024
Hjemkomst: 
24/03/2024
Antal dage: 
4
Pris uden tilkøb: 
3.998
Bestil

PROGRAM:

1. dag: Svendborg – Rudkøbing – Koncert med Johnny. Efter endt opsamling går turen ned gennem Jylland, hvor vi holder kaffepause, og derefter videre til Fyn. Vi finder et sted at spise frokost. Vi kører gennem det smukke fynske landskab til Svendborg, hvor vi får lidt tid i byen på egen hånd. Herfra går turen videre over Tåsinge til Langeland, hvor vi holder en pause i Rudkøbing, før vi sejler til Marstal på Ærø. Vi bliver indkvarteret på hotellet og får en dejlig middag. Til middagen er der dinnermusik med Danmarks vel nok dygtigste dinnerpianist Jørn Bonde. Efter middagen er der underholdning med Johnny fra KANDIS og mulighed for dans.

2. dag: Marstal - Bakkesangerinde. Vi bruger dagen i Marstal, som er en gammel skipperby med mange minder fra søfartens storhedstid, og man kan måske finde tid til at besøge Søfartsmuseet. Man kan vælge at gå eller køre med bussen til centrum af Marstal. Tilbage på hotellet er der dejlig frokostbuffet. Om eftermiddagen kan man hygge sig på hotellet, i byen eller kører med en tur til Ærø Bryggeri. Denne aften er der igen hyggelig dinnermusik, og efter middagen underholdning ved Bakkesangerinde Elsebeth Iver.

3. dag: Rundtur på Ærø. Vi kører en rundtur på Ærø, hvor der blandt andet vil blive ophold i Ærøskøbing. Der bliver mulighed for at se sig om i den smukke gamle by. Mange af husene er fra 1600 og 1700 -tallet og total fredet. Vi nyder idyllen med stokroserne, de toppede brosten, kirken og torvet. Turen går videre over øen til Søby, som er en gammel værft- og fiskerby. Vi tager tilbage til hotellet i god tid, så vi kan nyde hotellet -  evt. i baren med en drink og Happy Hour. Efter middagen er der i aften kaffe og nybagte Ærøpandekager.

4. dag: Faaborg - Hjemrejse. Efter morgenmaden kører vi til færgen i Marstal, hvorfra vi sejler til Rudkøbing. Vi kører til Faaborg, hvor vi får lidt tid på egen hånd til at gå en tur i byen. Derefter går turen hjemover til vore hjembyer.

 

Ærø Hotel***

Hotel Ærø (voksen hotel) er beliggende tæt på vandet, omgivet af mark og skov, kun 5 minutters gang fra centrum af den gamle historiske skipperby Marstal. Restauranten har en flot panoramaudsigt. Hotellet har fitnesscenter og indendørs swimmingpool. Alle værelser har eget bad og toilet. Gratis WiFi.

Ærø Hotel***
Egehovedvej 4
5960 Marstal
Tlf.: 62 53 24 06

https://www.aeroehotel.dk/

 

Opsamling: 

Thisted - Vildsund - Nykøbing M - Skive - Herning - Vejle

Ved tilstrækkelig tilslutning også i: Fjerritslev - Hurup Thy - Holstebro

Se vores opsamlingsskema - klik her

Gratis pladsbestilling - læs her

Prisen inkluderer: 

 • Færge til Ærø – Langeland t/r
 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenbuffet inkl. mousserende vin
 • 3 x 2-retters aftensmad
 • 1 x frokost på Ærø hotel
 • 1 x Ærøpandekager m/kaffe på hotellet
 • Underholdning ved Johnny Hansen, Kandis
 • Underholdning ved Bakkesangerinde Elsebeth Iver
 • 2 x dinnermusik
 • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder
 • 4-stjerner bus

 

Tillæg eneværelse: 600,-

 

Anmeldelser af Ærø med Koncert

Herunder kan du se, hvad vores gæster fortæller om rejsen. Du er også meget velkommen til at fortælle om din rejseoplevelse hos Hanstholm Rejser via formularen nederst på siden. Du kan altid stille os spørgsmål på mail ved at skrive til info@hanstholm-rejser.dk.

Du deltager nu i lodtrækningen om et rejsegavekort på 500 kr. blandt indsendte anmeldelser/kommentarer, som udtrækkes hvert halve år.

Vinder af gavekort pr. 30.06.23: Egon Christensen, Fjerritslev

Vinder af gavekort pr. 31.12.22: Søren Søndergaard, Skive

Vinder af gavekort pr. 30.06.22: Jørgen Jørgensen, Broager

Vinder af gavekort pr. 31.12.19: Brita Andersen, Roslev

Vinder af gavekort pr. 30.06.19: Arne Meyhoff, Silkeborg

Fortæl om din rejseoplevelse


Relaterede rejser

3.098
Danmark

Ærø & Skarø

Busrejse
3.798
Danmark

Sydhavsøerne - Falster

Busrejse
748
Danmark

Mols Bjerge & Ebeltoft

Busrejse